Fredag

Igår somnade jag ganska tidigt.. Joakim skulle fortsätta i köket.. Och jag vaknade ett par gånger av att jag var kissnödig och törstig. Och strax efter 4 imorse vaknade jag av att det var så tyst.. Så jag gick ut i vardagsrummet, då ligger Joakim och Luke i soffan och sover. Väcker han och ber han komma in och lägga sig i sovrummet.. Stackarn har inte sovit många timmar. Han håller på och målar väggen en sista gång nu, sen ska han upp till byggmarknaden och sen kvantum antar jag för att handla frukost.. :-) Igår var vi ju på ikea och gick omkring. Det gick jätte bra och det var väldigt kul.. Vi handlade en till skiva som ska bli ihop med barbordet, kommer nog bli jätte fint när det är klart. 4 barstolar, tavla, och lite annat.. Minns inte riktigt vad det var, för det blev en hel del till slut.. Ska förbi mig senare så jag kan hämta mera grejer :-)
Annars idag blir det lungt.. Eller vi har iallafall bestämt att köket ska försöka bli klart,så sen blir det väl till att dra in alla saker i skåpen så lite kartonger kommer bort. :-) Tror det blir bio med Cattis, Ronnie ikväll..
Det kommer ju självklart upp bilder sen på köket.. :-D

På tisdag ska Joakim med mig till sjukhuset.. Tack tack! ♥

Torsdag

Idag och imorgon är Joakim ledig. :-)
Vi ska till Ikea senare, nu tänkte vi äta frukost först..
Så jag skriver mera senare!

V.22

Suddig bild, men orkar inte bry mig om det. :-)


22

Bebisen: Barnet är nu cirka 26 cm och väger cirka 450 gram och lägger nu på mer än 70 g i veckan. Bebisen har fått sitt eget mönster av sömn och vakenhet och det är drömsömnen (REM) som dominerar. Jämför inte din bebis rörelser eller aktivitet med andras bebisar. Redan nu är ditt barn unikt och har en egen personlighet.

Onsdag


Tisdag

Igår var jag upp till min syster Lina och hennes man Magnus för att hälsa på lilla nyfödda Ida! Och hon var hur gullig som helst.. ♥
Vi satt där uppe och fikade och pratade lite.. Sen kom mamma och pappa förbi med deras hund Iza som blev jätte glad av att se dom. Sen kom Jenny och Jonis och Cassandra för att också fika och hälsa på Ida. Det var hur mysigt som helst..
Hoppas jag får se lilla Ida snart igen. :-)






Underbara Ida

Oj.

Såg efter jag uppdaterat att tröjan Veronica köpte var lite större.. Så det lär ju dröja innan han kommer kunna ha den. Men han kommer ha den en vacker dag. :-D
Jimmy och Therese kommer hit med Vendela så dom kan åka iväg och handla lite.. Jag tänkte gå ut med Luke då ta en liten prommis med Vendela. Men Vendela blir så sur på Luke när han blir glad och vill gosa,det gillar hon inte riktigt.. Så prommisen med Luke får nog vänta lite. :-)

Han sysselsätter sig ändå med sin fula jävla kyckling han fick av Vendela och dom igår.. Han vet ju iallafall hur man har roligt på egenhand,. =P

Nu ska jag vänta på Jimmy och Therese.. =) Nu kommer dom.

Måndag

Idag ringde Joakims klocka vid halv 6.. Tror jag? Hur som helst var det iallafall väldigt tidigt.. Jag minns inte när han sa hejdå ens. Jag somnade till och vaknade vid 8 eller sådär, sen låg man kvar ett tag innan jag orkade gå upp.. Duschade och bytte om, och gick ut med lill grisen Luke.. :-) Jimmy och Vendela kom hit och gjorde sällskap ner på skotten. Köpte dricka där. Sen tillbaka hit för att vänta på att Cattis och Ossian skulle bli klara.. :-) Gick en sväng på stan, för jag skulle byta ett par skor jag köpte. Ena paret var trasigt.. =/ Så på fredag ska jag ner dit igen för att hämta nya. :-) Om det kommer tidigare i veckan,så skulle hon ringa. Så nu har jag något och längta efter.. ;-)
Jag fick värsta coola tröjan av Veronica (Cattis syster..) Som hon hade köpt åt min lilla pojke på marknaden som dom var på i Malmköping. :-D Den var riktigt grym.. Kommer han kunna använda när han är ungefär 3-4månader trodde Cattis! Men det är jätte bra.. Slänger upp en bild så fort jag fört över dom från mobilen till datorn..
Idag lär vi fortsätta måla hans luckor.. Han skulle komma hem lite tidigare för det verkade ganska lungt på jobbet.
Men han kommer när han kommer! Huvudsaken är att han kommer hem.. ;-)



Tack tack igen Veronica! :-D


Luke i bilen efter en prommis på Norvik.

Söndag

Idag har jag och Joakim vart i Länna och sådär. :-) Som vanligt känns det som... ;-) Vi handlade ett väggfäste åt Jimmy och Therese, vi är här just nu och sätter upp det! Joakim skrämmer Vendela med sin borrjävel som låter som fan! Men börjar bli halv klar?! Hm.. Nja, men snart kanske! Sen ska vi hem till han och måla köksluckorna och ena väggen i köket.. :-) Han handlade en bänkskiva på rusta idag som kommer bli som barbord senare.. Så det blir säkert jätte bra! :-D Sen får vi se vad som händer.


Hur låg får man bli?
Fy fan!

Lördag

Jimmy och Joakim är ute och grillar på framsidan. :-) Jag Therese och Vendela gick in och väntade,för det gick så satans segt. =/ Magen kurrar på lagom bra.. Behöver mat snart!
Idag har vi inte gjort så mycket tänkte jag säga.. Men jag och Joakim var ut till St-vika förut för att det var meningen att vi skulle hämta en såg.. Vilket han kom på att han glömde när vi kom hem.. Förstog att han skulle glömma det! Du läser säkert det här sen Joakim.. ;-)
Men vi skulle fixa sågen imorgon, för imorgon bitti ska vi ta en sväng in till rusta/biltema. På rusta ska han köpa bänkskiva som han ska ha som barbord i köket sen, och på biltema ska vi köpa väggfäste åt Jimmy och Therese. :-) Ikväll ska vi måla om i köket iallafall.. Om han orkar?! Fast det tror jag :-) Men innan man gör något vettigt blir det ett bad först.. ;-)


puss&kram

Fredag.

Har knappt vart hemma sen i tisdags. Är hemma hos Joakim. :-) Idag har vi vart in till Haninge och Länna och handlat lite. Ett väggfäste till hans tv. Det blev riktigt snyggt. :-) Nu ska han packa upp lite böcker så det blir lite mera plats i sovrummet.. Sen ska vi se film och äta paj med vaniljsås. :-D Och imorgon tänkte vi måla i köket.. Ena väggen, och så hans köksluckor, sen får vi se om han vill/orkar med sitt badrum också. Men vi ska vara hemma imorgon och pyssla om hans lägenhet :-D
Var hemma en sväng förut och hämtade lite kläder bara, sen drog vi igen.. Mitt rum är det så tyst i, och jag hade fan med glömt att det såg ut som det gjorde.. Vad mycket Elvis jag hade.. ;-)
Det var tänkt att vi skulle till Malmköping imorgon på marknad, men vi skippar det och blir som sagt hemma iställe...
Skriver mera imorgon..

Snart in till Haninge.

Jag och Joakim och Luke ska in dit strax.. Det kommer säkert gå bra! Nu har det onda i magen släppt iallafall. :-) Det var skönt! Bränns på tungan nu också, för jag åt nudlar för ett tag sen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Jag åt något väldigt gott igår.. ;-) Ska ta den sista senare!



Mums! :-D

V.21


Vecka 21

Bebisen: Nu är barnet ca 25 cm långt och cirka 380 gram tungt. Det har fortfarande gott om plats att röra sig fritt i din livmoder och kan sparka högt upp pch långt ner. Ibland kanske du inte känner något alls och då sparkar bebisen säkerligen in mot ryggen på dig. Födelsedatum kan fastslås med en veckas felmarginal åt vart håll mot bakgrund av huvudets storlek, som är cirka 5 cm i diameter. På flickor formas vagina, och äggstockarna innehåller redan över sex miljoner ägg. Innan hon blir fruktbar kommer antalet att vara reducerat till 3-400 ägg. På pojkar är pungen fortfarande tom.

E




Tisdag

Nu har jag ringt mcv och fixat en ny tid! Skönt och ha det gjort,satt i kö nästan 20minuter innan jag kom fram. =/ Men nu har jag min tid iallafall! :-) Jag ska ta och börja klä på mig snart.. Jag är svin trött idag! Så senare blir det till och vila ett tag.. Idag blir det taco till middag! Kommer bli lagom gott och lagom med fett :-D
Ska börja gå ner mot skotten sen! Snus sugen är vad jag är.. :-)

Måndag

Idag blir det till och städa.. Det ser ut som hej kom och hjälp mig just nu! Så måste sätta igång snart. :-) Min gungstol är skön. Dock trodde jag att den skulle gunga mera, men skitsamma den är mysig! Får se hur många timmar man spenderar på att städa idag. Kan gissa att det blir en lång dag idag.. :-) Men har inget planerat så nu är det bara ta och sätta igång! Igår kände jag ganska många sparkar, och nu kan jag även känna det när jag går.. Det är riktigt grymt! :-D

Söndag

Idag blir det Ikea med Joakim.. :-) Jag ska handla en gungstol som jag har velat haft ett tag! Hoppas den finns.. Fast det tror jag att den gör.. Sen blir det till och fixa i rummet, för jag vet precis hur allt ska stå sen! Kommer nog bli jätte bra! =)
Jag är redo och åka.. Joakim skulle först gå upp till kvantum med Cattis och Råmpi och lilla Ossian! Sen skulle vi åka.. Och ikväll blir det film! Igår såg vi Juno och Zack and Miri Make a Porno! Haha. As skön film! Seth Rogen är så jävla ful så att man garvar, men satan så skön han är! :-D Den sista filmen vi ska se ikväll vet jag inte vad den heter.. Minns inte riktigt! Men det blir nog bra.. Undra om det är Joakim som ska sätta ihop min gungstol åt mig? :-D Japp, det tror jag.. ;-) Ger han den äran!





Ha en trevlig söndag alla.. Det ska jag ha, för jag ska få min gungstol! :-D

Kväll..

Oj, jag ska strax gå ner och duscha sen ska jag lägga mig. :-) Idag var vi alla vanliga på stranden som sagt.. Fast tyckte det inte var så skönt pga av att det blåste.. Blev riktigt skönt ibland till och från. Jag badade bara en gång! Får se vad vädret säger imorgon.. Var en sväng förbi Lina och Magnus förut med pappa.. Stackars Lina som får leva med hur det ser ut på tomten! Men det blir nog bra till slut..;-)






Söta Vendela med solkräm i hela ansiktet. :-D

Fredag

Har vaknat till ett antal gånger i natt och hela morgonen.. Fast som tur är så är jag iallafall pigg. :-) Blir stranden sen. Jag ska ner och käka frukost snart och sen ta på mig lite kläder och det! Igår hjälpte Jimmy boy mig med datorn, den verkar bättre? Så tack. :-D
Förra veckan så kände jag sparkar.. Sen har jag inte känt något vad jag kan avgöra! Men igår kväll kände jag igen.. :-) Så nu behöver man inte inbilla sig något, för nu har han börjat visa mera av att han ligger där inne! :-D
Skriver kanske mera ikväll, nu ska jag börja fixa lite innan jag ska äta frukost..

Torsdag

I natt har det vart äckligt varmt på rummet.. Men jag har sovit ganska gott ändå! :-) Blir stranden senare.. Men först ska jag med JånyPåny på stan, sen kör han ner på mig stranden. Jag orkar ju inte gå knappt.. ;-) Jocke skulle också svänga ner sen, så han har väl med sig vovven också tror jag! Och Jimmy och Therese och lilla Vendela kommer ju också ner såklart! Fast tycker det var finare igår än idag.. Men det var jävligt varmt ute nu kände jag!
Idag blir det gröt till frukost.. Jag är riktigt hungrig!

V.20





Vecka 20

Du: Kanske känner du dig trött och orkeslös? Du kan behöva lite extra järn. Prata med din barnmorska.
Fostret: Barnet mäter nu cirka 23 cm och väger ca 260-300 gram. Din barnmorska kan nu avlyssna hjärtljuden med en doppler
.

Imorgon har halva tiden gått!

Och magen växer.. :-) Jag vet inte om jag har gått upp något än! Jag ska ringa och boka en tid på mvc 20e.. Ska bli spännande och se ifall något har hänt med vikten! Jag hoppas tiden går fort, så jag får träffa lilla killen snart! ♥ Längtar!
Nu är Cassandra här! Vi ska se till och hitta på något.. Jag vill bara uppdatera lite först. :-)


MIN barnvagn.

Jag är jävligt nöjd! Nu är det min, och ingen annan kan ta den ifrån mig. :-)




Maffiga däck.. ;-)




Emmaljunga smart duo 09

Tisdag

Jag är jävligt trött idag.. Beror förmodligen på vädret! Men men..

Bilder


Söta lilla Ossian!


Trollet Pendelie





Lördag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Inte riktigt min dag idag känns det som, allmänt deppig! =/
Ska lägga in ett par bilder sen.. På Vendela och Ossian! :-) Små sötnosar som alltid får en och le! ♥

Moa dansar.



Söta Moa dansar i sin fina klänning ..

Fredag.

Idag ska jag och Therese och lilla Vendela ner på stan. :-) Fast det är ju ett tag kvar,för dom öppnar ändå vid 10! Jag ska strax föna håret, men nu ska jag dricka min redbull..

Tack för middagen och pajen igår Cattis! :-D


Torsdag.

Imorse var jag uppe strax efter halv 8 för att käka frukost.. Men jag fick inte i mig mycket,för jag började må illa.. Gick upp och satte på lite musik och la mig i sängen, och nu vaknade jag! =/ Men å andra sidan hur bra är vädret från skala 1-10? Så spelade ingen större roll om jag sov länge idag! Skönt var det iallafall :-D
Jag tänkte börja byta om och fixa lite.. Tänkte lägga ner min vinyl spelare i kartongen igen, och ha alla mina vinyl skivor någonstans. Jag spelar aldrig dom! En dag när jag har plats ska dom upp på väggen. :-)
Åhh, jag måste ner och äta igen!! Vad hungrig jag blev plötsligt...

Håller igång!

Har städat för fullt.. Jag är nästan klar! Jag ska snart gå ner och dammsuga och skura i köket, ska bara låta maten smälta lite till! Jag svullar så jävligt så jag nästan spyr när jag är klar.. Sen ska jag bädda rent i sängen och ta vädra en ny matta jag köpte idag! Fan jag ångrar att jag inte köpte hängmattan, men å andra sidan så skulle jag inte ens orka sätta upp den själv, och hur många kilo tar den? Jag vilade ett tag förut det blev nästan 2 timmar, fan vad skönt jag somnade. :-) Längtar tills jag blir klar med städningen så att man bara kan sätta sig och ta det lungt.. Eller jag gör ju det nu, men jag vet att jag inte är klar än så måste sluta dra ut på tiden!



Sådär såg min mage ut innan jag somnade förut..  

Bara så ni vet..

Jag har valt att inte skriva om pappan till barnet pga av vissa omständigheter.. Dessutom är det ju våran ensak! Mina närmsta vänner vet, och familjen såklart! Men ni som inte har något med saken och göra, behöver ju inte veta.
Så tacksam om frågan inte kommer upp igen! Sen hade jag fått en annan fråga!
Hade dom inte sett könet igår, då hade jag inte kollat upp det igen. Då hade man fått sett det i December helt enkelt.. :-)
Men igår såg man ju tydligt en liten, liten snopp..;-)


Onsdag

Har inte haft någon vidare lust att kliva upp från sängen, för där var det skönt att ligga! Men jag ska ner och duscha och byta om snart.. Sen blir det frukost! Jag ska med Therese till sjukhuset en snabbis sen.. Får se vad som händer sen! Längtar tills bättre väder kommer så att man kan ligga på stranden, fast iofs är det ju fint väder idag men vet inte hur varmt det är.. Va trött jag är..=/

V.19



Vecka 19

Du: Ungefär nu brukar man ha vant sig vid graviditeten och sluppit illamående etc, men en graviditet är unik - liksom du - och alla upplever graviditet olika. Inget är rätt eller fel. En del upplever ryggont och
foglossning. Kanske drömmer du mer livligt nu för tiden? Det är också vanligt att man blir mer emotionell ungefär nu vilket kan få oväntade känslor att komma upp till ytan.
Fostret: Längd omkring 20 cm och vikt knappt 250 g. Anlagen till mjölktänderna är färdiga och bakom dem bildas redan anlagen till vuxentänderna.

Bilder från idag


Min Pojke! :-D


Suger på tummen








Pendi klättrar på tant Lindah


Söta Vendela ♥

Det blir en pojke! :D

Det var precis som Johanna trodde, och alla andra trodde tjej! Jag blev lite förvånad över att det var kille.. Men jag är väldigt glad ändå! :)
Annars såg allting bra ut, jag blev flyttad fram 4 dagar och jag är beräknad 8e December! Jag tog kort på ultraljudsbilderna, men bilderna får komma upp senare ikväll för jag har inte med mig sladden till mobilen nu!
Men 6 bilder fick jag med mig hem för 100 :-
Imorgon går jag alltså in i vecka 19, så nästa vecka har jag gått halva tiden! Det är helt sjukt.. Och nästa vecka blir det handpenning på barnvagnen jag har valt ut..


Så nu vet ni alla det, det blir en POJKE ju! :-D
Gud vad kul..

Grattis lilla Pappa!

Som idag fyller 54 år.. :-D Snart ska du få din present!
Och idag är det dags för ultraljud.. Halv 11 ska jag vara där inne! Spännande!



Min lilla pappa.. :-D

E


Johnny Cash and Rosanne Cash - September When It Comes


Måndag

Igår for jag, Jimmy, Therese och Vendela land och rike för deras tv-bänk och hyllor. :-D Eller hyllorna fanns ju iofs på Ikea i kungens kurva, bara det att jag gjorde ett litet fel, så det blev helt fel fack och det.. ;-) Sorry! Dock var deras tv-bänk dom skulle ha helt slut.. Och både Jimmy och Therese var nära på en hjärnblödning. Fast Jimmy var mer illa att sluta med att få en! Men han bestämde sig för att vi skulle till Ikea i Barkaby, där fanns det 5 tv-bänkar kvar! Så vi gasade dit.. Och det var så äckligt mycket folk, jag var så jävla trött på att se alla.. Men vi hittade deras tv-bänk och två hyllor där till slut, och nästan sprang till kassan för att slippa vara inne på Ikea! Ett jätte fint vitrinskåp köpte dom på Ikea i kungens kurva. :-)
Sen blev det donken inne i Haninge! Och det uppskattade min tjocka mage :-D

Sen åkte vi hem till dom och drog isär den andra tv hyllan som Therese pappa ska ha, och börja skruva ihop det andra.. Eller jag tittade mest på och garvade.. Fast till lite nytta var jag ju iallafall;-) Ja, det var helt enkelt en dag genom land och rike igår.. Men det var iallafall kul. Speciellt när Jimmy dampar loss för att inget går vägen!
Något annat man stör sig på är folk som stannar MITT upp i gången och ska börja diskutera.. Kan ni var vänligen att gå åt sidan innan ni får en kniv i ryggen? Hatar det..
Nu kommer lite bilder från igår. :-)



Kramar sin bläckfisk!


Så söt.. :-)


Så här blev det till slut.. :-D

Söndag

Jag vaknade av att jag hade jävligt ont i magen.. Men nu verkar det vara borta?! Tror jag.. Kanske är för att jag sitter ner..
Vet inte vad som händer idag, blir väl som igår.. Mådde riktigt pissigt igår. =/ Men nu är det en ny dag iallafall. Får se!
Nu är det bara 2 dagar kvar till ultraljudet. :-) Dessutom fyller lilla pappsen år samma dag, så två saker att fira :-D
Nu ska jag börja klä på mig och se till och hitta på något!


Lördag

Jag sitter och väntar på att min bror ska vakna till liv.. Vi ska nämligen åka och städa! Och jag ska försöka vakna, för jag är jätte trött idag igen. I natt vaknade jag av ett grymt jävla sug på godis, så jag gick ner och tog min godis påse och mulade godis. Sen gick jag upp och la mig igen! Sen vaknade jag av att jag frös pga av att jag sov med fläkten på, så jag fick ta mitt duntäcke och sova med. =/ Fast imorse var det för varmt med det,så jag vaknade med huvudvärk som fortfarande är kvar.. Jätte mysigt! Men tar en tablett sen.. Just nu orkar jag inte ens resa på mig! Får se vad som händer idag! Blir ju iallafall inte stranden.. Blir nog väldigt lungt..





Vendela suger på tummen :-)




Haha. Älskar dom där, men satan vad det svider på tungan!




Svullen efter mitt godis, + att bebisen låg precis uppe vid min tatuering.

Fredag

Jag har vart jätte trött hela dagen pga av att jag sov skit dåligt i natt.. Så jag ska strax ta och krypa ner. Kolla på en film, men kommer förmodligen somna ifrån den.

Varmt!

Jag är tung i huvudet och överdrivet trött pga av värmen. =/ Men lär ju inte bli mycket bättre ikväll.. För varmt på mitt rum!
Skickade nyss sms till Cathrine med tangentbordet på mobilen, och det var riktigt kul.. Dock gick det inte lika fort och skriva. ;-) Om det är fint väder som idag blir det självklart stranden imorgon.. Nu är det riktigt skönt i vattnet också. Tessi ska lämna Vendela hos mig ett tag imorgon när hon sover middag för att åka till bvc.
Ska åka med Jimmy och städa lite senare, och då blir det en iskall cola som gäller :-)





V.17


Vecka 17

Du: För många börjar magen synas ordentligt nu. Men det är väldigt individuellt och om din mage inte syns så ska du inte oroa dig - den kommer.
Fostret: Barnet är ca 17 cm långt och väger ca. 135 gram. Huvudet är cirka 4 cm i diameter, medan fötterna är cirka 2 cm långa. Det bildas ett värmereglerande fettlager på ytan av fostret som kallas vernix.

Onsdag

Vilket roligt väder man vaknade till imorse.. Så vad ska man göra idag då?
Nej men helt rastlös blir jag inte, för jag tänkte städa igenom. Men nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen ett tag till tills jag får ork att börja! Det är ju ganska tidigt än.. ;-) Men det som är så bra med det här vädret är att det blir svalare på mitt rum och att jag förmodligen kommer kunna sova bra i natt!
Undra vart alla andra är här hemma? Jag är väl ensam hemma. =/



RSS 2.0