Bilder...













Grattis Liam!

Hurra, hurra för Liam som fyller 1 år idag! :-D

Mamma och vi ska snart åka hem till Johanna och dom för att fira lillen.
Sen ska jag hem och börja läsa en bok.. Hm, tror jag?! Jag kommer aldrig så långt, jag planerar och intalar mig själv, men det blir ändå aldrig av! Men eftersom det inte finns mycket annat och göra så spelar det ändå ingen roll. :)
Nästa månad har jag och Therese bestämt att vi ska in till haninge och handla. Och jag vet precis vad jag ska handla dessutom. Så det är skönt! Therese har present kort på en affär där, så hon ska dit och handla kläder till Vendela!
Kanske skriver mera senare..

puss




Jul middag...

Japp, idag ska vi alla i familjen hem till Lina och Magnus och käka.. Sen kommer väl hans familj också dit! Ska bli trevligt. :) Jag har just städat och bäddat rent, nu ska jag bara ta det lungt! Ska gå ner och kolla på tv..
Skriver mera sen, för då ska jag lägga upp några bilder! =)



puss

Brian Setzer - Run Rudolph Run


Vendela med sin julklapp från mig..

Det var ett lyckat köp, för den tyckte hon om! :)








Kul att hon gillade den iallafall.. :) Nu ska jag fixa håret och sminka mig!
Som sagt önskar jag alla en god jul igen! :-D

God Jul till er alla!!

Hoppas alla får en bra julafton och äter mycket idag.. :-D
Orkar inte skriva idag,så nu ska jag lägga in lite bilder!










Klippa & färga idag..

Vaknade innan 7 imorse och hade fan ångest.. =/ Men det måste ju göras! Okej, färga behöver jag ju inte göra det.. Men jag har tröttnat på min färg, så jag ville göra det!
Så hejdå till mitt blonda, och hej till den nya färgen sen!
Skriver förmodligen senare ikväll, för efter frissan ska jag hem till Therese & Vendela.. Tror även Jimmy är hemma idag?!
Men jag hoppas det blir bra iallafall.. :-D








puss

Jag vill ha en hund..

Ja, tänk för att jag vill det!
En liten söt hund som jag VET skulle göra mig glad.
Och perfekt sällskap, sen är det bara släppa allt annat skit runt omkring en.



Måndag!

Igår blev det ju inget skrivande.. Men jag var dålig och låg typ hela dagen! Tror även jag la mig 6 igår kväll.. Minns inte! Hur som helst, nu ska jag duscha och sminka mig, sen ska jag till Therese och Vendela! :-D Får se vad vi ska göra, men något kul hittar vi säkert på.
Skriver kanske mer sen..



puss





Lördag!

Igår var det meningen att jag skulle ta ännu en till piercing.. Men det blev inte av! Så jag bytte bara kula i underläppen och till en stjärna med en rosa kula under ögat.. Det blev jätte bra! :-D En tjej som gick in i före mig, blev helt väck när hon var klar, och kunde inte stå på bena! Så tjejen som piercar fick nästan bära henne till soffan och hålla upp hennes ben i luften.. Och då blev jag själv nervös, fast jag har haft så jävla många piercingar.. Men piercingen som jag hade tänkt mig blev inte av! Men Stefan tyckte jag skulle ta septum.. Eller jag vet inte vad det heter? Men hur som helst ville jag inte ha där,för det tyckte jag inte att jag passade i.. Sen sa tjejen att meduza är snyggt. Och det är det verkligen! Men jag ska tänka över till nästa månad.. Haha, ena killen som tatuerar fråga mig nästan direkt när jag kom in vad jag skulle göra, och så berätta jag att jag var sugen på en piercing. Då frågade han om jag har gått från tatueringar till piercingar. Och det kan nog stämma.. Fast självklart ska jag ha mera tatueringar,för min arm är inte ens klar! Och Fredde och jag satt och snackade igår hur vi kunde bättra på min arm ännu mer,så det inte ser ut som att jag har mellanrum och sånt.. Och hans ide gillar jag! :-D Så dags för en bokning snart?! Fast nu har dom jätte lång väntetid.. =/ Över 2 månader. Jag tycker det är as lång tid.. Men men.. Även igår passade jag Vendela medans Jimmy, Therese var iväg till Länna/Haninge och handlade julklappar och sånt! Dom kom hit ungefär vid 10, och direkt så gick jag och Vendela på stan.. Köpte 3 par tröjor åt henne som efterskott present, eftersom jag inte hade några pengar till någon present till hennes kalas där.. :( Sen köpte jag en stooor julklapp på svens åt henne! :-D Tror verkligen hon kommer gilla den julklappen, eftersom hon har börjat gått och sånt dära nu, och den där julklappen kan hon även gå och leka med.. NYFIKEN NU VA THERESE?! ;) Sen efter stan så gick vi hem hit, för då var det dags för lilla Vendela och äta, och det gick hur bra som helst.. :) Sen lekte vi ett tag,sen skickade Therese sms att om Vendela var trött så kunde vi två lägga oss i sängen. Och det gjorde jag med henne... Tog ungefär 10minuter sen var hon däckad lilla gumman.. :) Sen gick med Vendela hem till Jimmy och Therese igen.. Sen körde Jimmy mig på stan för att jag skulle pierca mig, vilket aldrig blev av.. Sen gick jag hem cykla iväg hem till Johanna och hämtade Ellen och Lova som skulle sova här.. Kom in, gjorde mat och sånt dära.. Sen kom även Cassandra som skulle sova här, så maten var precis klar när hon kom :-D Men dom hade inte tid och äta, utan dom skulle leka! Så har haft fullt upp. Knappt någon sömn i natt, för LOVA snakar.. Och det är högt. Okej, folk har sagt åt mig att jag snarkar. Men det tror jag inte på utan bevis.. ;) Så nej nej! Jag är tyst och tar vääääldigt liten plats i sängen.. Skönt att jag har en dubbel säng och kan breda ut mig.. :-D

Nu kom lilla Moa upp.. Nu ska jag leka med henne!
Hoppas alla får en bra lördag!





puss

Saknar :(



Dom första kvällarna jag kom hem från Västerås igen,
så kändes det jätte konstigt att sova själv!
Det slutade alltid med att Devil la sig uppe vid min huvudkudde,
eller att han ville komma in under täcket!
Sen på morgonen när J hade åkt iväg till jobbet,
Så brukade vi två ligga kvar i sängen och mysa..
Och det saknar jag! :(


Bilder!











Måndag!

Idag har det vart en riktigt seg dag.. Men det var ju för att jag låg dålig precis hela dagen igår! Var tvungen att gå och lägga mig direkt igår när jag kom hem.. Tror jag la mig efter 4 igår. Eller först gick jag och duschade för att se om det kunde bli bättre.. Men nej, kände mig sämre! Så det var bara att gå och lägga sig. Sen vid 9 vaknade jag av att jag var hungrig, sen har jag vart uppe flera gånger i natt också för att jag har vart törstig. =/ Sen när man väl somnar så skönt,är det dags att gå upp! Så det har vart jobbigt idag.. Men idag lever jag iallafall. ;) Och i helgen blir det lungt.. På fredag ska jag ju vara barnvakt och Vendela. :-D Men jag ska aldrig mer gå ut en lördag.. Igår ville jag inte gå ut mer överhuvudtaget! Men vi får se hur det blir med det hela.. Nu ska jag snart lägga mig på sängen och spela lite..



puss

Love





Grattis Vendela 1 år!

Nu blir Vendela en stor tjej idag. :-D Skickade sms till Therese förut och frågade om hon hade fått några presenter än.. Och det hade hon fått, fast det blir ju mera sen! Alla ska dit vid 1 idag och fika och få tårta och det.. :) Ska bli mysigt! Ikväll ska jag till Janna och dricka bira.. :-D Ska bli skit kul med tanke på att det var länge sen vi träffades.. Sen skulle hon även höra med Johnna och Kristin om dom skulle haka på! Så vi får se vilka det blir ikväll.. :) Hur som helst blir det kul iallafall.. Jag ska ner och äta frukost snart, sen ska jag duscha och det!
Hoppas alla får en trevlig lördag/Lucia!



Grattis till min lilla stora tjej igen! :-D






Mitt goa lilla troll..




Mitt lilla charmtroll som jag älskar mycket! ♥

Önskelista!

1. En ny mobil - Iphone
2. En rosa bärbar dator
3. Pengar
4. Ny sängstomme
5. Hårförlägning
6. Att J & Devil kommer och tillbringar ett par dagar med mig
7. Mera skor
8. Att allt kommer gå bra för mig & J
9. Massor med kläder som jag tycker om
10. En jul med massor av snö


Nu vill jag se Therese, Cattis & Zabina göra denna lista! Så skriv när ni gjort den, så att jag kan läsa och se vad ni önskar er. :-D



Fredag!

Imorse gick jag upp ungefär vid halv 10.. Jag sov jätte dåligt i natt, och dessutom var jag på världens sämsta humör igår! Inte för att det känns riktigt bra än, men bättre än igår iallafall, så det är skönt! Jag gick iväg till centrum vid halv 11 idag kanske. Gick in på konsum köpte snus och en redbull.. Sen gick jag in på bolaget och köpte ett par bira. :) Sen var jag ner till bageriet och hälsade på! :-D Sen var jag till piercing studion och bytte till ring i underläppen :) Det blev jätte bra.. Känns lite konstigt, men skönt! Sen bytte jag ut min lilla stav som sitter under ögat, till en silver plupp! Det är jag mest nöjd med. :-D Så nu är allt fixat.. Imorgon fyller Vendela 1 år! Stora tjejen! Så kalas imorgon då.. :) Senare på kvällen så tror jag att jag ska till Janna! Hon pratade iallafall om förra helgen att hon var sugen på att gå ut imorgon.. Så vi får se om hon fortfarande vill.. :) Har ju skickat sms nu! Men det var länge sen jag träffade henne,så förmodligen blir det väl att jag ska dit. :) Jag är hemma hos Therese och Jimmy nu.. Vendela är med Jimmy inne på toan, och Therese håller på med något i köket.. Och jag sitter här och skriver blogg!! Jag ska se idol finalen här idag. Jag hade ju som sagt tänkt och dricka idag, men jag väntar med det tills imorgon, för jag hoppas ju att Janna vill träffas imorgon! :-D Så blev bara en öl idag.. Jimmy och Therese ska bjuda mig på middag här idag, så det tackar man för så mycket..
Kanske skriver mera senare, eller så blir det imorgon! Jag saknar min lilla gris Devil.. :(




puss

Flera bilder..






Tack Zabina!

Som jag fick en massage tid av idag den 26e December. :-D Gissa om det kommer bli skönt.. Bara för det så har jag ont i ryggen nu, och vill ha 26e nu, nu, nu, NU!! En hel timma dessutom.. Kommer gå sovandes därifrån. :-D Så det är något jag ser fram emot.. Och den 19e ska jag vara barnvakt och Vendela. :) Sa till henne igår redan att vi ska gå på stan då och titta runt lite.. Vet inte riktigt om hon var så intresserad av det, men dit ska vi iallafall gå! Imorgon är det jobb,sen är det helg för min del! Fan vad skönt! Sova länge.. Nej, nu ska jag ta och öppna min redbull som jag har längtat så mycket efter.. Kanske skriver mera sen!



puss





Mera bilder..





Lite bilder..






Tisdag!

Har bara slappat än så länge idag.. Känner inte för att göra något! Jag skulle kunna sova hela dagen enbart för att jag vill att den ska ta slut! Men nu har jag kollat med Therese om jag kan svänga förbi där ett tag efter hon är klar hos frissan.. Annars blir jag bara hemma! Jag tänkte förut att jag kanske kunde ta och rensa bland skor jag tröttnat på, och även göra mig av med en massa kläder som jag inte hade tänkt och använda mera.. Men jag orkar inte göra det! Har inte lust med speciellt mycket idag. Är lite grinig.. Men kanske för att jag inte käkat någon frukost än?! Lilla Vendela har börjat gått nu. :) Hon är så duktig sötnosen! :-D Om 4 dagar blir lilla gumman 1 år redan! Vad har hänt med tiden? Minns när Jimmy ringde mig på jobbet och berättade att Vendela hade kommit.. =/ Och nu är hon snart redan 1 år! Men men, jag kanske skriver mera sen. Ha en bra dag alla!



puss



Hemma hos Therese..

Jag cykla hit direkt när jag hade slutat jobbat idag. :) Jag ska göra henne sällskap i köket snart,så jag inte blir fast här vid datorn! Zabina berättade verkligen en skit rolig grej på msn. Fast dock tycker hon inte det är lika roligt, men JAG tycker det är roligt.. Så detta kommer jag ha kul med. ;) Jag har världens mensvärk. =/ Den bara kom helt utan förvarning.. Jag som alltid brukar ha ont i magen ett par dagar innan.. Men nejnej, okej! Får helt enkelt ta och acceptera det här nu.. Men jag blev lite grinig imorse,för det är skit jobbigt att jag ska ha så ont! Ikväll ska jag nog ligga i sängen och titta på någon bra film. Eller så drar jag med mig datorn till sängen! Får se hur det blir.. Nu ska jag ut i köket.. Kanske att jag skriver mera sen!



puss





Jag vill krypa ner igen..

Vad konstigt det känns nu när jag ska upp och jobba igen.. =/ Hur som helst, har jag inte sovit bra i natt. Får se hur det blir resten av veckan! Allt känns bara konstigt nu.. Inge kul. :(

Johnny Cash & Elvis Presley


Trevligt morgon sms från Zabina..

" Fy fan, mitt huvud sprängs.." - HAHAHA
Stackars dig Zabina.. ;) Jag mår hur bra som helst.. :-D Dock undrar jag hur trött jag kommer vara ikväll? Jag var skit hungrig i natt när jag kom hem, så jag satte mig och käkade taco.. :) Var iallafall jävligt kul igår. Jag och Therese hade trevligt :-D Och jag älskar verkligen Vendela! Lite rädd och blyg var hon för mig när jag kom, men det var inte länge det. Sen kröp hon efter mig vart jag än gick :-D Dessutom har hon börjat gå själv nu. Duktig hon är gumman. :) Senare på kvällen dära så skickade Zabina sms till mig och sa att jag skulle komma upp till bowlinghallen och ta ett par bira med henne och en massa andra. Så efter min och Tessis film så knatade jag upp mot bowlinghallen. :) Det var skit mycket folk.. Satt och drack ett par bira och hade skit kul.. Sen tvingade Zabina mig och bowla. Men det gick ju jävligt bra, även fast klotet kom i rännan ett par gånger. :P Men det är sånt som händer! Sen var det tänkt att vi skulle ta en taxi upp till telegrafen, men det slutade med att vi gick. =/ Men det gick ganska fort ändå. Vi gick hem från telegrafen strax innan dom skulle stänga.. Och jag var hemma runt 4. Och som sagt, jag mår bra! :-D Skönt som fan! Idag blir det lungt. :) Ska kolla på tv snart hade jag tänkt, sen senare ta ett varmt bad. :) Jag saknar J och Devil jätte mycket. :(


Jaja, nu ska jag fixa med lite annat, så kanske skriver mera sen!





puss

Filmkväll med Therese..

Yes yes, det ska vi ha idag. :-D Kommer bli så mysigt.. Har inte träffat henne på länge nu ju! Idag kom jag hem.. Orkar inte skriva speciellt mycket idag. Har haft fullt upp sen jag kom hem. Har nämligen städat.. Men nu är allt fint. Nu ska jag gå ner och duscha.


Hoppas alla får en trevlig lördag!



puss

Snöiga torsdag!

För ett tag sen när jag skulle ut med Devil så var det sjukt mycket snö ute. Och det hade jag inte en aning om.. =/ Men det var mysigt. :) Och gissa vem som var mest lycklig? Jo,Devil! Han sprang omkring som fan där ute förut och hoppade omkring i snön. Så det är jätte kul och gå ut med han och se hur mycket han springer omkring och hur kul han har det...
På lördag ska jag och Therese ha en film kväll och se på film! Tror att det kanske blir madagaskar 2, ifall Jimmy kunde få hem den. Men jag såg den redan igår :-D Och den var riktigt rolig.. Självklart att första filmen var bättre, men 2an var ändå riktigt rolig! Får se när J kommer hem idag.. Nej nu har jag inget mer och skriva!


Ha en bra dag!






puss


Hem till Nynäshamn på fredag!

Japp, då är det dags. :( Ska bli tråkigt, men ändå ganska skönt samtidigt. Något jag saknar är MITT rum och min säng och Elvis! Och så saknar jag Therese och Vendela en massa! ♥ Nackdelen är när jag åker härifrån är att jag inte kommer få vakna upp med Devil brevid mig på morgonen, eller att ha någon och vänta på! Kommer sakna Devil och J så mycket. :( Fast förhoppningsvis dröjer det inte länge tills vi ses igen! Dock kommer han jobba mycket helger fram till nyår, och det är bara då han kan komma ju.. Så jag får helt enkelt ta och hålla ut! Jag har iallafall haft det hur bra som helst här. Myst och gosat med Devil en massa, jag och Nina har vart in till Västerås centrum och shoppat och kollat i affärer.. Jag har dessutom för 4e gången tagit hål i underläppen igen! Denna gång gjorde det riktigt ont att ta.. =/ Så nu får jag verkligen inte ta ut den.. Men om 1-2 veckor ska jag sätta in en ring i läppen så att plattan inte skaver på mitt tandkött, för plattan är verkligen vass.. =/ Nu har jag dessutom 2-3 andra piercingar som jag vill göra.. :) Fast det håller jag för mig själv tills jag verkligen bestämt mig! Eller fler piercingar kommer ju, nu när jag lagt tatueringar på is för ett tag.. Jag har köpt ett par skor också, jätte fina och bekväma. Inte direkt sånna jag var ute efter från början, men dom var så fina så jag köpte dom :-D Jag har köpt en rosa klänning och en rosa kofta som jag tänkte jag kunde ha på nyår.. Kan ju ta och klä upp mig för Therese då, om du nu vill fira nyår med mig fortfarande?! :-D Idag händer det inte speciellt mycket vad jag vet. J kom hem strax efter 10 idag, och åkte sedan tillbaka vid 12 igen... Vet inte när han kommer hem! Snart hoppas jag. :) Jag har städat nu i över en timma, så nu är lägenheten jätte fin igen.. ;) Jag ska snart ta på mig lite kläder och gå ut med lill skiten så han får komma ut lite.. :) Sen ska jag sätta mig och kolla lite på tv tills J kommer hem!



Kanske skriver mera sen!








puss

Måndag!

Imorse märkte jag inte ens när J skulle iväg och jobba.. Så antar att jag måste sovit hårt!? Och igår kväll när vi la oss,somnade jag jätte fort! Idag vet jag inte riktigt vad som händer! Jag har just vart ute med Devil.. Han blev jätte glad när han fick komma ut. :-D Jaja, jag har inte så mycket och skriva! Hoppas bara att J kommer hem tidigt idag.. :)





puss

RSS 2.0