Kväll..

Nu har jag hjälpt Jimmy ikväll. :-) Det gick bra som det alltid gör! Idag har man vart på stranden ett par timmar.. Jag la in alla nummer på den nya mobilen. När jag var påväg ner dit så visste jag inte hur jag skulle skriva sms eller något alls.. Kände bara för att kasta iväg mobilen för att jag inte fattade något! Men nu känns det som jag har haft den hur länge som helst.. ;-) Har tagit ett par bilder som kommer upp sen.. Bevis på att min kamera är riktigt,riktigt bra! :-)
Jag kom väl hem ungefär vid 2 tiden ifrån stranden.. Satte mig ute på tomten någon timma sådär, sen åkte Jonny och Emma och hämtade mat som vi hade beställt.. Jag käkade kebab tallrik och dom andra sallader! Sen skulle vi ta ett kvälls dopp, det slutade med ringvägen.. Jag gillar inte och bada där egentligen, men jag gjorde det ändå!
Det var riktigt skönt med tanke på att jag kände att jag bränt mig på bena och armarna och min mage..
Imorgon ska jag passa Vendela då Jimmy och Therese ska iväg in till stan på 4d ultraljud.. Var det rätt Tessi? Vi ska iallafall ner på stranden igen och mysa där och bada.. :-) Fast Vendela gillar inte och bada direkt, men hon har inte mycket till val imorgon :-D Fast ska inte plåga henne allt för mycket!
Imorgon är det bara en vecka kvar tills jag ska göra ultraljud. :-D Ska bli spännande och roligt!
Skriver mera imorgon!




Vendela suger på tummen..


Trollet Indra :-D


Lilla Ossian leker med sin lilla leksak i skuggan!


Söta Vendela! :-)


Jag


HAHA.. Mupp Jimmy!

Nya mobilen igång :D

Fan vad skönt! Den är så jävla het mobilen.. Dock har jag mycket att lära mig nu. Nere på stranden så tänkte jag lägga in alla nr igen som jag satt och skrev igår. ;-) Fast jag vet inte hur man gör, men det får testa mig fram!
Min kamera är svin bra, MYCKET bättre än min förra :-D Nu ska jag skicka 3000 fria sms/mms. Stackars bland annat Tessi ;-)
Nej, skoja Tessi.. Jag vet knappt hur man läser sms än, så terra mig inte! :-D

Snart knata ner på stranden och steka!
Lägger upp lite bilder ifrån dopet igår. :-)
Det var jätte trevligt på dopet.. Så tack Cattis och Ronnie och lilla Ossian såklart! :-D



















( Min bror Jimmy.. Hårdingen :-D )

Cocaine Blues


Söndag.

Idag döps lilla Ossian i Sorunda kyrka. :-) Det enda jag måste bestämma mig för just nu är vad jag ska ha för kläder. Tänkte ta på mig en klänning, men förmodligen passar den inte längre.. =/ Men jag kommer nog på något!
I natt var det för varmt för att sova på mitt rum, så jag knata ner och la mig i mammas och pappas säng och där var det iallafall svalt.. Jag ska strax duscha men innan det ska jag ringa telia kundtjänst. Mitt nya sim kort blev inte aktiverat igår, vilket han på expert borde sagt att jag kanske kunde väntat iallafall tills på måndag med att testa det nya kortet,för telia måste hinna aktivera det också.. Så förmodligen måste jag köpa ett nytt sim kort. Fan vad irriterad jag var över det igår..
Men hur som helst så har jag ju min andra mobil så länge.. ;-) Men jag vill ha min nya! :-D Fan vad den är fin!!


Hur som helst ska dopet bli väldigt roligt idag.. :-)
Hoppas han inte skriker för mycket Cattis.. ;-)




Nya mobilen.



Blev inte riktigt den mobilen jag tänkt från början.
Delvis fanns den inte på lagret och det skulle ta ett par veckor innan den kom in.
Så det blev en Nokia E75.. Och priset.. Ja,den var dyr!
Nu får jag börja spara om mina pengar från nästan början. =/

Lördag

God morgon!
Jag klev nyss upp.. Låg kvar i sängen och lyssnade på Roy Orbison och försökte vakna till lite!
Idag åker jag och pappa och tittar om mobilen finns på expert. Eller ja, den ska ju finnas men behöver ju inte finnas på lagret! Om den inte finns på lagret så kanske det är lika bra och köpa en annan? För när dom säger att det tar 2 veckor, då menar dom att det ungefär kommer ta drygt ett halv år och fixa saken. Och palla vänta, jag vill ha en ny mobil nu!
Idag blir det stranden igen.. Fast idag tänker jag nog inte pressa så mycket. :)
Smörja in mig så jag inte bränner mig så mycket. I natt var det inte skönt och sova då jag låg och vred på mig hela tiden..
Dessutom ringde en fylle kärring hit vid strax efter 02.00 i natt och trodde att pappa skulle hämta henne i Trosa.. =/
Sen strax efter hennes samtal så ringer hennes son och tror att vi tänker låna ut en bil så han kan hämta henne själv.. Vadå är han dum eller? Har hans morsa valt att åka och träffa den där vidriga gubben med sprit problem, får hon räkna med att få spö.. Så ja, du har dig själv att skylla med andra ord!

Så kan det gå! ;-)

Värme och åter värme..

Dör om jag inte doppar mig senare när vi alla ska iväg! Var en sväng på ringvägen jag, Jimmy, Jonny, Vendela och Therese.. Där var det as skönt när man stog i vid strandkanten, och då kände jag att jag verkligen ville bada.. Så nu väntar vi på att alla andra ska bli klara så jag och Jonny kan åka ner! :-D
Pappa är inne i stan och kör, så förmodligen hinner han inte hem till expert stänger,så mobilen köper vi imorgon iställe.
Ikväll ska jag duscha tidigt och lägga mig tidigt.. Värmen gör mig jävligt trött! Fast skönt och vara uppe tidigt på morgonen! :-)



Ny mobil redan idag!

Yes yes.. :-)
Pappa och jag åker ner senare för att köpa en mobil på expert. Fast ska inte hoppas för mycket,för den kanske inte finns i butiken! Men vi får ju se..



Fredag..

God morgon!!
Jag klev precis upp. Jag vaknar alltid av att solen lyser i ögonen på mig, eller att man hör någon bil utanför..
Nu har min mobil gått sönder.. Antar jag iallafall! Den knastrar när jag ska få sms, och när det ringer.. Och nu kan jag helt plötsligt inte ens skicka sms! Helt strålande.. Så nästa månad ska jag köpa en ny mobil! Jag ska ha en snygg och en dyr.. Någon som vet vad en iphone kostar? :-D
Nu ska jag ta och klä på mig, och gå ner och käka.. Jag är hungrig!
Sen blir det stranden.. Jag badade igår och det var KALLT som satan!! Jag gör inte om det idag.. Fy fan!
Får se om det blir något dopp mer överhuvudtaget i sommar.. Helst 20+ till i vattnet!


V.16



Vecka 16

Fostret: Barnet mäter 14-16 cm och väger knappt 110 g och växer fortfarande snabbt där det flyter i fostervattnet. Fostersäcken innehåller ca 1,8 dl fostervatten efter 16 veckor. Naglarna på fingrarna utvecklas och ögonen, näsan och öronen är välformade. Skelettet hårdnar och blir mer förbenat. Hörseln är nu skarp och även fast ögonen fortfarande är slutna kan fostret kan skilja på ljus och mörker. Kroppen täcks av ett fint, dunigt lagunohår. Fortplantningsorganen fortsätter utvecklas och någonstans mellan vecka 16-17 kan man urskilja penis eller vagina. Fostret kan nu utföra mer komplicerade rörelser såsom att ta tag om navelsträngen, suga på sina fingrar och anlägga komplicerade ansiktsuttryck.

Onsdag..

Idag har jag Therese och Vendela vart på stranden ett par timmar.. Det var skönt. men det var äckligt varmt och jag är inte redo att bada än.. ;-) Men snart får man nog ta och göra det! Jag är riktigt seg i skallen pga av värmen.. Jag klagar inte,för värme vill jag ha, men det är jobbigt när man fort ont i huvudet för ingenting även fast man dricker =/ Men vi gick hem ganska tidigt ändå, för vi ville att Vendela skulle få vakna här hemma för hon har vart lite dålig dom senaste dagarna.. :-( Men den dagen Vendela ska bada med sin nya badring, så SKA jag med bada :-D Men skulle nog vara rätt skönt med ett dopp, men nja väntar nog!
Imorgon ska jag och Therese ner på Pernillas. Fast tydligen har hon öppet mellan 16.00-19.00 .. Så ja, då bestämde vi oss för att Jimmy kan åka med oss när han slutat jobba =) Jag ska titta efter lite mera kläder till bebisen. Bodys har jag två stycken, dom är jätte söta men jag vill ha mera.. :-) Kanske ska köpa någon tjockare body sen, för i december är det nog ganska kallt för bara body.. Men men,det blir säkert bra! Jag har som sagt flera månader på mig, och snart ska jag lägga handpenning på en barnvagn. :-)

Therese håller på med käk just nu.. Eller just nu plockar hon upp lite! Får se om Jimmy vill ta ett kvällsdopp ikväll..?! Fast jag vill ju fortfarande inte bada kom jag på! :-D
Ikväll blir jag ensam i hela stooora huset.. Jag tycker det är så satans tråkigt och vara ensam.. Men det finns inte mycket man kan göra.. Igår kväll var vi ner vid estö lekparken och lekte lite, även jag.. :-D



Kväll..

Nu har jag hjälpt Jimmy. :-) Nu ska jag ner och kolla på tv ett tag och mula godis, och sen duscha och hoppa ner i sängen! Imorgon blir det stranden..

Helt perfekt. :)

Idag har jag som sagt passat Vendela ett tag medans dom åkte iväg till Länna en sväng. :-) Vi var ner på stranden ett tag, där var det verkligen jätte varmt! Vi var där ungefär en timma och stog och kastade sten i vattnet.. Sen gick vi hem mot Therese och Jimmy igen för hon skulle käka vid 12 ungefär. Sen strax vid 1 kom Jimmy och Therese hem igen med all mat och allt dom köpt.. Dom köpte ett halsband till mig på babyproffsen. Det är jätte gulligt, det hänger nere vid min mage som börjar växa allt mer och mer. Magen växer ikapp mina egna pattar, magen är nästan större än dom. =/ Kan nästan säga att pattarna börjar likna ett par hallon nu.. Sen blev det käk ifrån donken som dom köpt med hem till mig :-D
Vi bestämde oss för sen att åka ut till järflotta för att bada.. Eller inte jag iallafall. Inte riktigt än! Men vi mötte upp Jonny och Emma dära! Men vi var inte där länge..

Snart ska vi käka igen, tror Jimmy ska ut och grilla.. Fast jag vet inte om vi skulle steka den iställe. Dom pratar om det just nu! Så vi får se hur det blir.. :-) Men vilket som blir det säkert bra!
Jag undrar när mamma och pappa ska börja säga ifrån och att dom kan sköta sig själva och ta hand om sig själva, iställe för att tänka och behöva ställa upp för andra! Det är ju trots allt mina föräldrar, och dom förtjänar faktiskt bara att få vara! :-)
Inga namn nämns, så alla kan känna sig träffade :-D
Även du Therese... ;-) ;-)


Natti natti.

Nu ska jag bara duscha av mig, sen gå och lägga mig.. Jag mår jätte illa.. :( Kom helt plötsligt nu!
Imorgon ska jag passa lilla Pendelie medans Jimmy och Therese åker iväg till Länna. Saknar henne! ♥

Grey´s Anatomy


Städ dax..

Eftersom det inte är någon höjdare med vädret, så tänkte jag dra igång med att städa! Snälla Jimmy körde ner mig på skotten så att jag kunde köpa blommor och fixa fint ute på trappan. :-) Dock hade inte skotten några blommor kvar =/ Dom kommer på onsdag trodde Aladin. Men jag kan inte vänta så länge, ska jag göra något ska det göras samma dag! Så pappa och jag åker upp på kvantum sen och handlar och fixar det som behövs. :-)
Jag ska dammsuga och skura golven, inte på min övervåning då, för det gjordes bara för några dagar sen! Men nere på mitten plan tänkte jag dra igång med det iallafall. Dammsuga ska jag göra på mitt rum och det, men torka golven skippar jag denna gång.
Nu är det bara dra igång musiken och börja städa.. :-)
Ska lyssna på The Refreshments nya cd skiva, den är riktigt bra!



Måndag..

Jag vaknade för en stund sen.. Så här sent brukar jag inte gå upp, vet inte varför jag sov så länge.. =/ Men Jimmy ringde mig strax efter 5 imorse och ville att jag skulle komma ner och låsa upp dörren.. Och igår var det full rulle. Jimmy och Therese åkte till Ikea och jag passade Vendela ett par timmar. :-) Det gick jätte bra och hon är så snäll mot mig! ♥
När dom kom hem så fick jag mat ifrån donken.. :-D Det var verkligen uppskattat!! Sen var vi hemma ett tag så dom kunde packa upp lite, sen mötte vi upp Jonny och Emma vid lilla stranden så Jonny och Jimmy kunde bada!
Sen fick vi för oss att åka ut till sågen.. Vad badstället hette minns jag inte? =/
Men Vendela tyckte det var jätte kul och få se alla fåren där ute :-D
Sen när vi kom hem åkte Jimmy och beställde hem mat.. Jag, Therese och Jimmy käkade sallad!
Och sen skulle dom börja måla om vardagsrummet. Det blev jätte fint där inne! :-D Dom målade dessutom allt, dom hade tänkt och börja med en vägg än så länge,men dom tog allt! Det var väl hur den dagen såg ut.. Kom väl hem vid 10 ungefär?! Sen var det bara att hoppa in i duschen, och sen lägga sig ner i sängen.. :-)
Jag tycker om att passa Vendela för vi har så bra kontakt hon och jag.. Och Therese säger att Vendela nästan bara accepterar mig.. :-D

På söndag är det dop då! :-) Det har man gått och väntat på! Nu är iallafall dop present fixat och klart. :-)
I veckan ska jag och Therese ner på stan och shoppa! ;-)
Nu ska jag ner och käka frukost..

Lista

Vad blir ditt namn baklänges? hadniL
Har en dröm gått i uppfyllelse? Ja
Vad längtar du mest till just nu? Julafton :-)
Hur gammal har du tänkt bli? Det vet jag inte..?
Har du haft vattkoppor? Ja
Vad drömde du inatt? Jag minns inte riktigt
Vilken tv-serie är bäst? Grey´s Anatomy
Vad åt du senast? Godis
Höga eller låga strumpor? Båda
Vad är du mest rädd för i hela världen? Att någon nära mig ska dö.
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Ja
Bikini eller baddräkt? Bikini
Är du mörkrädd? Inte direkt
Riktig gran eller plastgran? Riktig, det är jätte mysigt
Tänt eller släckt när du ska sova? Alltid en lampa tänd, speciellt när jag sover själv.
Duscha eller bada? Beror på, har man ont är det skönt och bada :-)
Hur tar du dig till jobbet? Går.. Tar en 5 minuter som mest
Har du någonsin sminkat dig som punkare? Nej
Sjunger du på toa? Nej
Vilken färg har din jacka? Har många jackor, men min favorit är min nya svarta skinnjacka :-D
Är du höjdrädd? Ja
Vad var det senaste som fick dig att skratta? Klippet Therese spela in när Jimmy var på lyset :-D
Har du sett din bästa vän gråta? Ja
Vilka länder har du bott i? Sverige
Senaste piercingen? Tror det var i överläppen, fast den har jag tagit ut. Har tagit bort dom flesta jag haft nu.
Har du varit på stranden? Nej, inte idag iallafall ;-)
Hur bra är din syn? Helt normal
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Om dom inte äter upp mig :-D
Har du varit utomlands? Ja.. Turkiet
Vad var den senaste drömmen du minns? Jag minns inte vad det handla om, men jag vakna rädd iallafall
Vilken tid gick du upp i morse? Ställde klockan på 07.00
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Orkar inte kolla, men det är ett från Adam iallafall
Har du färglinser? Nej.. Men skulle vilja ha!
Vad gjorde du kl 2 inatt? Då lyssnade jag på när någon parkerade in bilen på tomten,sen somna jag.
Vad är det första du gör på morgonen? Tänker att jag är svin hungrig. Sen går jag upp och kissar.
Vad ska du göra efter det här? Äta mat.. :-)

Dålig.

Har huvudvärk, och jag vet hur det slutar om jag inte går och vilar ett tag.. Så lika bra! För det är ju ändå ett skit väder och inte ett dugg skönt att vara ute ändå.. Jag fryser som fan, och har ont i huvudet. Om så mår jag lite illa=/ Undra vad fan som hände igår medans vi satt och käka.. Jag fick plötsligt springa in på toan för att få upp det jag fått i mig.. Sen efter det mådde jag hur bra som helst, och gick ut för att käka mera med tanke på att jag blev hungrig igen. Men sen mådde jag inte dåligt mer. Men nu mår jag inte så bra.. Fast jag har inte sovit så bra i natt så kanske därför jag har huvudvärk?! Hur som helst är jag jävligt trött och nu går jag och lägger mig ett tag.. :-)

Lördag..




Söta Vendela och jag på midsommar. :-)

Fredag..

Jag har fått arslet ur sängen nu iallafall. Jag har vart skit trött idag.. Eller ja, nu börjar jag ju vakna till lite. :-)
Vet inte hur varmt det är ute eller vad man ska ha på sig för kläder, men man kan väl hitta något som sitter bra!
Jag ska förbi skotten sen och försöka lista ut något jag vill äta! Ohh. Kom just på att jag har en påse godis hemma juu! Fast inte för att jag ska äta det till lunch, men sen ikväll ;-)

Saknar VendeliePendelie!!! ♥
Fast får ju träffa henne senare :-D



Trevlig midsommar alla!

Uppdatering..

Jag springer upp och ner och fixar.. Här uppe har jag torkat golven och dammsugit ett par gånger.. På mittenvåningen samma sak! Nu ska jag ner och dammsuga där igen så fort golven har torkat,sen jävlar blir det lungt.. Eller jag ska hem till Therese och dom senare och se Sex and the city, och GREY´S ANATOMY! :-D
Mitt bank kort var trasigt idag,så dom på banken ska skicka ett nytt, så jag tog alla pengar som fanns på kortet och gav pappa och dom ett par tusenlappar.. ;-) Nu har jag lagt undan massor med pengar! Sen var jag in på bolaget och handla lite till Jonny-boy! Han fick lite xider av mig i present också! Det var svin mycket folk på bolaget, men det gick fort ändå för alla kassor var öppna! Jag går omkring i mjukis byxor jag kunde inte fortsätta ha på mig mina jeans förut, för jag hade precis käkat kebab och byxorna tryckte bara på ännu mer! Det var typ min andra frukost tror jag? Jag käkade vid 11 ungefär, fick inte i mig mycket men jag har sparat det som blev över..

Lilla Vendela och jag ska leka sen! :-D Kanske kan kasta klossar på mig som hon tycker är roligt!!


Trycker det på Vendela..?

Torsdag.

Vaknade upp med huvudvärk imorse.. Låg klarvaken vid 5 imorse och lyssnade på när Jimmy parkerade sin bild här utanför och sen starta den andra bilen för att börja jobba. Då var jag jätte pigg och funderade på att kliva upp.. Men efter en stund så somnade jag! :-D
Idag går jag som sagt in i vecka 15.. :-) Och jag mår hur bra som helst, förutom att jag blir väldigt trött ibland!
Får se vad som händer idag.. Jag är sugen på paj med vaniljsås! Jag funderar på att gå en sväng på stan sen! Therese mådde inte så bra idag, kanske att Cathrine och lilla Ossian vill med? :-D Snart är erat dop! :-)



Vecka 15..

V 15 imorgon..

Och för varje dag som går så närmar sig 7/7 allt fortare.. :-) Therese ska åka med mig in då också, med tanke på att hon har vart där förut,så var hon så snällt och ville ställa upp, fast hon frågade också om hon fick åka med!
Lägger väl upp en bild imorgon.. Om det är någon skillnad.. Första bilden jag har lagt upp är ju trots allt från vecka 13, så kanske något!

Min lillebror blev 18 igår, och han tog körkort idag.. :-D Inte illa pinkat lilla Jåny-Påny!!

Skit dag

Precis som alla andra....

E


Grattis JånyPåny!



Som idag fyller 18 år och blir en stor ponke! :-D


Måndag

Sitter i telefonen just nu.. I telefon kön! Vilket är så jävla roligt, jag har bara lust att lägga på luren!
Sen blir man så jävla trött på vissa människor.. Fy fan, orkar snart inte ens ha kontakt med dom!
Och hur jävla länge ska man sitta i telefon? Herregud!!!!

Söndag

Och nu är man hemma igen efter en helg i trosa! Var skönt att komma bort men jag saknade min säng väldigt mycket,så ikväll ska det bli skönt att sova i den! :-) I lördags var vi på trosa marknaden och gick omkring lite och handla. Jag har köpt en ny skinnjacka till mig, den är verkligen skit snygg! Fast 900kr fattigare, men det är inte speciellt mycket! Ska lägga undan 4900 på fredag så :-)

Nu ska jag ta och stänga av datorn och gå ner och äta igen! Jag ska väga mig i slutet av veckan och se om man har gått upp något.. Såsom jag äter så borde jag gått upp något?!


Fredag..

Vilken härlig sommar man har fått.. =/ Man blir bara på dåligt humör när det ska vara så här! Hoppas helgen blir bättre då jag ska iväg till Trosa och kommer hem på söndag. :-)
Jimmy ringde och väckte mig vid halv 6 imorse och undrade vad jag gjorde. Ofta man var pigg då!
Cassandra och jag ska till tatuerings studion sen strax efter halv 12, kan det inte regna lite mindre då tack..?
HATAR DETTA VÄDER! :-(


Tack tack!

För den fin fina Elvis boken jag fick idag.. :-D
Nu har jag lagt den i hyllan bland dom andra böckerna! Har en precis likadan, bara det att den jag fick idag är med vitt omslag, och den andra med svart omslag. ;-)

Nu ska jag gå ner och duscha och dra på mig slapp kläder.. Cassandra ska komma hit och sova över!
Hennes skolavslutning var... lång! Väldigt lång! Och det gjorde ont att stå rakt upp och ner i över 1 timma i klackskor!
Så ska bli skönt att knoppa sen! Cassandra kommer förmodligen att spela på mitt ds, medans jag får försöka hålla mig vaken! :-D

Vecka 14

Ja, tiden går fort den.. :-) Snart blir det väl dags också?!
Zabina kommer hit vid halv 9, vi ska göra sällskap och titta på Cassandras skolavslutning idag! :-) Jag har satt på mig en klänning och fixat håret, men jag funderar på att byta klänning, jag stör mig på den här.. =/ Fast fan nej, nu får jag ha den på mig! Kan byta om när jag kommer hem senare!
Nu ska jag gå ner och käka frukost!


E


Måndag..

Jag sitter och väntar på att Cassandra ska komma hit efter skolan.. Vet inte riktigt vad vi ska göra! Men något hittar vi nog allt på. Förmodligen kommer hon vilja spela på mitt nintendo ds. ;-) Mamma och pappa har åkt iväg till Haninge för att kolla på någon sak ut till landet. Hon skulle kolla på 4 ramar till mina Elvis bilder. 3 stora ramar, och en mindre. Hoppas det finns och att det inte är allt för dyrt.. :-)

Imorgon kommer jag få reda på en väldigt viktig grej. Ingen ide och avslöja något nu! Men om det går vägen så kommer jag skriva om det imorgon, går det inte vägen är det inte värt att nämna det ändå, för det gör ju ändå ingen skillnad då.
Käka 4 mackor för ett tag sen, men jag är hungrig igen! Fast nu väntar jag tills vi ska äta middag iställe.. Jag kan äta hela tiden, just för att ha något och göra och för att jag känner mig hungrig hela tiden.. Imorgon kommer Therese och Vendela hem! ♥
Och nu är det bara att hoppas på att det fina vädret snart kommer tillbaka så att man kan ligga och pressa på lite på stranden. :-)

Uttråkad nu..

Jag har städat hela huset, jag har bakat och nu har jag kollat på tv ett tag! Men nu då..? Nu finns det inget mer och göra! Jag åt iallafall en bit paj förut med vaniljsås, det var gott.. Men åt för fort,så nu har jag ont i magen! =/
Det är inte kul och vara ensam hemma, finns ju ingen och prata med! Äh, nu MÅSTE jag göra något innan jag får panik!

Lördag..

Nu på morgonen har jag hjälpt Jimmy att städa! Sen handla jag en mjölk och en redbull. Som man helst inte ska dricka när man är gravid! Men bättre med en än med sex som jag kunde få i mig ibland..
Mamma och pappa ska snart ut på landet, och då ska jag börja stor städa! Nu ska man se till och bli lite piggare så att man ser fram emot att städa ett par timmar.. Ska skura trappan och det, tänkte även städa mitten våningen också!
Sen vet jag inte vad som händer.. Blir mest lungt idag! Inget fint väder direkt så att man kan sitta ute eller gå ner på stranden.. Så ja.. Eftersom jag inte dricker redbull längre.. (Förutom nu..) Så luktar redbull verkligen så jävla vidrigt! =/

Tack Jenny föra alla 3 fina linnen jag fick igår.. :-) Stora och bra sen när magen börjar växa mera!

Nu är det dags och börja bädda sängen!!


Ha en bra dag..


En magbild.

Fast min cam är inte speciellt bra, undra varför det blir så suddigt med vissa bilder..?
Hur som helst här får ni en bild på min mage i v.13



Fredag..

Vilket skit väder man har.. Fast det spelar ingen större roll,för jag har ändå inte tänkt gå ut! Jag är tung i skallen och allmänt uttråkad! Så jag funderar på att städa, men vet inte om jag orkar det! Sov rätt pissigt i natt, så jag skulle kunna sova igenom hela dagen idag. Så rolig känns det som att den här dagen blir..

Jag ska nog gå ner och se ifall det finns något och se på tv.. Men förmodligen finns det inte ett skit och se..
Man kanske skulle gå upp till sandhamn och hälsa på syster lite.. Fast hur långt är det inte dit? Tror inte jag orkar gå. Då lär jag få träningsvärk. Det hade jag både i måndags och tisdags.. Och det var inte lite träningsvärk heller.. Var jobbigt som fan! Jag hade hjälpt Adam med och städa lägenheten.. Det tog ett par timmar och det var varmt i söndags dessutom!

Känner mig väldigt positiv idag.. Hm, eller inte!
Kanske lika bra och städa idag,för vad finns det annars och göra...??



Torsdag

Just nu sitter jag och smuttar på min cola.. Får ont i magen av cola, men det är gott så kan inte låta bli.. ;-)
Idag gick jag in i vecka 13 :-) Och två stycken på jobbet har redan påpekat att magen börjar synas!! Alltid roligt och höra..
Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen lite mera, men inte alltid man har något och skriva om!
Therese har velat att jag ska skriva om Elvis boken.. Men ikväll orkar jag iallafall inte! :-D Idag fick jag en jätte fin Elvis spegel med en bild av han i mitten av Maggan och Mia på jobbet! Den var verkligen jätte fin :-D Så tack så mycket igen! Önskar jag hade plats på väggarna för mina Elvis saker, men jag har massor med saker på bordet, och sängborden och saker på golvet.. Det är fullt! ;P

En låt har jag fastnat för.. Det är just för att den låten gjordes till Greys Anatomy! Så den kommer läggas in när jag är klar :-D Vilket här snart...





snart....




Nu!!!



Tisdag..

Idag ska jag städa, sen glo på tv..

RSS 2.0