Måndag..

Nu har jag vaknat till liv. I natt var det inte speciellt kul.. Jag hade som migrän och spydde =/ Trodde först det kunde vart magsjuka, men nu mår jag iallafall bra.. Lite seg i kroppen bara med tanke på att jag inte kunde somna speciellt fort sen heller. Så det var lika bra och vara hemma från jobbet.. Men onsdag är det dax igen!
Igår var jag, Ronnie och Joakim in till tatueringsmässan! Dom hade mycket grejer, dock var inte mässan alls speciellt stor.. Ingen av oss tyckte det var nå vidare kul, så vi stannade ungefär 1 timma innan vi åkte mot donken i haninge!
När vi kom hem var jag tvungen och lägga mig ner och vila ett tag,för då hade jag ont i skallen.. Sov kanske en timma sådär och vaknade upp av att det var borta. :-)
Sen gick vi hem till Jimmy, Therese och Vendela för att fika! Vendela gillar sin potta iallafall.. :-) Fast inte och kissa i den.. ;-)
Jag ska dra på mig kläder snart och ut med Luke! Vet inte riktigt vart vi går, men får se. :-)
Jag längtar tills Joakim kommer hem idag!!

Lördag..

Jag och Joakim och Luke kom nyss hem. Men vi ska strax iväg över på fika hos Cattis och Ronnie! Tror även Therese och Jimmy och lilla Vendela kommer över.. Sen ska vi stor städa! Blir jobbigt med tanke på att vi har rört oss hela dagen ungefär. Men det måste göras, och jag vill dessutom städa och ha det mysigt tills ikväll!
Jag är ju så jävla trött.. Men det går nog över! Orkar inte skriva mer nu, orkar inte ens tänka..

Jag älskar dig Joakim!


Aj det gör ju ont..

När det börjar sparkas upp mot revbena. Vet inte hur jag ska sitta för att det ska vara så bekvämt som möjligt. =/ Magen känns konstig.. Tror jag börjar bli hungrig, även fast jag inte gjort något annat än att käka idag! Joakim är ute med Ronnie som ska sälja sin bil! Sen när han kommer in igen ska han fixa sitt hår,sen... Ja?! Vi ska ju åka till Lina och Magnus och fika. Blir bra det. :-) Sen förbi willys eller om det blir kvantum för att handla sallad till maten. Ska äta klyftpotatis och revbensspjäll idag. :-)
Jag kan inte minnas om jag käkat det förut, men någon gång ska ju alltid vara den första ;-) Och eftersom min fina pojkvän är så duktig på att laga mat,så lär jag älska det!!

Lill killen där inne är verkligen i full fart nu, jäklar vad det sparkas! :-D

Är det så här det är..?

I natt blev det inte så mycket sömn. Jag vaknade nämligen av att Luke hade hoppat upp i sängen... På Joakims sida! Luke har inte vart inne i sovrummet på evigheter känns det som, just för att vi har lärt han att han inte får vara det! Så vi gick ut med han till soffan och satt och klappa han ett tag! Det verkade som att han somnade och skulle sova natten ut.. Men icke! Han står utanför sovrumsdörren och vill inte gå därifrån, utan han står och tittar på mig hela tiden. Jag tänder ena lampan vid sängen för att våga sova. Jag tror att Luke var sådär för att han blivit rädd för något, och självklart ska jag inbilla mig att någon är i lägenheten och att han vill varna oss! 
Man hör Luke tassa omkring lite under natten, men han går inte in i sovrummet igen iallafall.. Nu är han jätte trött, ligger på golvet och knoppar! Så undra om han hade en taskig mardröm eller om en insekt hade kommit in genom det öppna fönstret vid hade i vardagsrummet? Det trodde Joakim iallafall. Vet inte, Luke säger ju inget.. ;-) Inget jag förstår!
Men är det så här och vara små barns föräldrar? Haha. Nja, inte riktigt.. Men bra nära kanske ;-) Luke blir ju behandlad som ett barn ibland så. :-) Men det är bara för att hans mamma och pappa älskar han!! ♥ Eller hur Joakim..?

Jahaja, från det ena till det andra så är det ett riktigt skit väder ute. :-(
Märks att hösten börjar komma sakta men säkert! Fast nu längtar man bara efter hösten och vintern. :-) Vilket dom flesta förstår, för då blir vi ju nämligen fyra stycken i den här familjen! :-D :-D
Jag ska ta och dra på mig skinnjackan och ut med lilla Luke en sväng. :-) Han verkar trött idag, så behöver inte gå speciellt långt. Bara han får göra det han vill göra.. Ikväll ska vi till Lina och Magnus och fika! Kommer ju få träffa lilla Ida då ju! :-D Har inte träffat henne på länge.. Inte dom andra barnen heller för den delen.. Ska bli kul och se om Moa vågar säga hej till mig nu, hon är blyg ibland. Men det brukar släppa fort! Sen om jag ska vila ett tag blir det här ute i soffan med Luke. :-) Han gillar när man bäddar sig ner i soffan och han kan komma och krypa upp! Mysigt..
Både jag och Luke saknar Joakim! Men idag är det fredag, och vi har hela helgen och umgås och mysa nu! =) Hoppas det inte kommer vara sånt här väder hela helgen bara.. Men men! Det märks!

Nu ska vi ut och gå..

Hej du!




Finns det någon sötare än Luke? :-)



Söta LukePookie och jag!

Torsdag..

I natt har jag inte sovit alls bra.. :-( Så jag är inte alls pigg idag! Har fortfarande lite ont i huvudet, men det går nog över!
Jag ska snart in och duscha och fixa mig. Sen ska jag bädda sängen och fixa med våra två nya blommor jag och Joakim köpte på kvantum igår! Sen blir det lungt idag. Vi ska in till Länna och stor handla sen, så jag ska försöka få ihop en vettig lapp till det också.. Men inte så lätt när man aldrig stor handlat förut =/ Luke ligger här vid mig jätte trött..
Hoppas helgen blir bra iallafall!

Onsdag..

Vaknade upp med huvudvärk imorse, vilket var mindre trevlig. Men någon alvedon orkade jag inte ta. Jag ville bara somna om! Och det gjorde jag till slut.. Skit väder idag. Luke och jag har vart ute en sväng, men han gillar inte heller det här vädret.. Hoppas på att det blir bättre sen iallafall! Ska kanske se om Jimmy och Therese ska komma förbi på en fika? Jag vet inte vad jag ska göra just nu.. Städa kan man ju inte göra, för det gjorde jag igår och iförrgår! Blir bara lungt.. Ska se på tv tror jag! Bädda sig ner i soffan och mysa med Luke :-)
Hoppas dagen går fort så Joakim kommer hem snart!! ♥

V.26




Vecka 26

Bebisen: Bebisen väger ca 650-850 gram och är cirka 31 cm lång. Huden blir kraftigare och mindre genomskinlig, men barnet är fortfarande magert och skrynkligt.

Tisdag..

Tack Joakim för att vi hämtade min andra dator och mitt ljud igår kväll. ♥
Det är så skönt och ha mina skivor + alla mina låtar på datorn här nu så att man kan spela dom precis när man vill!
Igår städade jag som sagt.. Det gick väldigt bra, fick aldrig några sammandragningar. Jag brukar få det, men igår blev det inga vad jag kan minnas iallafall! När Joakim kom hem så låg jag och Luke och vilade i soffan. Luke blev himla glad när han kom hem.. Luke älskar sin pappa! :-)
Jag tänkte dammsuga en snabbis idag igen. Sen vet jag med 110% att det är rent ett tag framöver. ;-)
Joakim åker från stan vid fyra idag, så han kanske kommer hem lite sent idag. :-( Så tråkigt!
Ska över till Therese & Vendela sen.. Fast Vendela kommer ligga och sova middag när jag kommer.. Luke är nästan lika trött idag som igår.. :-O Fast man märker ju att han är mycket piggare idag!
Längtar tills i helgen!!


Johnny Cash


Måndag...

Idag jobbar jag inte! Ja, annars hade jag ju inte skrivit här just nu.. Känner mig väldigt dålig, vet inte vart det kommer ifrån. Men det som jag planerat i helgen ska fortfarande göras idag så jag har det gjort. Jag ska strax ta på mig kläder och ut med lilla Luke. Sen bädda och städa och diska.. Sen kan jag ta det lungt! När jag ska vila sen,så gör jag det ute i soffan så Luke får sällskap! Han verkar inte heller vara på topp. Han har inte käkat något ju! Han drack mycket vatten imorse, men sen gick han ut till soffan för att lägga sig.. Mycket möjligt att han är jätte trött sen igår, men han måste fortfarande äta! Jäklar vilken pigg och sparkglad kille jag hade i magen imorse.. Det var mysigt, även Joakim låg där med handen.
Blir så glad när han blir glad. ♥ Så tacksam att jag har honom! Jag älskar dig gubben och vill att du ska komma hem till oss 3 snart,för vi saknar dig. :-)


Söndag..

Helt slut i kroppen just nu! Skönt iallafall att jag sitter ner i soffan nu.. Känns mycket bättre!
Joakim är över hos Ronnie och tar en öl, men jag är så satans trött så jag orkar inte göra speciellt mycket.
Men har vart en väldigt trevlig dag idag.. Vi gick vid 8 imorse, gick ut med Luke och kom in efter en 10minuter sådär.. Satte oss vid bordet och åt frukost! Gjorde oss klara för att åka till biltema för att handla bilvax och sånt. Sen åkte vi hem direkt för att hämta Luke och byta bil för att sedan åka upp till firman där vi skulle städa ur bilen och vaxa.. Fast vi vaxade aldrig bilen idag för det blev för varmt för det! Vi tvättade bilen och Joakim lackade listerna på bilen till svart.. Och jag dammsög ur bilen vilket behövdes.. Sen kom Cattis och Ronnie upp dit och såklart var lilla Ossian med. Vi fixade klart så mycket vi kunde göra.. Vi åkte iväg och handlade det sista inför middagen som skulle handlas, åkte förbi min mamma och pappa för att lämna dammsugaren vi hade lånat och sen åkte vi hem... Kom in och började direkt med maten! Sen efter en stund kom Jimmy, Therese och Vendela. :-) Medans Joakim och Jimmy stog ute i köket, så satt jag och Therese och Vendela inne i vardagsrummet och pratade lite..
Sen var det äntligen dags för mat som vi sett fram emot enda sen i torsdags :-D
Det blev potatisgratäng med kött.. Joakim gjorde världens godaste potatisgränt jag någonsin fått i mig :-D
Det var även riktigt uppskattat av Jimmy och Therese dessutom som gjorde Joakim glad!! Så det var skönt..
Sen ringde vi över Cattis och Ronnie så dom kunde komma på kaffe.. Under tiden så diskade jag upp endel i köket och torkade bordet osv. Det stora tog Joakim hand om.. Jätte skönt att man fick disken färdig så man slapp gå och tänka på det.. För efter kaffet drog vi alla med våra bilar upp till Norvik för att ta bilder, och även så Luke fick leka av sig såklart :-D
Han var helt slut förut när vi kom hem från firman, för han sprang ju omkring där som fasen med sin boll, och sen yttligare en gång till uppe vid Norvik.. Han ligger helt utslagen på mattan i vardagsrummet nu! Han är så trött :-)
Haha.. Han bästa kompis bollen ligger precis vid hans nos! Himla gulligt.. Jag och Joakim ska bada sen när han kommer in igen! Tror det kommer bli jätte skönt med tanke på att jag har ont, och för att jag verkligen vill bada.. Sen blir det väl sängen ganska tidigt skulle jag tro!

Men såhär har min söndag vart! Imorgon är det en ny vecka.. Dom enda gångerna jag och Joakim riktigt kan slappna av och verkligen umgås är på helgerna, så dom uppskattar vi båda! Synd bara att dom tar slut så fort.. =(
Nu kommer lite bilder!




Var så himla gott! Tack Joakim.



Söta lilla Vendela!



Vendela kramar om Joakim!



Tycker Joakim är rolig..

Herregud! Just nu ligger Luke och fiser.. Han lägger alltid smygfisar, men satan vad dom luktar. =/
Luktar inte gott. Det är nästan så man mår illa.. Fy!!

Lördag..

Idag var det tänkt att vi skulle fixa upp den nya bilen lite, men vädret är inte det bästa så vi fixar det imorgon. Bara hoppas det är bättre väder då. :-) Joakim sitter med ps och fixar lite åt mig.. Snäll du är.. ;-) ♥
Vi gick upp ungefär vid 10 idag, blev en riktig sovmorgon för oss båda! Det var väldigt skönt, men lite panik över att det var så pass "sent".. Senare idag tror jag att Jimmy och Therese tittar förbi på en fika.. Och självklart kommer lilla Vendela med ju! Jag gick och la mig ganska tidigt igår.. Det var jätte skönt, och jag somnade till jätte fort! Joakim satt ute i köket med Ronnie och tog en bira.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tror iallafall det blir en lugn dag idag.. Luke ligger helt utslagen idag efter prommisen i st-vika igår. :-D Vi tror det är därför iallafall.. Han är tröttis idag! Alla vi tre sitter/ligger i soffan. =)
Ska sitta och titta på Joakim nu tänkte jag.. Älskar dig gubben!




Min present jag fick av Joakim i måndags. :-)



Min söta mus :-D



Min tjockis mage. ♥



Älskar flätor.. :-)

Dags att göra nytta..

På dagis med Vendela gick det jätte bra. :-) Så söt gumman! ♥
Jag ska strax börja städa och fixa lite. Therese och Vendela kommer hit vid 2 ungefär och snackar lite.. Skönt att man hinner får städat och fixat innan folk kommer hit på fika. :-) Ikväll ska vi ut till St-vika, och om det inte blir försent så kommer Therese och Vendela hit en gång till på fika.. Så mysigt och ha dom här. Luke är jätte trött, han ligger och trycker med sin kudde i soffan och små tittar lite på mig, och somnar.. :-)

Fredag..

Igår drog vi ju som sagt iväg till Flen ganska tidigt, så det var skönt.. Jimmy var snäll och ställde upp och åkte med. :-D Även Jånny-Boy åkte med så Jimmy skulle slippa åka hem själv.. För JA,vi köpte bilen!! :-D Jätte nöjda och glada. Även Luke tyckte det var kul.. Satt hur bra som helst i bilen, och det var jätte skönt! Så i helgen ska vi upp till firman och fixa upp den lite.. :-) Sen ska jag lägga in bilder. Men hur som helst är det våran bil nu.. :-) Bilder kommer!!
Som tack för hjälpen har vi bjudit över Jimmy, Therese och Vendela på middag på söndag. :-)
Jag ska strax iväg med dom.. På dagis med Vendela! :-) Ska bli jätte kul och se hur hon är där, har ju hört vad Therese har sagt. Men ska bli himla kul och se själv.. För när det väl är dags för Therese och föda fram Prins William, så kommer jag ställa upp med Vendela såklart. :-) Sen ska jag handla lite, typ frukost.. Sen ska jag städa! Bädda rent sängen och dammsuga.. Sen får det bli lungt! Längtar tills Joakim kommer hem. Gud vad skönt med helg så vi kan sova ut imorgon... ♥
Hoppas alla får en bra dag!

Haha



Jag tror han har ganska mycket damp..? Haha!

Torsdag...

God morgon!!

Jag är inte riktigt vaken än.. =/ Jag och Joakim har legat vaken för länge i natt. Tror vi båda ser fram emot att åka och titta på bilen senare.. :-D Men satan vad trötta vi var när hans klocka ringde vid halv 6..=/ Jag ska försöka vakna till lite till, och sen klä på mig. Luke ska ut om en stund, lill grisen har precis käkat och måste göra sina behov han med.. :-D Fast tror han också är trött,för han ligger och trycker sig mot sin sovkudde.. Så söt han är! :-)
Hoppas dagen går fort så vi kan åka :-D Fan vad jag längtar! Idag kanske det blir en bil älskling.. :-D :-D
Älskar er!! ♥

Joakim pyssla med min blogg igår, den är inte riktigt klar.. Men det kommer! :-) Under helgen eller sådär, så fort han har tid.
Hoppas du Joakim får en bra arbetsdag tills du kommer hem :-D Saknar dig redan, men vi ses om ett par timmar och sen ÅKER vi! :-D

V.25




Vecka 25


Bebisen: Det ofödda barnet mäter cirka 31 cm och väger cirka 650-700 gram. Men längd och vikt varierer efter ca vecka 20 stort från barn till barn.

Onsdag..

Full rulle på jobbet idag.. Stressade hem till mamma och pappa för att hämta Therese cykel jag har fått låna, för att cykla hem till stackars Luke som vart ensam sen 7 imorse.. :-( Men han blev jätte glad när jag kom hem, stog vid dörren och hoppade och var glad. Sen gick vi ner på skotten för att handla, vilket gick bra.. :-) Nu ligger han här vid mig och vilar lite! Jag tänkte börja städa medans jag ändå är igång.. ;-) Köpte en redbull på skotten också, så nu kan jag bli lite piggare än vad jag är..
Joakim skippade lunchen idag pga av att han var tvungen att gå på något möte som ingen hade sagt till han på jobbet.. Men bara för det så kan han åka tidigare ifrån jobbet.. :-D ♥ Luke och jag saknar han jätte mycket!
Imorgon när han kommer hem från jobbet ska vi åka till Flen direkt för att titta på en bil som vi förmodligen kommer köpa!! :-D :-D Hoppas på det iallafall.. Vi båda tycker den är jätte fin. :-)

Nej, dags och börja städa nu.. Kan ändå inte sitta kvar i soffan, Luke har fisit och det går bara inte att sitta så nära han med den lukten som kommer... =/

Tisdag..

Igår var det rent sagt ut en riktig skit dag.. Jag jobbade ungefär 2 timmar, sen kom pappa och hämtade mig! Jag ville vara med när Menson skulle upp till kliniken för att få somna in..:-( Stackarn! Men nu har hon det bättre iallafall.
Men det var riktigt jobbigt och vara med, men jag ville finnas där för henne..
Idag har det inte hänt så mycket, men Joakim hade sovmorgon imorse så vi fick mycket gjort.. ;-) Eller hur gubben..?
Sen var jag med Jimmy & Therese in till Länna för att delvis lämna hennes bärbara som hon tappade i golvet här om dagen. Sen stor handlade dom på Willys.. Och JA,det var stor handla.. :-O Medans Jimmy packade in alla påsar i bilen efter,stog jag och tryckte i mig en hallonbulle. :-D Det var gott! :-)
Nu väntar jag och Luke på att Joakim ska komma hem, vi ska ut till Vika direkt och gå en prommis med hans mamma och hennes vovve. :-)

Jag kan inte sitta som jag sitter just nu, för känns ungefär som att revbena ska spricka.. =/
Men imorgon efter jobbet kommer jag uppdatera, för imorgon går jag in i vecka 25! ♥


Ha en bra dag!!

Vi 3...



Som snart blir fyra i december..
Jag längtar!


Söndag...

Idag ska vi på middag hemma hos Jimmy och Therese.. :-)

Lördag..

Jag och Luke är själva hemma.. Jag har precis duschat och ska strax sminka mig! Sen ska Luke ut på en liten prommis. :-) Fast Joakim kanske hinner hem innan så vi tre kan gå tillsammans! Han är nämligen ute och åker båge med Ronnie.. Han ringde för en stund sen och sa att han skulle vara hemma inom en timma eller så. Vi får se! Sen ska vi på kalas.. :-)
Idag blir det en lugn dag tror jag.. Vi har inget planerat iallafall.. Jag sov en stund förut, tror det blev en timma! Men det hjälpte inte så mycket.. Men tar nog en stund innan jag vaknar till.. Imorse vaknade jag av huvudvärk och mådde lite illa, så jag var säker på att jag var sjuk, eller att en migrän attack skulle komma.. Gick upp och tog en alvedon och la mig en stund igen,sen var det borta :-) Tack och lov! Migrän är inte så skönt..

Nu ska jag sminka mig, och invänta söta Joakim.. :-D ♥

Fredag ..

Igår kväll somnade vi strax efter 11.. Det var riktigt skönt! Sen vaknade jag efter ett tag och väckte Joakim.. Trodde jag ja.. :-O Han gick i sömnen för första gången, gick in i sin garderob.. Jag ropade någon gång och frågade vad han sysslade med! Han var helt tyst.. Sen hörde man: Åh vad fan gör jag här inne? Han stog med sin snopp i handen och tänkte pissa.. =/ Haha. Han berättade att det var hans första gång han gick i sömnen trodde han.. Han hade drömt om att han skulle pissa.. Men sen hamnade han till rätta inne på toan ;-) Sen kom han och la sig ner igen. Fast då hade han svårt för att somna om igen, med tanke på det som hände. Så vi låg och pratade lite.. Sen frågade jag om han kunde gå med mig upp så jag kunde kissa och bara gå omkring lite, för mina ben var helt rastlösa och uttråkade! Sen kändes det mycket bättre.. =)
Imorse var han riktigt trött.. Han åt inte ens någon frukost som vi har börjat gjort tillsammans på morgonen. Men jag var också riktigt jävla trött! Men nu är det fredag som vi båda har gått och längtat efter så mycket!
Imorgon ska vi på kalas då hans mamma fyller år. :-) Det är det enda vi har planerat! Och kommer planera. Vi är inte med varann så mycket själva..
På söndag blev vi bjudna på middag hemma hos Jimmy, Therese och Vendela. :-D Innan vi ska dra dit så pratade vi om igår att åka in till Haninge. :-) Jag har velat åkt dit ett tag.. Joakim ska förmodligen köpa lite nya jeans. :-) Sen får man se vad man hittar!
Jag ska snart hem till mamma och pappa och vara där ett tag.. Sen när jag kommer hem igen ska jag städa och diska det lilla som finns.. :-) Sen ska jag mysa med Luke i soffan och vänta på att Joakim kommer hem till oss, som vi saknar om dagarna ♥

Hoppas alla får en trevlig fredag kväll.. :-)





Mina pojkar!! =)

Torsdag ...

Till middag för en stund sen drog Joakim och jag i mig en smörgåstårta.. :-) Det satt fint.. Vi ska duscha efter Cattis och Rompa har vart här en sväng på fika! Känner mig inte riktigt på humör för att skriva... =/ Så skriver kanske imorgon

v.24




Vecka 24

Du: Det kan vara skönt att veta att om ditt barn skulle födas nu så har det en liten chans att klara sig. Barnet är klart men omoget och kommer isåfall behöva mycket hjälp. Kanske mår du nu bra och orkar leva vidare som vanligt, kanske känner du ett större behov av att ta det lugnt och att vila. Lyssna på din kropp och instinkt och gör vad som känns bäst för dig.
Bebisen: Barnet lägger nu på ungefär 85 g i veckan, och väger nu omkring 550 gram och mäter cirka 30 cm. Barnets balansorgan har utvecklats och det kan känna vad som är upp och ned i livmodern. Nu påbörjas en viktig utvecklingsfas i hjärnan. Hjärnbarkens celler, som sysslar med det medvetna tänkandet, börjar nu att mogna.

Tisdag..

Idag har jag vart ledig. Jag gick upp tillsammans med Joakim imorse och gjorde han sällskap medans han åt frukost. Jag var inte trött eller sådär, men tänkte lägga mig ner i sängen en stund för att vila magen.. Men jag somnade efter ett tag! Det var väldigt skönt, men jag var jätte trött sen, och känner mig fortfarande trött.. =/ Har vart hemma hos mamma och pappa idag, hämtat mer Elvis saker.. :-) Idag ska vi sätta upp den andra klockan i vardagsrummet! Kommer bli fint..
Nu ska Luke och jag se på tv!


Måndag..

Fullt upp idag, vi har tvättstugan nu.. Skönt när det luktar så gott nere i tvättstugan! :-D Min första jobb dag var idag också.. Gick väldigt bra, hade inte så mycket att göra så en ganska slapp dag! :-)
Nu ska jag se till så att Joakim och jag hamnar i soffan tills vi ska ner i tvättstugan igen!

I Need You


Söndag ..

Har haft en trevlig dag ihop jag Joakim & den lilla grisen.. :-) Ute och på norvik förut och la oss en stund så Joakim och Luke kunde ta sig ett dopp! Luke tappade sin sista boll idag också så den rullade ner i vattnet, så han var helt förstörd ett tag för han vågade inte gå ner och ta den! Och när Joakim skulle göra det,så hade den försvunnit och åkt ner bland stenarna..
Men vi blev inte kvar så länge.. Nu håller jag på och städar! Eller inte precis just nu, för nu sitter jag ju...;-) Sen ska vi börja med käk! Just nu hjälper han Ronnie med bågen, men lär komma senare.. Jag tänkte ta och fortsätta, fick bara så ont i magen nu så jag ville sätta mig ner ett tag!
Känns som jag inte kommer någon vart, så fort man får bort skit och sånt från ett ställe så är det bara att gå på nästa! Nästan att man får damp och vill kasta allt skit... =/ Men snart klar! :-)
Nu ska jag fortsätta...



Hej hej...


Tack Joakim!



Tack för den underbara bilden ...


Bilder från kräftskivan ...



Jag




Underbara Vendela




Vendela med Luke




Luke är på partyhumör





Vendela kramar Luke




Ronnie är glader




Ronnie, Cattis och Söta Ossian!




Vi vid matbordet :-D





Ronnie och Joakim myser ;-)




Therese och Jimmy




Underbara Joakim!  ♥

Ja juste ...

Joakim är världens bästa på att fota! Han tar så himla fina bilder, vilket ni kommer få se sen! :-) Fast dom på oss som kommer läggas upp är det världens bästa hagga Therese som har tagit!!

Lördag ..

God morgon!

Joakim och jag klev upp ganska tidigt idag.. Eller jag väckte han imorse.. ;-) Väckte han först strax efter 05 och frågade om vi skulle gå upp, men tror vi båda somnade om väldigt fort :-D Vi har käkat frukost för en stund sen, vilket var gott med tanke på att jag var hungrig. :-) Sen efter lunch tid ska vi till Länna och handla lite saker... Och ikväll ska vi över till Jimmy och Tessi för att fixa in bilderna på Joakims dator från kräftskivan igår :-D Tessi försökte skicka över mappen till mig igår, så både jag och Tessi hade våra datorer på i natt.. Imorse sprang jag upp också för att titta om det var klart, men det hade bara lagt av. =/ Så bilderna kommer in ikväll! Inte alla, för det blev väääldigt många igår..
Men hur som helst var det hur kul som helst :-D Alla förutom jag vräkte i sig kräftor, och jag satt där och svulla vitlöksbröd.. Det hade Joakim gjort själv! Han är jätte duktig på att fixa med mat och det.. Lilla gubben. ♥
Vi ska snart duscha, men nu sprayar han spegelramen svart, och där ska han måla motiv på sen när det är klart.. =)
Jag längtar efter mina bilder ju! Ska bli skit kul och se.. :-D

Fredag ..

Ikväll blir det kräftskiva med; Jimmy, Therese & Vendela.. Cattis, Ronnie & Ossian.. Jag, Joakim, & Luke! :-D Jag bestämde mig redan igår vad jag skulle ha på mig, och Therese ska hjälpa mig lite med håret sen! Tack tack!
Ska med dom och handla sen.. Vi ska ha lite också, eftersom jag inte äter kräftor så ska Joakim göra bakad potatis med skinkröra åt mig. :-) Efter vi har handlat, om vi inte tar det innan ska jag in på banken och betala den jävla idiot bruden på Nynäsbostäder en räkning.. Hon hade lovat Joakim att det inte skulle bli så.. Men vafan, när det inte passar så lurar dom en! Idiot jävel =/ Men när räkningen är klar kan vi glömma det där fanskapet!!
Joakim skulle försöka komma hem lite tidigare idag med tanke på att det är fredag :-D Igår spackla han upp halva hallen, så duktig han är! :-D Och imorgon blir det Länna för att handla lite.. :-) Tänkte handla färg på biltema.. Så förmodligen lär vi kanske börja måla söndag kväll..? På lördag efter Länna så tänkte vi åka ut till hans föräldrar i St-vika en sväng..

Bilder kommer tas ikväll och läggas upp ikväll eller imorgon.. =) Jag längtar,ska bli mysigt! :-D

Lite bilder ..


Söta Vendela ..


Lill Vendelie..


Ida sover i min famn..


Jag

Torsdag ..

Imorse när Joakim skulle åka till jobbet så var jag pigg där ett tag och hade funderingar på att kliva upp.. Men vad skulle jag göra uppe vid 6 imorse? Så det sket sig, och jag somnade om ett tag. Gick upp sen och duschade.. Gav Luke mat och sen bytte jag om för att gå ut med han! :-) Sen gick jag över till dom där satans grannarna ;-) Cattis och Ronnie & Ossian. Vi gick ner på stranden där alla andra var.. Det var riktigt skönt, dock har jag inte tagit hit mina badkläder än, så jag satt i skuggan och fick mysa med lilla Ida. :-) Ska lägga upp lite bilder sen, kan inte göra det nu när mobilen är påväg att dö ifrån mig. Måste ladda först! Idag kände Cattis och Johanna att han sparkade där inne.. :-) Det var lite läskigt,med tanke på att det var så högt upp han sparkade.. =/ Men ballt!
Sen åkte jag med Jimmy och Therese och lilla Vendela upp till vändplan och gick därifrån hem hit för att kissa, och sen ta med grisen/Luke ut.. Nu har jag städat här, och det luktar gott! :-D I hallen skurade jag inte,för Joakim kommer förmodligen riva tapet när han kommer hem.. Så egentligen var det ju bara onödigt att dammsuga där... Men ska det vara rent ska det.. ;-) Nu när det torkat ska jag ut i köket och städa, sen ta någon macka för jag är vrålhungrig! Lär ju vila ett tag sen, för jag får ont i svanken och ryggen när jag städar..

Men hur som helst kommer jag nog skriva mera senare med tanke på att jag ska lägga in bilder också.. :-)


Kväll..

När Joakim kom hem så åkte vi nästan direkt för att hämta flera saker hos mamma och pappa. Fick med mig mera kläder + gungstolen som Joakim fick isär. :-) Sen åkte vi upp till Norvik för att kasta lite boll med Luke.. Och han var helt vild! Men nu ligger han dock helt utslagen i soffan. Sen åkte vi upp på coop för att köpa en cola som jag var sugen på, men jag kunde inte dricka något nu alls, just för att jag fick sån jävla halsbränna jag bara titta på glaset typ..=/ Om det är fint väder imorgon blir det stranden, dom säger tydligen att det ska vara det.. Så hoppas! Annars finns det saker och göra hemma också :-)

Dags för att lägga sig i sängen och vila/sova..?!
Natti


Grillat burgare ..

Med en liten del av gänget.. Jimmy Therese och Vendela! :-) Cattis och Ronnie var iväg till Cattis kusin och grillade.. Men det var riktigt gott iallafall! Nu gick Joakim nyss iväg, han och Ronnie ska köra lite båge! :-) Så Luke och jag är själva ett tag, men jag ska hjälpa Therese snart! Så dags för mig också att röra mig snart.. Sen när han kommer hem ska vi hem till mamma och dom och hämta lite saker :-) Jag tycker det är jätte mysigt när Joakim är hemma och vi är med varann, och pisstråkigt när han jobbar.. :-( Men jag har ju sällskap av Luke, men inte riktigt samma sak! Men nu ska jag ju ändå iväg så!
Men har vart en trevlig kväll.. Damn, jag åt ju bara en hamburgare.. :-O Jag som var så jävla hungrig lixom.. Men men! :-D

V.23


Vecka 23

Du: Kanske börjar du känna av sammandragningar, även kallade förvärkar, då livmodern drar sig samman och blir hård? Det är din livmoder som arbetar och förbereder sig inför förlossningen. Normalt varar sammandragningarna bara i en eller ett par minuter och kan kännas obehagliga. Om dom gör ont eller smärtar så ska du prata med din barnmorska. Om du inte har upplevt sammandragningar ännu så ska du inte oroa dig. För de flesta kommer dom inte förrän senare i graviditeten, runt vecka 30 och för en del kommer dom aldrig. Igen, inget är rätt eller fel.
Bebisen: Barnet mäter cirka 27 cm och väger upp emot 500 gram. Barnet kan nu få hicka i livmodern och med lite tur kan mamman känna igen detta som ett rytmiskt dunk, som kan hålla på en god stund. Ett nyfött barn hickar också ofta.

Besöket hos mvc ..

Gick bra! Allt hördes bra när vi lyssnade på hjärtljuden så det är skönt. Jag har inte gått upp något än, vilket känns rätt lustigt för det trodde jag. Med tanke på hur jag äter.. Men men, jag har iallafall inte gått upp något! :-) Tack Joakim för att du ville följa med mig.

Kväll.

Joakim håller på och stressar i hallen och river tapet.. Det är lager på lager. =/ Riktigt jävla äckligt. Tycker synd om han!
Han tog ledigt imorgon iallafall. :-) Just för att nynäsbostäder ska komma hit, och att vi ska till sjukhuset senare..
Jag skrev ju tidigare att jag ska lägga upp väggmotivet han har ritat upp,som sen ska bli en fondvägg.



Tror det skulle bli en ros i mitten också.. Om han inte ändrat sig.
Visst är den grym? :-D
Joakim är inte bara duktig på att laga mat, utan att måla också.
Och han är min... ;-)

Måndag

Det är jävligt fint väder ute, men inte väder för stranden.. Undra om det kommer bli sådär varmt som vi hade ett tag igen? Tror fan inte det. Nu börjar man ju ställa sig in på att hösten närmar sig.. Jag och Joakim messar med varann, det gör vi alltid när vi inte är med varann.. Han jobbar idag, så han gick upp vid halv 6 imorse.. =/ Jag sov vidare till strax efter 8 tror jag?! Hur som helst, pappa kommer och hämtar mig snart så jag kan åka hem och hämta pengar. Tar nog med mig min dator då, och yttligare en Elvis tavla och den större Elvis klockan. :-) Den lilla Elvis klockan i köket tickar på som fan, man hör den jätte tydligt i sovrummet.. Men den stora ska också vara i köket, och den mellan stora Elvis klockan i vardagsrummet, så kommer ticka på bra här i lägenheten.. ;-)
Sen ska jag med Jimmy, Therese och Vendela och handla. På fredag ska vi ha lite kräftskiva. :-) Fast jag äter ju inte kräftor, men jag sa till Joakim att jag gärna äter en äppelpaj med vaniljsås iställe. Det går ner fint i magen. :-D
Sen ska jag hem hit igen och hänga upp lite klänningar och packa in kläderna i ett annat skåp och dammsuga lite där inne. Det har blivit jätte mysigt i lägenheten nu, har inga kartonger kvar och allt är klart! Joakim trodde han skulle börja lite i hallen idag, riva ner lite tapet och så börja spackla.. Kanske inte spacka idag, men snart! Ska lägga in en bild på väggmålningen han har gjort som vi ska ha på ena väggen direkt när man kommer in.. :-) Den är jätte grym.
Nu ska jag lägga mig ner vid Luke och mysa :-D

Söndag

Nu sitter jag och Joakim i köket.. Han lagar mat.. ;-) Impad som fan! Eftersom han kommer läsa det här, är det lika bra och skriva att han är världens bästa kock! :-D Glad nu gubben..?
Nu är allt upp packat från mina påsar och min stora väska.. :-) Jätte skönt. Och Joakim har vikt sina kläder så det kan in i skåpet sen, och sen mina kläder och klänningar och sånt! :-)
Igår kväll skulle vi se Knowing, vi såg ungefär halva sådär sen blev det inge mer av det.. Men vi kollar nog resten ikväll. :-) Sen våran middag blir ikväll iallafall, men jag lär nog kunna hålla mig pigg längre ikväll..
Nu ska jag göra lite nytta här i köket..
Ville bara skriva av mig lite..



Ossian sover i min famn. :-)




Världens bästa kock.. ;-) ♥

Kväll..

Har städat och åter städat... Skönt och ha vissa ställen gjorda. :-) Som sovrummet, köket och badrummet.. Tror vi drar igenom vardagsrummet imorgon iallafall. Blir rätt tidigt ikväll, jag tänkte hoppa in i duschen och byta om sen! Sen kommer Joakim ganska snart tror jag.. Han och Ronnie håller på med sina leksaker. Vi ska se film senare, fast hoppas jag bara inte somnar! :-D
Vi har inget planerat imorgon just för att vi ska kunna städa och fixa utan att behöva stressa för att vi har planerat något. Men köket är jag riktigt nöjd med.. Blev jätte fint och hur mysigt som helst :-D


Nu ska jag duscha.. Hej hej.

Lördag

Nu är köket nästan helt klart.. :-) Det blev riktigt bra och snyggt. Joakim är så duktig!
Idag ska vi in till Ösmo och titta på lite blommor till köket.. Snackade om ett litet apelsin träd, just för att det är snyggt. Får se vad man hittar! Ska hem till mig senare så att jag kan hämta flera saker.. Funderar på att ta med mig datorn den här gången, så jag slipper sitta vid hans dator hela tiden. Eller hela tiden, sitter knappt vid datorn och jag måste påminna mig själv hela tiden att försöka uppdatera varje dag.. Men har ju gjort det iallafall, men skönare och ha sin egna dator också. :-)
Mera kläder ska ju hit iallafall.. Sen lite av mina andra grejer.. :-)
Fast funderar på att vänta med det tills det börjar bli klart överallt.. Eller det är ju bara hallen kvar sen. Och badrummet, men det är ingenting Joakim får göra själv utan nynäsbostäder måste komma hit och titta. Och det gör dom på tisdag, så det blir jag som får vänta på tills dom kommer.. Men på tisdag jobbar Joakim halvdag, för sen ska han med mig på sjukhuset.. :-)
Nu ska jag vänta på att han kommer hem från skotten med frukost :-D Första gången vi ska äta i köket, blir mysigt..

RSS 2.0