Söndag

Igår var det full rulle heeela långa dagen. Så på kvällen hade jag jätte ont i huvudet och mådde illa, så jag la mig tidigt! Men det var mycket trevligt, och jag fick mycket fina saker. :) Så tack alla!
Idag har Joakim tatuerat en av Ronnies fd jobbar kompisar.. Sen kom även min bror Dimdöö hit och blev tatuerad på halsen! Han var en stelnacke sen! :D
DET BLEV SUPER BRA!! DU ÄR DUKTIG ÄLSKLING. ♥
Sen har vi även haft tvättis idag.. Har tvättis igen på torsdag från 07-10.. Då ska jag tvätta alla mattor. :D
Elvis han mår super.. När han är hungrig så går det inte och missa, för ibland tok skriker han, så han knappt får luft. Lilla hjärtat! Älskar min son. :)

Lördag

Det enda jag har och säga är att jag är så jävla trött idag. Ikväll blir det att sova tidigt... Så hoppas dagen går fort! Varför är Elvis så jävla pigg..? :O


Fredag

Så blir man ett år äldre idag! Grattis till mig själv.. :p
Fick frukost på sängen imorse vid 5.. Det var riktigt mysigt ♥
Elvis låg och skrattade, och för en stund trodde jag att han inte skulle somna om.. Men till slut gjorde han det. :)
Gick upp vid halv 10 ungefär! Skönt med sovmorgon :D Jag ska strax dammsuga.. Sen blir det lungt. Jätte kallt ute! Hoppas dagen går fort idag.

E


Trygghansa,

Kommer hit sen för att prata försäkring. :) Och även jag ska försäkra mig igen!
För en stund sen dammsög jag och skurade golven.. Ska strax lägga ut mattorna igen! Sen ska jag ta mig ut med hundi och Elvis! Nu har dom iallafall plogat,så jag lär kunna ta mig ut en stund! :) Luke ligger så skönt och sover i soffan nu, och Elvis somnade också precis!
Imorgon är det äntligen fredag och Joakim slutar tidigt.. :):) Vi ska åka och handla inför lördag imorgon också!
Jaja, mer har jag inte och skriva just nu!
Ska se till och bli klar nu och fixa, och sen gå ut!
Fan vad tiden har gått fort idag, hoppas det fortsätter!

Torsdag

Det var jätte lätt att försöka ta sig ut nu för en stund sen. Ingenting är plogat här utanför.. Och gå ut med en glad hund, och en vagn som knappt vill röra sig fram är ganska jobbigt! Jag fick vända just pga av en stor jävla snövall som blockerade upp så att jag inte kom ut på gatan! Jag gick in och hämtade bärselet och satte ner Elvis där.. Kunde inte riktigt få i alla spännen i bärselet just för att han var tjockt klädd, så fick hålla han bakom ryggen hela tiden! Jobbigt och gå också i djup snö.. Och så vill man ju lixom inte halka under någon isfläck och ramla när man har Elvis i bärselet! Mycket dåligt.. Ska man behöva ploga utgången vid porten själv? :O ..
Hur som helst.. Lina och Johanna är påväg hit! Fast lär ta sin tid.. Lina har ju vagn. Sen kommer Therese,William och Tobias hit! Vet inte om Jimmy är med..? Luke kommer bli helt till sig när så många kommer. :-D
Och lill korven hade ju somnat i bärselet, men han vaknade när jag skulle ta upp han.. :-( .. Men han somnade om när jag la han på våran säng! Men hör att han är vaken nu, så ska ta ut han till sin babysitter!
Får se när Joakim kommer hem idag! Saknar han iallafall..

Onsdag

Idag ska jag till tandläkaren, så min snälla mamma ska passa Elvis under tiden! Men där hemma brukar han sova så gott, så det kommer inte bli några problem. :) Sen måste vi hem på en gång ungefär, så att vi kan gå ut med grisen! Han får stanna hemma idag, för han blir helt galen om man går utan han.. Står och gnäller vid dörren och försöker öppna dörren. Så han ska få komma ut innan vi ska iväg sen! Therese och Williepille kommer hit sen. Hon ska låna skrivaren för att skriva ut sina inbjudningskort till dopet. :) Sen senare när jag och Elvis kommer hem och när Luke vart ute igen, så tänker jag dammsuga av här hemma.. :p
Imorgon kommer trygghansa hit för att prata försäkringar. Jag ska försäkra Elvis där! Och även göra en ny försäkring på mig! Sen ska Joakim flytta över oss två till hans hemförsäkring! Sen är det fredag igen! :-D Fast i helgen blir det fullt upp.. Fyller ju år på fredag, och på lördag så kommer det en massa folk hit för att fira, och på söndag ska Joakim förmodligen tatuera en av Ronnies jobbar kompisar!

Nu ska jag strax gå och duscha, och sen byta om och ta på lillen kläder. ♥ Han har sovit jätte bra i natt.. Fast jag tror han blir hård i magen av ersättningen, för han bajsar typ inte som han ska.. =/ Så han kan ligga och trycka och trycka, men ingenting händer! Det ska jag prata om på Bvc nästa gång vi ska dit! Men annars är det jätte bra! :) Han börjar bli en liten tjockis, med dubbelhakor! :-D



Den här låten tyckte Elvis om, han ligger och skrattar! :-D Fast han tycker om precis alla Elvis låtar.. Precis som sin mamma!


E


Tisdag

Idag skulle Joakim förmodligen jobba över. Men inte så länge! Jag ska strax klä på mig och få i mig frukost.. Sen blir det en liten prommis! Sen hem och dammsuga, och sedan rensa kläder! Idag ska vi bara vara hemma.. Om ingenting dyker upp, fast det tror jag inte! :)
Jag är hungrig..

Hittade en bild ..

på mig när jag var i vecka 19. Känns som det var evigheter sen.. =/



Måndag

Jag är jävligt trött.. Men snart vaknar jag nog upp lite! Sitter i morgonrock men ska snart byta om! Ska ner och handla, och se till så Luke kommer ut. Sen hem och städa! Sen senare går vi nog hem till mamma ett tag! Idag kommer inte Joakim jobba över. :-) Vilket är skönt! Längtar redan tills han kommer hem.. Tror han ska dra upp tavlorna vi gjorde igår! :-D Dom blev riktigt bra, och det kommer bli snyggt när dom kommer upp! E ligger och sover.. Borde kanske passa på att bädda sängen och fixa lite innan han vaknar! Sen gå iväg och handla!


Söndag

Nu ska jag och Joakim måla tavlor. :-) Eller så fort han kommer upp från tvättis!
I natt var Elvis inte alls glad! Och jag var sjukt trött, kom inte ens ihåg när eller hur jag somnade. Men jag vaknade ungefär halv 4 imorse tror jag.. Varken Elvis eller Joakim ligger i sängen. Så jag går ut i vardagsrummet.. Elvis är missnöjd som fan, och tjurar.. Och Joakim sitter och ritar och försöker samtidigt få Elvis att somna! Men hur som helst, går jag och fixar mat till korven och går in till sovrummet och lägger han på våran säng och matar han! Sen gick det väldigt fort, och vi båda somna! :-)
Idag har vi vart inne i Haninge. Jag fick två par tjockare tröjor av Joakim i present. Tack tack älskling ♥
Sen köpte vi en kökslampa! Jätte fin :-D Sen köpte Joakim färg som vi ska ha till tavlorna som vi strax ska börja med! Ska bli kul... :-) Är det fint väder imorgon blir det en längre prommis med hundi och så Elvis såklart! :-D

Luke döda en råtta idag.. Fast åt aldrig upp den, utan den tog måsarna hand om. Och Luke försökte ge sig på måsarna. Men lyckades inte! (Som tur var..) Lite köttbitar från råttan låg kvar på marken! NICE!

Lördag

Tidigare idag packade vi ihop vagnen och drog iväg ner till Norvik och gick! Luke blev så himla glad :-D Han sprang omkring med sin boll och var jätte nöjd och glad med tanke på att han fick springa lös! Sen åkte vi till willys för att handla lite grejer. Jag handlade 3 blöjpaket med 70 blöjor i ett paket ;-) Så nu kommer blöjor räcka ett tag framöver :-D På tal om blöjor och sånt, så lär jag få byta blöja snart! Elvis ligger och fiser som fan nu. Han vaknar när han fisar, men somnar om sen igen.. :p .. Gullegrisen är trött! Han var vaken mycket i natt. Så han tar igen sig nu.. ♥ Joakim och Luke sover faktiskt också nu! Jag har diskat, och bäddat sängen. Ska strax duscha och byta om! Vid 14 kommer Johanna hit som ska bli tatuerad. Hoppas den blir bra! :-D Fast såklart, det är ju min älskling. :-D
Sen senare ikväll ska vi över till Cattis och Rompa för att fika! Och imorgon ska vi in till Farsta en sväng..
Joakim skulle ge mig nagelförlägning i present.. Älskar dig för det gubben! Men det blir inte av.. Det tar lång tid och göra, + att jag och långa naglar inte går ihop! Får göra det när Elvis blir lite större och det.. :-)
Ska väcka Joakim strax, för nu vaknade korven.. Och han ligger och spottar ut nappen hela tiden, för att sen bli tjurig. Han vill helst att man ska hålla på nappen.. :p
Skriver mera imorgon!!





Älskar min son! ♥


E


Fredag

Idag slutar Joakim 13.45 tror jag att det var.. :-) Så han kommer hem tidigt! ♥
Jag ska möta upp Therese, Tobias och William sen.. Innan det ska jag ner på skotten och handla. Luke ska få vara hemma hos mamma och pappa medans vi går ner på stan en stund! Han gillar och vara där.. Fast det tar en stund innan han kommer till ro,för han ska klösa upp golvet en stund innan han kommer till ro.. :p Fan vad skönt med helg! Få sova lite längre på morgonen och att Joakim kommer ligga kvar. :-)
Imorgon ska han tatuera Johanna! Ska bli kul och se.. ;-)
På söndag har vi kanske planerat att åka in till Farsta! Får se hur det blir..
Nu är det en vecka kvar tills jag fyller 22.. Och då vet alla att Joakim kommer göra sina svin goda smörgåstårtor! :-D

Torsdag

Idag jobbar Joakim över.. Det är inte så kul och vara själv! Fast är ju inte riktigt själv.. Men varken Elvis eller Luke pratar :p ..
Imorse gick vi 3 hem till mamma och pappa.. Sen kom Johanna förbi som skulle med på stan! Jag skulle nämligen till bageriet och visa lilla korven :-) Det gick jätte bra, och det var trevligt! Så måste dit igen snart.. :-) Jag var så nära att köpa en ny jacka idag bara för att! Men jag tänkte en gång extra och köpte den aldrig.. ;-) Vilket var bra, för hur ofta hade jag haft på mig den?
Imorgon ska jag, therese och hennes lillebror på stan!
Nej, nu kan jag inte skriva mera! Elvis skriker..

Ikväll ska jag sova tidigt.. :-)


Förkylning..

Fan! Min förkylning kom under tiden jag var hemma hos mamma och pappa.. Började rinna! Jobbigt jobbigt.
Haha. Hemma hos mamma och pappa så utmanade Johanna Jimmy. Hon sa att han skulle få en 20spänn om han drack det lilla som fanns kvar av Elvis ersättning! Jimmy gick med på det, men spydde nästan gång på gång nästan han luktade på det.. :p .. Så nej, han klarade inte av det! Fjompa.. :-D Jag smakar på det varje gång så att det inte är för varmt.. Pappa fick köra hem mig så jag kunde lämna av Luke! Den kåte fan försökte sätta på Iza ett par gånger.. :o .. Hade slutat illa! Men jag stannade inte speciellt länge där. Sen gick jag och Elvis hem och hämtade Luke, och ner på skotten för att handla! Sen när vi kom hem så la jag Elvis på sängen, och gick ut och började med pannkakssmeten. Och sen dammsög jag av i hallen! Elvis ligger fortfarande och sover.. Men han kommer väckas snart då jag ska hämta lilla korven! ♥

Saknar min älskling. Hoppas han inte jobbar över idag.. :-)
Älskar dig Joakim!


Onsdag

Jag ska strax börja ringa ett par samtal.. Sen ska jag klä på oss alla och gå hem till mamma och dom en sväng och lämna pengar. :-) Elvis ligger och gosar i babysittern och suger på nappen! Han har börjat le nu.. Så söt när han gör det! :-D Joakim tycker han börjar bli en riktig människa när han ler.. :p
Orkar inte skriva så mycket mer.. Börjar få ont i huvudet, beror på att man inte sover som man ska!
Hoppas dagen går fort så att Joakim kommer hem.. ♥



Tisdag

Allt gick bra inne i Haninge igår. Fast vet fortfarande inte om han är mjölk allgeriker.. Han är för liten för att dom ska kunna se sånt på tester! Men vi fick iallafall ut ett recpet för att hämta ut mer av den nya ersättningen och ännu en ny salva! Ska tillbaka dit på en kontroll om 2 veckor, för att se om ersättningen ger någon verkan, och att den nya salvan funkar som den ska!
Igår när vi åkte till apoteket för att hämta ut ersättningen, så fanns den inte inne.. :/ .. Det är ju sjukt! Dom skulle få in den idag, så jag ska på stan senare för att hämta ut allt! Fast man vet ju inte när det kommer in, så lika bra och ringa innan.. Sen har jag fått ett nytt brev ifrån kommunen. Äntligen! Så dit ska jag också ringa..
Pratar med Cattis den haggan, som ska följa med på stan.. :-D
Nu ska jag duscha av mig, och sen klä på oss alla! Undra om Luke ska följa med så att man kan släppa av han hos mamma och dom så länge? :p .. Ska ringa och höra med dom!

Hejdå..


Måndag

Min snälla pappa ska köra in mig och Elvis till Haninge idag! Jag tror att Luke får följa med och stanna i bilen under tiden. :-) Då slipper han också vara ensam hemma! Elvis eksem i ansiktet är nästan helt borta, nu är han bara torr.. Dock har han fått eksem vid bröstet.. =/ Hoppas dom kommer fram till vad det är idag,så man slipper oroa sig för det! Stackars lilla Elvis.. Igår fick han bada, vilket han älskar.. :-)

Oj, nu kom visst pappa!.. :O


Söndag

Jag är uttråkad..

Lördag

Jag hade nästan glömt bort hur jobbigt det är med mens! Ett antal trosor har gått åt idag.. Ganska jobbigt! Tur att man har tvättstugan imorgon :-) Elvis fick bada förut, och det tycker han jätte mycket om! Bara ligger där i badet och tittar omkring och ser jätte nöjd ut! :-D Fast mindre kul och komma upp.. Nu ligger han och halv sover i sin babysitter! Jag ska snart gå in och duscha av mig ännu en gång! Imorgon blir det stor städning.. Gissa vem som längtar? ;-)

Kväller..

Jag sitter i sängen just nu, och Elvis ligger brevid mig och sussar så sött.. Joakim och Rompa diggar Dr Alban - Hello Africa! Jävla dynga.. Jag börjar bli trött,för nu svider det lite i ögonen.. :p .. Men ska inte sova än! Snart lär korven vakna, och då lär han vara hungrig. :-)
Jag hoppas Lina kan baka nästa gång man kommer.. :-D
Min älskling kom hem tidigt idag. ♥
Jag höll på och städa när han kom.. Men det var så skönt att han kom tidigt..

Älskar min familj!

Fredag

Vid halv 10 ska jag, Elvis och Luke möta Therese och William.. Vi ska hem till Lina och fika! Vad bjuds det på? :-D
Blir en ganska lång prommis idag, men det blir bara skönt..
Jag har sån mensvärk nu! Jätte kul.. Behöver ut och gå så det går över.. :p Nu ska jag göra varm oboy!

Stackars liten..

Elvis är förmodligen mjölk allergiker. :-( .. Fast vet dock inte säkert än! Ska in till Haninge på måndag för att göra tester! Han har ju utslag i ansiktet, vilket jag från en början trodde kunde bero på kylan eller vårat sköljmedel! Så får vänta tills måndag för att veta säkert! Men han är ju inte ledsen eller så iallafall.. Så inget han får ont av! Men ska till apoteket senare för att hämta ut en ny ersätting till han! Låter ju billigt.. =/.. Men det enda positiva idag är att han har gått upp jätte bra! Vägde 4460.. :-) Och sist vägde han 3945.. Så nu är det bvc om 2 veckor just för att nu har dom sett att han går upp som han ska, som han inte gjorde i början.. Det var därför jag slutade amma, han blev ju inte mätt, och gick inte upp som han skulle!
Nu ska jag byta blöja!


Torsdag

Jag, Elvis och Luke ska snart börja röra oss mot mamma och pappa. Dom ska passa Luke sen medans jag och Elvis ska till bvc. :-) Hoppas dom kommer ihåg och låsa dörren så inte Luke får för sig och hoppa upp på dörren och springer ut.. ;-) Det gjorde han sist vi var där! Jävla trots hund! :p ..
Neej, nu ska jag ta och klä på Elvis och sen Luke! :-D

Yes, yes.. klart!

Nu är allt klart ifrån skatteverket! :-D
Elvis Aaron Backman!
Så himla skönt..

Onsdag

Strax ska vi ut och gå en sväng! Tror Luke skulle bli väldigt glad av det.. :-D Sen ska jag och Elvis hem till Therese och William! Vi ska se 2012. Den har jag tjatat efter att få se i evigheter, så hoppas den är bra! :-D Joakim kom hem igår kväll med hög feber och en förkylning på gång! Stackarn.. :-( Och imorse mådde han inte mycket bättre, men han åkte iallafall till jobbet.. Får hoppas att det inte blir värrre under dagen! I natt när Elvis vaknade och var hungrig så var jag helt säker på att klockan var strax efter 05, eller så.. Så jag la över han till mig och skulle precis fixa mat.. Så tittade jag på klockan, då var den nästan halv 2.. =/ Så han fick äta, men sen fortsätta sova i sin säng! :-)
Imorgon ska vi till bvc! Ska bli intressant och se hur mycket han har gått upp, och om han blivit längre.. Han är så lång!
Nej, nu ska jag fixa och dona lite innan det är dags att röra på sig..

Tisdag

Idag har jag och Elvis vart med Therese och William på stan! Jag skulle köpa salva till Elvis,och Therese dammsugarpåsar! Jag hade också vart lycklig Therese om jag fick köpa dammsugarpåsar! :-D Sen gick vi på konsum för att handla lunch som vi skulle äta tillsammans. :-) Mycket trevligt! Sen var vi hemma hos Therese och dom ett tag, innan jag och Elvis började röra oss hem igen.. Gick bara in för att hämta Luke, sen tog vi en liten prommis ner på skotten.. Sen när vi kom hem igen så började jag städa och skura golven!
Hade även fått brev ifrån skatteverket, har blivit ett litet fel.. Så det ska rättas till! Sen även kallelse ifrån Kommunen! Så snart är allt gjort.. Fast jag lär ju få nya papper ifrån skatteverket och lär få göra om! Dom har missuppfattat allt, och trott att Elvis ska heta Backman i mellan namn! =/ .. Det är Aaron han ska heta i mellan namn. Men men, det blir rätt snart! :-)
Sen ringde jag kommunen som sagt och berättade läget, och ska snart få en tid tid.. Vill bara att det ska bli gjort så att man kan gå vidare!
Hur som helst så ser jag Joakim som pappa till Elvis, och det kommer inte ändras! Och även Elvis som kommer växa upp med Joakim kommer se han som sin pappa! Elvis kan inte få en bättre pappa dessutom! :-) ♥
Vi båda älskar han jätte mycket.
Har fått kommentarer om att jag borde lägga upp bilder på Elvis.. Vilket förmodligen kommer inom en framtid! Men I-N-T-E nu! Så ni får helt enkelt ta och vänta :-D
 

Snart ska Elvis sättas i bärselet och vi ska ner i tvättis och sätta igång maskiner! Joakim kommer hem ungefär vid 7.. Sen ska vi göra mat! Vi äter alltid så sent.. :p Ska göra ett försök att bada tillsammans ikväll. Var tänkt att vi skulle göra det igår, men då hade korven spytt ner sig själv + sängen. Så han fick bada.. Var jätte länge sen jag bada ju! :-(
Från det ena till andra, nu har korven vaknat! :-D

Söndag

Och imorgon börjar Joakim jobba igen! Kommer nog bli väldigt tråkigt och ensamt utan han nu den första veckan.. Fast jag har ju skit hunden och min son hemma :-) Och sen att få komma in i vardagen igen nu när Joakim vart ledig sen 13e december! :p .. Känns som en evighet! Fast ändå har tiden gått så fort.. Men nu kan jag å andra sidan dammsuga och skura golven när jag vill utan att Joakim tycker jag är konstig. ;-) Fast det tycker han säkert ändå! Joakim har blockerat upp sovrummet. Rompa ligger på våran säng och blir tatuerad på bena! :-D Men när dom är färdiga där inne, så ska lilla Elvis sova! Först en ny blöja, sen mat och sen få sova.. Och jag ska också sova såklart! Jag är jätte trött! Minns inte riktigt när Elvis har vaknat i natt för att han har vart hungrig. Men han vaknade o6 imorse och var hungrig.. Fast då gick älsklingen upp och fixade! <3 Tack gubben! Men Elvis vaknar nog iallafall 3-4 gånger om nätterna! Fast ibland duger det ändå inte även fast han får mat.. Då ligger han bara i sin säng och spottar ut nappen hela tiden och blir ledsen! Till slut ger jag upp, och lägger över han till mig.. :-) Vilket jag inte har något problem med, för jag tycker det är jätte mysigt.. Men han ska ju faktiskt sova i sin säng!
Fast ibland kommer det självklart bli undantag då han kommer få sova brevid mig! Lilla gubben..
Lina och Magnus med familj, var här förut på fika! Elvis fick jätte fina kläder av dom.. :-) Tack så mycket!

Nu har korven vaknat! Nu ska vi mysa.. :-)

Lördag

Igår kväll planerade jag att gå hem till mamma och dom idag med Elvis. Men imorse var det 15- ute =/ .. Och vill verkligen inte gå ut i kylan! Så nu sitter jag med morgonrock på. Har inte kommit längre.. Men Elvis har iallafall kläder på sig och snuttar nu på sin napp i babysittern! :-) Tror inte det händer så mycket idag.. Får se!
Imorgon blir Elvis 4 veckor!! ♥

Fredag

Idag har Nynäsbostäder vart här och fixat vårat avlopp i köket som det var stopp i! Tydligen så är avloppen pissiga, så det måste bytas! Fast inte det här året.. Joakim är hämtar verktyg för att kunna ladda batteriet till bilen. Han börjar jobba på måndag igen! Jag ska iväg till Therese strax.. Då kan Elvis och William leka! ;-) Hoppas det bjuds på något varmt när man kommer. :-D Det är så satans kallt ute. Fast imorse när jag tog en prommis med Luke och Elvis så frös jag inte iallafall.. :-) Och jag som alltid fryser!
Igår tatuerade Joakim mig igen. :-D ♥ Två körsbär med stjärnor på sidan. Jätte fin blev den! Jag ska lägga upp bilder. Men dom ska bli klara först..


Grattis till min och Elvis idol Elvis Presley som idag fyller år! :-D




Onsdag

Vi ska snart över till Cattis och Rompa för att käka frukost.. Smörgåstårtan som blev över från igår! :p .. Dom var riktigt goda! :-D Joakim är lite halv kaxig nu, så måste ju säga att Cattis smörgåstårta var godare! ;-)
Idag ska det bli storstädning! :-) Har tvättstugan sen vid 14, och då ska sängkläderna tvättas och bli rena! Har ganska mycket tvätt! Igår när jag var påväg hem från mamma och pappa, så hade Elvis spytt ner hela vagnen! =/ Så det var bara och handtvätta pälsen som låg i vagnen.. Sen fixa badvatten åt han och bada av han! Sen hade han kissat igenom sin handduk, så ja.. Den åkte ner i tvätten!! Senare under kvällen efter han fått mat, så låg han i sin babysitter hel nöjd! Tills han spydde upp allt igen.. Så filten och handduken var bara att slänga ner i tvätten och hans body! Så han fick bada igen.. Tur att han älskar och bada iallafall! :-D
Nu är jag riktigt hungrig och sugen på smörgåstårta! :-D :-D

Måndag

Idag har vi vart på bvc. :-) Gubben hade vuxit 1cm på en vecka.. Och nu väger han 3645.. Gjorde sällskap med Cattis som skulle till mvc för att göra ultraljud! :-) Mötte Therese och Tobias vid gröndalshallen som gjorde sällskap biten som var kvar,för dom själva skulle på stan! Det var jätte skönt när vi gick dit, men hemvägen var jätte jobbig. Fan vad jag frös!! Och Elvis låg i vagnen och hade det varmt och skönt! När vi kom hem tog jag Luke och Joakim tog hand om Elvis, medans jag gick ner på skotten för att handla till maten senare ikväll! Joakim håller på att tatuerar sig själv just nu i köket. Den blir verkligen jätte snygg! :-D När han är färdig ska vi hem till Jimmy och Therese och proppa upp ett badrumsskåp som dom fick i julklapp!

Annars händer nog inte så mycket.. Nu ska jag mata Elvis! :-) ♥

Söndag

Idag har julen åkt ut ifrån vårat hem.. Julgranen slängde vi, jävla piss billig gran! Så skönt och ha allt ute.. :-D Sen storstäda vi! Eller jag.. ;-) Men Joakim var jätte duktig iallafall. Satt så fint i gungstolen :p .. Ikväll ska vi göra pastasallad! :-) Ska bli väldigt gott!!
Från det ena till det andra, Joakim tatuerade mig i förrgår. :-D Blev jätte fint.. Älsklingen är så duktig!! ♥


Älskar min familj!

RSS 2.0