Söndag

Jag ska strax hoppa in i duschen.. Har gett Elvisp mat :p Så han ligger i sin säng! Joakim håller på och fixar fram grejer då Ronnie kommer vid 11 och ska tatuera sig! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Men men! Senare ska vi hem till Therese och Jimmy / barnen.. Vi var aldrig hos dom igår på kalas, så vi tar det idag. :) Nästa helg är det dop! Gud vad fort det har gått.. :O ..
Nu ska jag ta och duscha :)

Stress...

Har känt mig mer eller mindre stressad hela dagen, och känner mig fortfarande stressad.. :O Inte kul, får ont i magen av det! Joakim ska få vila en stund till,sen ska jag och Luke ner på skotten! Annars blir det bara lungt idag..

Grattis grattis Therese på födelsedagen! =)

Saknar



Mina piercingar..!:O
Har bara 1 enda kvar i näsan.
Skrotet kallade vissa mig.. :p
Men jag trivdes iallafall med alla mina smycken..


Fredag

Äntligen helg! :D Har längtat hela veckan.. Imorgon blir det Ikea, och sen ska vi stor handla! :) Mindre kul när man ska packa upp alla varor hemma.. Men men! :p Halv 4 idag kommer dimbölimbö och ska fylla i sin tatuering på halsen! Efter det ska vi åka och handla lite.. :) Vi ska steka pannkakor sen med bacon i.. Det är gott! Speciellt när man har grädde och jordgubbssyslt till! :D Sen till apoteket och hämta ut mera mat till matvraket! :) Han äter jätte mycket och ofta! Han äter 220, och så går det ungefär 2 timmar mellan varje mål, och så blir han hungrig igen.. Börjar bli en liten tjockis! :) Undra om han växt något? Han växte ju ungefär 4cm på 3 veckors tid.. Det var mycket! Han lär gå om Williepille sen.. Pille är en söt liten tjockis, men Elvis lär gå om! :p Eller vad tror du Therese? :D
Som vanligt idag har jag städat och skurat lägenheten.. Under tiden låg Elvis och kollade på tv och skrattade och hade sig.. :) Mitt lilla hjärta!
Nu är det Joakim man väntar på, och saknar som en tok!! ♥
Hoppas tiden går fort!

Uppdatering.

Kom hem för en liten stund sen.. Vi har vart hemma hos mamma en sväng! Sen gjorde vi sällskap med Jossi som skulle hämta barnen på dagis/skolan. Så blev en lång och härlig prommis hem :) Luke har käkat snö som en besatt.. :p Och min lilla älskling har sovit hela vägen och sover än :) .. Men han lär vakna snart och vara hungrig! Var ju meningen att Joakim skulle hjälpa pappa i Farsta direkt efter jobbet idag/ikväll, men pappa har vart dålig i natt, så dom ska göra det på måndag. Så idag kommer Joakim hem som han ska.. Om han inte skulle åka och titta på hojen! Får se när han ringer sen. :) Sen pratade vi om att åka ut till vika en sväng till hans föräldrar.. :) Jag ska strax gå och torka av lite hyllor och runt sängen och sånt.. Något och sysselsätta mig med medans Elvis sover!

Jag älskar min son!

























Hemma hos mormor.. :)



En glad liten Elvis! ♥


Torsdag

Satan vad jag är trött idag..=/ Fast fick panik när jag tittade på klockan och trodde den var halv 10. Men så var det ju inte :) Elvis fick ligga brevid mig efter Joakim åkt till jobbet. Han somnade om på en gång.. :) Haha, hör hur han ligger och trycker inne i sovrummet. Tror han är ganska bajsnödig. ;) Får se vad som händer idag.. Hoppas dagen går fort! Fast när Joakim har slutat jobba, ska han till Farsta och hjälpa min pappa med ventilation som Joakim jobbade med innan.. Så får se när han kommer hem! Ska gå in och se ifall Elvis har ätit klart.. :)


Onsdag

Var hos tandläkaren tidigare.. Som tur är ska denna räkning betalas nästa månad. 1815kr. Mycket billigt! :O
Men inget och göra åt det nu!
Elvis ligger och kollar på tv nu, och jag sitter här och knappar.. Luke ligger brevid mig och sover! Han är tröttis :)
Joakim skulle förmodligen åka iväg efter jobbet och kolla på en hoj som han verkligen vill ha! Om dom byter rakt av hoj mot hoj, så kör Joakim på det! Så får se om han är extra glad när han kommer hem senare :D Vi ska äta pastasallad sen, så jag ska koka pasta sen, Joakim ska köpa sallad och det påvägen hem. :) Saknar mitt hjärta! Snart helg och allt.. IKEA IKEA! :D
Och så ska vi stor handla också! Undra om det blir stressigt? Nja, tror jag inte. :) Vi ska iallafall ha med oss barnvagnen.. Jag får så ont i ryggen av att ha Elvis i bärselet.. Han är så lång och så börjar han bli en liten tjockis nu! :D
Nu ska hundi ha mat!

Tisdag

Nu är helgen planerad! Ska åka till Ikea på lördag. :) Kommer bli skit kul! Och Joakim ska även tatuera i helgen.. Jag vet att Cattis pappa iallafall ska bli tatuerad, sen vet jag inte om det var någon till..
Sitter och tänker att jag alls inte vill gå ut idag.. Men Luke måste få komma ut ett par svängar! I natt kom jag och tänka på att jag ska till tandläkaren imorgon.. Kuuul!!
Nu ska Elvis få mat.. :)

Måndag

Igår kväll somnade jag innan 9.. Jag var så jävla trött! Joakim gick ut med Luke en sista runda, och sen gick han faktiskt också och la sig! Elvis vaknade runt 11 och var hungrig.. När jag tittade på klockan och såg att den var det, fattade jag ingenting, men det är för att man är van att man lägger han runt 9-10 tiden och att han vaknar runt 01. Men men :) Mat fick han, sen fick han sova brevid mig under natten!
Måste ut en runda med Luke, men om det är lika kallt som igår kommer det vara jätte jobbigt att gå ut.. Luke fryser så lätt om sina tassar.. Men får bli en kort men ändå lagom rundtur.. Och jag måste verkligen städa en snabbis sen när vi kommer hem! Sen blir det lungt.. Jag skulle vart barnvakt åt Vendela idag, men mår fortfarande inte bra! Hade feber och mådde illa igår! Idag har jag ju iallafall ingen feber.. Det är skönt!




Mitt hjärta!
Fryst skägg fick han igår ute på prommisen! :p



Mitt allt. :) ♥


Söndag

Jag och Elvis har badat tillsammans. :) Det var jätte mysigt! Efter vi gått upp var han hungrig.. Han började somna i min famn, men gick och la ner han i sängen så att jag kunde byta om!
Hela den här dagen har vart riktigt seg.. Tung i skallen och jätte trött!
Imorgon ska jag passa Vendela. :) Jag och Elvis ska dit imorgon bitti..
Nu ska jag vänta på att Joakim ska komma in.. Han är ute och hjälper Ronnie med hans bil batteri!

Lördag

God morgon..
Jag, Elvis och Luke är vakna. :) Joakim ska väckas senare!
Elvis ligger i sin babysitter och kollar på tarzan :D Han verkar tycka det är kul och se på tv,för han ligger verkligen tyst och tittar, och ibland börjar han skratta!
Vilket piss väder det är ute! Vet inte vad man ska göra idag? Eller jo, vi har ju planerat att vi ska åka på stan så jag kan köpa nya vantar på lindex, och sen måste vi till apoteket och hämta ut mat till korven! :)
Sen ska jag nog fixa våra sängkläder, och göra fint och rensa! Sysselsätta mig med andra ord..
När Joakim kommer upp så ska jag duscha.. Det kommer bli skönt!
Elvis ligger och sparkar av sig sin strumpor nu.. Ska gå och ta på dom igen!
Hur som helst, var det väldigt trevligt och ha mamma och pappa här igår på middag! :)
Det var hur gott som helst!
















































Min fina älskling..
Älskar dig hur mycket som helst, och du betyder allt för mig och Elvis. ♥


Fredag

Äntligen! :) Så himla skönt med helg och få umgås mera med Joakim! ♥
När han kommer hem senare ska vi åka och handla mat som vi ska fixa senare ikväll när mamma och pappa kommer. :) Blir trevligt! Luke kommer bli så glad när pappa kommer. :D Igår kväll fick Elvis bada med Joakim i badkaret, vilket han gillade väldigt mycket! Så söt när han skrattar.. Älskar det!
Nu på morgonen har jag dammsugit och skurat lägenheten och fixat! Luktar gott nu :D Sen tog vi en prommis runt hela estö.. Tog sin tid, men skönt för Luke att få gå en längre runda då och då! Gick in på skotten för att handla en stock snus. :D :D .. Nu är jag glad!
Ska titta om lilla grisen har vaknat än! :)

Torsdag

Jag ska ta och duscha strax, :) .. Försökte med nan till Elvis idag, vilket han spydde upp. Och det var inte lite heller. + att han har fått lite röda prickar, så jag skiter i att ge nan! Stackarn ska inte behöva spy.. :( ..
Om vädret tillåter imorgon så blir det en prommis på stan för att hämta ut 3 burkar, tänkte göra det idag.. Men Joakim kommer hem tidigt imorgon, så då ska vi åka och handla, kanske kan ta det då ju.. :)
Mamma och pappa kommer hit på middag imorgon! :)

Onsdag

Jag är inte riktigt pigg i huvudet än.. Jag blir helt cp utan snus för länge, och får lätt huvudvärk! Och mitt humör ska vi inte ens tala om :) Men nu har jag iallafall snus. Och den första snusen efter flera,flera timmar är så jävla skönt! Jag och Elvis gick upp strax innan 7 imorse.. Jag hade inget speciellt för mig, så jag började dammsuga och skura golven vid kvart över 7.. Lilla Luke har förmodligen inte mått så bra i natt, så han hade spytt på mattan! Men nu är allt borta. :)
Har städat i badrummet och i köket, och rensat upp tvätt! Idag har jag tvättstugan från 14-18. Ganska mycket tvätt, men det gör mig ingenting. Jag tycker bara det är mysigt att vara i tvättstugan :) Och Elvis tycker nog det också är ganska kul... Han sitter i bärselet och tittar omkring! :)
Undra om man ska på stan en sväng sen? Hämta ut dom sista burkarna med mat till Elvis! Hämtar ju ut 6 burkar åt gången,.. Fick bara ut 3 igår, så ska nog hämta ut dom andra! Men imorgon börjar ju lillen med nan igen för att se hur han blir! Det minsta lilla jag märker, lägger jag av på en gång! Vill ju inte att han ska må dåligt,eller få ont i magen!

Älskar min son!

Tisdag

I natt har Elvis sovit jätte bra. :) Joakim och Luke sov ute på soffan just för att Joakim inte mår så bra, han vet inte om han är påväg att bli magsjuk. Han ville inte ta några risker, så dom sov ute på soffan! Så Elvis och jag hade sängen för oss själva i natt.. Det gillade han :) Han sov så bra! Vi gick upp strax innan 7.. Då gick jag upp och diskade och gjorde rent i köket.. Sen har jag plockat ihop tvätt som ska tvättas senare! Sen har jag fixat till här ute i soffan och gjort fint igen.. :p
Måste sysselsätta mig på morgonen för att inte vara trött! Har tvättstugan 14-18. Men undra om man ska springa ner och titta om det finns en tid vid 18-21? Tvivlar, men ska gå ner och snart. :)
Ser ut att vara jävligt kallt ute! :O
Kanske går hem till mamma en sväng? Jossi skulle kika förbi där idag.. Och kanske att Therese och William tittar in efter hon vart på bvc med han?! :)
Vill ju träffa min gudson! ♥



Vill grattis Veronica och hennes sambo till lilla Max! :) :D

Måndag

Jag och Elvis gick upp strax efter 7 imorse.. Han har vart vaken mycket i natt! Så jag är en aning trött idag, så blir till och sova tidigt ikväll :) Gick och la mig tidigt igår också.. Ska hem till mamma sen. Vara där en stund idag. :) Sen ska jag lämna Luke där en kort stund,för att gå ner på apoteket..
Har inte hänt så värst mycket i helgen.. Det bästa under helgen är vårat byte som vi gjorde. För ett par månader sen så bytte vi våran Blazer mot en Megan (stava?) Och så pengar mellan det.. Men både jag och Joakim har saknat våran stora bil, så igår gjorde vi bytet ogjort om man säger så.. ;) Tror även Elvis kommer gilla att åka den stora bilen när det väl blir dags för en tur! :D
Vi har ju haft besök i helgen kom jag på.. En av Joakims jobbar kompisar var här med sin tjej, som ville få en tatuering ifylld. Den blev hur bra som helst när han blev klar med den. :) Vi bakade muffins på morgonen som blev jävligt goda.. Så måste börja baka mer ju!
I lördags blev Elvis 2 månader! ♥
Han bara växer och blir allt större.. :)


Älskar min familj!

Fredag

Jaa, fredag igen! Det är skönt.. :) Joakim slutar tidigt idag och kommer vara hemma till 3 ungefär. ♥
Tänkte gå förbi mamma en sväng, sen hem och städa! Therese kommer hit senare och ska bli tatuerad. :)
Nu har jag ingen lust och skriva mer! Ska börja klä på barnen.. :p

Torsdag

Igår var vi på bvc. Allt gick bra! Han har inte växt något.. Nu väger korven 6230. :) Gud vad fort det går! Han blir bara större och större..
Jag ska ta och börja klä på mig! Jag och Cattis och barnen/hundi ska ta oss runt ringvägen.. :D

Tisdag

Igår var vi alla hemma hos mamma hela dagen. Joakim kom och hämtade oss efter han slutat jobba! :) Idag blir det lungt här hemma. Jag ska vakna till lite, och sen börja klä på mig. Sen går vi ut en sväng så Luke kan göra sitt! Vid 10 är det dags för tvättis.. Sen ska jag städa. :) Sen ska vi bara gosa! Imorgon ska vi till bvc..

Måndag

Har inte så mycket och skriva.. Tänkte snart gå hem till mamma en stund. :)
Annars blir det bara lungt idag! Just nu sover Elvis..

förbannat trött..

När Joakim går upp senare, går jag och sover.. Så kommer våran dag se ut idag! Mycket trevligt. Men vad gör man? Skit samma.. Nu håller jag iallafall på att vakna till lite mera!
Nu ska jag in och farma. Passar på medans han har somnat.. Fast tror inte han kommer sova speciellt länge.. :)

Fredag

Så var det fredag igen. :) .. Igår var vi in till Haninge för återbesök med Elvis! Allt var bra, dock ska vi tillbaka om en månad igen. Ska fortsätta med ersättningen han har nu i 2 veckor, sen ska vi byta tillbaka till nan igen. Och ifall han får utslag av det,så får vi byta tillbaka igen! Hoppas allt kommer gå bra iallafall.. Han väger nu 5970 och är 60cm lång. :o .. Herregud vad han har växt och gått upp sen jag var på bvc sist!
Ja, har inte så mycket mer och skriva. Nu ska jag logga ut och umgås med dom andra :D

Torsdag

God morgon! Jag trodde jag skulle ha svårt för att ta mig upp nu på morgonen.. Men tvärtom, är ganska pigg. :) Även fast Elvis har vart lite tjurig i natt! Innan jag gick upp låg jag och Joakim och kramades lite. :) Det var mysigt! ♥ Han ligger nu och sover inne i rummet. Luke ligger här ute på soffan med oss och halv sover.. Trodde Elvis skulle somna om nu efter han fått mat, men nej! Han ligger i babysittern och tittar på lampan och garvar.. Den är säkert jätte rolig. :p
Tvättis går iallafall jävligt bra! :D Trodde ni annat? :p
Nej, dags och farma! ;-)

Onsdag

Nu har jag stor städat i någon timma.. Kom inte ens ihåg när jag började, men nu är det iallafall klart! Det är jävligt skönt. Även fast det är kul och skönt och städa, så är det jävligt skönt när det väl är klart. Bädda rent gör jag senare ikväll :) Jag har inte dammsugit sen i fredags, och man har ju nästan klättrat på väggarna.. Men vi har haft fullt upp och det har inte riktigt funnits tid till och städa! Men jag tänker ALDRIG mer vänta så här länge med att dammsuga igen. Jag måste dammsuga varje dag för att fungera. :p ..
Elvis är inte riktigt nöjd.. Vet inte riktigt vad det är,men tror han är övertrött. Så ska ta upp han snart så han kanske somnar. :) Imorgon ska vi till Haninge igen för att se hur det har gått.. Ja, inga utslag kvar ju iallafall, så det kommer ju gå jätte bra imorgon tror jag! :) Och imorgon kommer Therese hit för att bli tatuerad, och även Cattis pappa ska komma hit senare på kvällen för att diskutera tatuering. Och i helgen ska Joakim tatuera Frida! Fullt upp, men ja det blir pengar! :) Han är så duktig Joakim!
Nu har jag inget mer och skriva. Ska få lill korven och somna, sen ska jag farma.. ;)


Allt jag har att säga är

TACK och åter TACK Therese för att du fixade min farm. :D Haha.

Måndag

God morgon!
Vi klev upp för en stund sen.. När Joakim åkte till jobbet så flyttade jag över Elvis till mig, och där somnade han om så skönt. :) Nu har han precis käkat, och ligger i babysittern och skiter så det står härliga till. Och luktar gör det också. :p
Senare idag ska vi på stan. Therese är världens snällaste som ställer upp och följer med! Tack vännen. ♥
Jag ska hämta ut ett paket senare till Joakim med mera tatuerings saker.. Tror det var nålar bland annat? Jag har även presentkort på lindex vilket man ska spendera också! :D Fast kanske inte idag.. Får se! Ser ut att vara kallt ute, blåser gör det iallafall. Tror Elvis har skitit klart.. Igår när jag skulle byta, så började han skita när han låg utan blöja, och det var inte lite heller.. Sen mitt upp i allt, så ska han kissa också! :p
Som tur är så är det så lätt och tvätta av hans skötbädd. :D Jag ska strax börja klä på mig sen ska vi ner mot skotten. Hoppas det inte är allt för kallt ute. :)
Hoppas Magnus bord och stolar försvinner härifrån idag, så att jag kan STÄDA!

RSS 2.0