älskling

Kikade nyss på Therese blogg och måste bara lägga upp en bild på underbara söta Vendela!! ♥



101 inlägg!

Fan va tiden går fort.. Kom ihåg när jag precis hade skapat min blogg, och jag hade verkligen aldrig någon aning om vad jag skulle skriva! Fast det händer ju nu att jag inte heller har något intressant och skriva om. Men Therese brukar alltid be mig uppdatera, så det är det bara gör det. ;) Jag ska ta på mig ett par byxor snart, så fort jag orkar. Har just käkat frukost,..Får se vad som händer idag, ska skicka sms till J och se om han har någon aning om när han kommer hem. Igår kom han hem lite tidigare, men inte speciellt mycket.. Men då kom han hem med mat.. Sen efter Nina och Nova hade gått så kollade vi på tv och det. Sen somnade han.. Så igår la jag mig också tidigt! Men men, KANSKE skriver mera sen!


puss

Snart dags,

att åka hem tror jag?! Tror det blir till helgen. Jag har ingen lust och komma hem.. Fast saknar ju min lilla Vendela som jag är så van vid och se nästan varje dag! Men annars trivs jag här, och längtar inte hem alls sådär. Men får se till och släpa J med till Nynäs någon dag också! Men han jobbar ju så jävla mycket. =/ Nina och Nova gick iaf för en stund sen.. Men dom kanske skulle komma tillbaka senare om inte J kommer hem tidigare.. Igår kom han hem vid halv 6 iallafall. I söndags kom han hem ungefär vid 21.30.. Det var ju inte så kul och sitta själv då hela dagen, men hade ju sällskap av Nina och Nova och så Devil :D Så dagen gick ju ändå fort.. Får se vad vi hittar på sen. Har pratat lite med han förut på sms och då var han lite stressad på jobbet, så vi får helt enkelt ta och ses när han kommer hem sen! :D Devil tror jag ligger vid ytterdörren nu och väntar på J. Han blir så jävla lycklig när han kommer hem! :) Så det är mysigt och se!
Tror jag ska hämta hit han snart så han slipper ligga själv, kan vi ligga här  i soffan och mysa lite.

Nu har jag fått skriva av mig lite.. Igen! =)


Onsdag..

Just nu är Nina och Nova här. =) Nova sitter och leker med en bok, och jag och Nina kikar på Oprah! Får se hur länge J jobbar idag, inte allt för länge hoppas jag.. *Sakna* ;)
Jag ska sätta mig på golvet och leka med Devil snart!

Haha ja juste, jag och Nina har blivit beroende av en Elvis låt på Youtube som vi lyssnar på hela tiden! :D




skriver mera sen!
puss

Tisdag..

God morgon!

Jag och Devil ska snart ut och gå. Vi ska möta upp Nina och Nova... :)
Sen ska vi ut en sväng,sen får vi se om Nina vill stanna här hos J ett tag.
Glo lite på tv och sådär!
Om jag kommer ihåg så skriver jag mera sen!

Saknar Vendela och Therese
!


Saknar dig..

Men vem det säger jag inte..;)


J kommer hem vid 10 ikväll,så jag försöker lista ut hur jag inte ska somna tills dess. Men vid 9 börjar ju en rolig film på 3an. Så tänkte glo på den,så den bör ju hålla mig vaken! Idag bjöd Nina och Janne mig på taco, så det tackar jag för.. :) Och Devil har fått gått rätt långt idag, så nu ligger han vid dörren och väntar på J.. Men tänkte gå och hämta han snart och lägga han i mitt knä,kan han få sova där. :D
Jaja, hur som helst., Jag har det trevligt fast jag är ensam just nu. :( Men jag står ut i 2 timmar till ungefär..
Skriver mera imorgon!!


Västerås!



Japp, här sitter jag nu i en lägenhet tillsammans med Nina! :) Vi har städat nu och det.. Så hoppas J kommer bli glad när han kommer hem ikväll.. ;) Vi ska lite senare ut och gå med Devil.. Han är så himla söt! :D Jag tänker fan ta med mig han hem.. :P





GRATTIS GRATTIS ZABINA! :D
Hoppas du hade kul igår kväll.. :)
Nu tänkte jag lägga upp lite gammla bilder..








Och en bild på lilla Devil måste ju självklart upp.. :D :D


Tack!

Kom just på att Jimmy och Therese kommer köpa cheesburgare till mig sen! :D TACK! Jag är verkligen jätte sugen på det, så det ska bli gott sen.. ;) Igår kväll låg jag och räkna mina tatueringar.. Har visst 19, trodde jag bara hade 17 stycken. Men nej nej, 19 stycken :D Lilla Vendela verkar trött, för hon fick inte sova så länge,för Torkel väckte henne ju! Hahaha, hennes min kommer jag inte glömma i första taget, för hon såg helt förstörd ut stackaren! Nu vill hon att vi ska busa..

Jag och Vendela

Leker och har det så roligt.. :) Skulle bara in och upptadera en snabbis! Jag tänkte lägga mig på golvet nu med henne så hon kan klättra lite över mig! Hon är så himla söt när hon leker,för hon är verkligen inne i sin egna lilla värld! Nu ska jag springa och hämta henne vid blommorna... Jävlar va hon är snabb! :D



Nu lägger vi oss två på golvet och fortsätter och leka! :)


oj då,

Så lite det blåser.. =/ Jag vill inte ens sätta min fot utanför dörren när det är sånt här skit väder.. Men som sagt traska jag hem till Jimmy och Therese förut.. Så jag var ju tvungen och gå ut ändå! Dom ska till Länna idag,så jag ska passa lilla Vendela ett par timmar. :) Vi ska leka och ha det roligt!
Sen ska jag iväg senare,ska bli skönt!!

Så hejdå Nynäs! :D

John Lindberg

Rockabilly Trio




FAN va grymma dom är! :D

tisdag

Åh! Jag som ville försöka sova lite längre idag, med tanke på att jag är ledig. Men jag gick upp vid 6.. :( Fast jag låg kvar i sängen ett tag och spelade, men sen var det lika bra och gå upp! Jag är helt klar vaken.. Men lika bra och börja sätta igång och locka håret, och dra på mig ett par kläder och det.. Jag är jääätte hungrig! Men nu har jag ingen lust och äta.. Hm, undra om ena katten är dålig? Hon spydde på mitt rum. Fy fan, trodde inte det skulle vara så farligt och torka upp efter henne, men jag fick ju springa in på toaletten. Katt spya är ingen höjdare :D


Som sagt, vid 12 ska jag tatuera mig! :D
Skriver mera sen kanske...

det skadar väl inte,

..med en bild ?




Min cam är verkligen inte speciellt bra.. Men det finns ju inget jag kan göra åt saken!
Och nej, jag orkar INTE locka hela mitt hår, så det blir alltid bara små lockar här och var..

måndag

Har inte så mycket och skriva, men nu skriver jag iallafall innan Tessi kommer be mig upptadera! ;)
Idag har jag jobbat.. Direkt när jag kom hem från jobbet så gick jag bara upp på rummet för att hämta min plånbok, sen drog jag ner till skotten och handla en stock snus, och redbull.. Så nu kommer jag klara mig ett tag! Imorgon ska jag tatuera mig :D Jag minns inte riktigt sist jag gjorde det, men det måste nog vart 2 månader sen?! Men efter imorgon, ska jag försöka ligga lågt ett tag.. För nu har jag slut på fantasi, jag vet inte vad jag ska göra sen! Men vi får väl se hur det går med det då! Jimmy och Tessi och lilla Vendela var förbi förut.. :) Men det var inte länge, men jag hann och hälsa på sötnosen!

Jaja, skriver väl mera sen, eller imorgon!
Antar att jag får lägga upp en bild på min nya tatuering någon dag..
Kanske kan ta ett par bilder av dom tatueringar jag har..
Eller skitsamma, ni får nöja er med den som blir imorgon som jag tar bild på. :P


Ha en bra dag..


lördag..

Jag och Johanna va ute igår.. Det va jävligt kul! Första helgen på länge nu som jag INTE är dålig dagen efter.. Satan vad skönt det ÄR!! Ikväll kommer jag sova gott.. ;)



Jag och sötnosen Vendela.. Hon är mer nyfiken på mina bröst än att titta in i kameran..
Men vi hade iallafall trevligt i Haninge i fredags! Jag köpte mitt rosa Nintendo ds :D Ikväll ska jag ligga och knappa sönder mina fingrar :D Oj,så kul det ska bli.. Fast om jag tänker efter nu, hade jag hellre haft ett annat spel! Men ja, det får bli nästa månad då! :) Jag borde kanske städa? Men pallar inte.. Jag har iallafall bäddat rent idag,så det kommer bli mysigt och lägga sig sen.



Okej då..

Imorgon ska jag och Therese och Vendela in till haninge. Jag ska upp redan vid 7 imorgon bitti för att locka håret!
Nu sitter jag vid min andra bärbara, och jag tycker inte mitt golv är så där jätte bekvämt. Men snart loggar jag ut, för Heroes börjar snart! ÄNTLIGEN!



Hahah.. Va ju bara tvungen och ladda upp den där bilden.
Minns du Cattis? :D

AJ!!!

Jag har mensvärk.. Behöver jag säga mer?

God morgon

Gick upp 30 minuter tidigare idag för jag fick för mig att jag ville locka håret.. Och hur gick det? Gjorde två misslyckade lockar,sen orkade jag inte mer. Är jävligt trött idag.. Ska börja sminka mig snart sen där vid 7 ska jag kila och hämta Ellen och Lova. Eller kanske Lova, Johanna visste inte om hon ville iväg till dagis idag! Så kanske bara går med Ellen till skolan. Sen ska jag jobba!

Lika bra och sätta igång nu..

Köpas




Oohh.. Cassandra kommer bli så sur för att jag köper ett rosa! :D Precis vad hon ville ha, men då fanns det inte inne på lagret. Men jag SKA ha ett rosa va fan!

För din skull Therese..

Du ville att jag skulle uppdatera! Och nu gör jag det.. Har inte haft något och skriva om, och har inte det heller nu riktigt. Men skriver för hennes skull ändå! Jag ska strax börja städa, sen ska jag duscha och krypa ner i mjukis kläder.. :) På fredag ska Therese jag och Vendela in till haninge! Det ska bli skönt och roligt och komma iväg. Så jag längtar verkligen! Och på fredag eller lördag så ville Cassandra kanske sova här, får se om hon fortfarande vill det, och ifall jag mår bra! Jag har haft ont i huvudet idag och gått omkring med lite feber.. =/ Men bara 3 dagar kvar på den här veckan, så får kämpa på!

Kanske skriver mera ikväll.. Förmodligen inte!


Ja tack så mycket..

Joaquin Phoenix i Walk The Line





Ajaj, damn va het han är!!

Min sötnos har vaknat!

Vendela är ju så himla söt när hon är nyvaken! :D
ÄLSKAR henne! ♥



Therese, jag & Johanna

Hittade en gammal bild ifrån playan som måste läggas in! :D





Damn, va snygga vi var!

Ja, juste...

Idag när jag och Tessi & Vendela var på väg mot stan, så gick jag och berättade om avsnittet från Heroes igår.
Jag vet inte ens om Tessi har sett ett enda avsnitt av Heroes.. Men hur som helst så berättade jag verkligen med inlevelse.. Och hon gick och lyssnade på mig och hade lite frågor..
Tänk om jag kunde träffa en kille som West i serien? Då kunde han bära upp mig och så kunde vi flygaaa iväg någonstans! :D Tror Tessi tycker jag är konstig, för Heroes styr min vardag. Jag tänker på serien hela tiden, och får panik och undrar vad som händer nästa avsnitt när det slutar.. Men det spelar ingen roll, för det är så jävla bra.. Jag får rysningar jag bara tänker på det nu! :D






Så min dröm; En kille som kan flyga!



Therese har gjort mig beroende ..

Hon skickade låten igår, why?! Nu är jag ju beroende .. =|



Det är fredag idag ..

Och jag och Therese och Vendela var på stan en sväng förut.. Först gick vi förbi bageriet och hämtade en tröja som dom skrivit på till mig. :D Tack så mycket! Sen gick vi förbi kläd ettan där köpte Tessi mjukisar till sig, och kläder till söta lilla Vendela.. Sen en present till Cattis som väntar en pojke! :D Sen skulle jag shoppa inne på bolaget.. Men det gick skapligt fort där inne så det var skönt! Sen gick vi hem mot mig käka lite och sånt där! Nu har Therese och Vendela gått hem.. Och jag har städat igen..

Ungefär det som har hänt än så länge..
Får se vad som händer senare ikväll :)


Städ dag

Har städat i flera timmar.. Fast gick ju hem till Therese och Vendela ett tag också! Nu har jag bäddat och sånt dära, och torkat överallt igen! Men någon kommer sova gott ikväll :D



Jag vill verkligen ha ett till duntäcke!

Girls Of The Playboy Mansion

Jag älskar verkligen att sitta och titta på avsnitt från girls of the playboy mansion..
Det är alltid full rulle, och det händer ständigt en massa saker där.. Och dom är så jävla sköna helt enkelt! :D























Jag sitter hemma hos Therese och Vendela nu.. Vi tittar på Oprah! Vendela står mot skåpet nu och leker, fast nu ramlade hon, så nu är hon inte så glad! Fast ja, det gick ju över ganska så fort också! :D Innan jag kom hit så var jag ner på skotten och pantade burkar, det är fan inte kul och panta.. För det första har jag haft massor med tomma öl burkar på mitt rum ett tag.. Fråga mig inte varför, men det var massa med öl i påsen och det luktade ILLA! Skönt och bara vara av med dom nu.. Så jag tänker inte samla på mig mer burkar nu! Men det blev iallafall endel pengar.. Fast dom handla jag ju såklart för! Nu har jag inte så mycket mer och skriva.. Kanske skriver mera ikväll!


LovingYou


Memories



Jag har inget och skriva om..


SanQuentin


Ikväll ska jag och Therese ta ett par bira
! :D
Jag tror verkligen att det kommer bli jätte kul..
Senare när jag kommer hem ska jag försöka locka mitt hår, bara hoppas att det blir som jag vill..
Annars får jag hitta på något annat roligt.. :)

BoogieWoogieCountryMan

Nu är jag hemma hos Jimmy och Therese och lilla Vendela! :D
Jimmy kom hem med kanel bullar från bageriet, och dom var självklart goda!
Vendela leker ute i köket medans Jimmy fixar frukost till sig?! Frukost nu, normalt. :P
Imorse vaknade jag vid 6 och var skapligt pigg, men somnade om.. Men fick ett sms av Therese vid 7.
Sen somnade jag om och sov så skönt, sen ringde Jimmy och väckte mig vid 9.. Sen var det lika bra och gå upp!
Mamma är magsjuk där hemma, så får se om jag också kommer bli det.. Men kanske har turen med att inte bli det..
Men jag går typ och känner mig dålig.. Undra om jag inbillar mig, eller om jag kommer bli sjuk?
Jaja, det märker man ju..
Nu ska jag gosa med Vendela!
Hon gillar och bita i mina byxor och sniffa på dom...
Skriver kanske mer ikväll!


 Sötnosen! ♥

MeeAndBobbyMcGee


VivaLasVegas


Vendela står SJÄLV!

Vendela är en sån duktig flicka :D
Varje gång hon ser mig, så vinkar hon och skrattar!
Så himla söt..


BossaNovaBaby

Kom just på hur mycket jag saknar Vendela..
Fast det bara var någon timma sen jag såg henne och lekte med henne!
Men hon saknar säkert sin faster också..
Ska iallafall få vara barnvakt den 24e till henne. :)
Då ska vi göra mycket roliga saker hon och jag..


AMessOfBlues

Jag sitter här och längtar tills imorgon. Blev precis glad av att jag kom på att Heroes är imorgon! :D Så nu vill jag ha kväll, så att jag kan få somna, vakna och hoppas att dagen går fort. Hem och städa och det där, sen bara vänta på att Heroes ska börja!



Nu sitter jag och pratar med Therese lite på msn.. Vi pratar om att det ska bli jävligt kul på lördag!
Eller jag hoppas det iallafall.. Men jag får ta och lita på henne helt enkelt. ;)
Tror jag kom på för ett tag sen varför jag vart så trött hela dagen. Det var säkert enbart bara för att jag fått druckit en redbull idag.. Så imorgon bitti blir det flera. Så gott och gå och smutta på sin redbull där på jobbet, och veta i bakhuvudet att man har flera! :D
Hoppas Zabina blir happy nu också när jag skrivit lite flera inlägg så att hon kan läsa!

Ha en bra dag! Hej på er.

PromisedLand

Jaha, nu ska jag ha något vettigt och skriva. Blir inte långt, jag är trött och irriterad!
Hur som helst vill jag göra klart för alla här och nu att jag är ingen dadda för andra..

Se där, så långt kom jag med mitt inlägg.
Men fortsätter jag kommer jag bara säga en massa saker som gör andra irriterade!
Dock kan det vara rätt kul, men idag pallar jag inte sitta och höra en massa skit.. :)



Så puss på er!

RSS 2.0