Onsdag

Nu är Joakim med Cattis och Rompa och handlar inför imorgon. Vi ska ju hem till Jimmy, Therese och barnen och fira nyår. :-) Vi ska äta gott.. Kan ju inte bli annat än gott när Joakim lagar! I natt fick jag sova hela natten.. Joakim hade Elvis hos sig i natt och gick upp för att ge han mat och byta blöjor och det.. Tack gubben! ♥ Det uppskattades! Jag kände mig utvilad imorse och mådde faktiskt bra.. Så det är skönt!
Elvis har vart vaken mycket i natt.. Så idag är han inte så pigg! Där emot har jag vart pigg, så jag har städat och diskat förut när Elvis låg och sov.
Igår hämtade Joakim ut sin tatueringsmaskin! Tydligen ska Rompa bli hans första kund senare idag.. ;-)
Får se vad jag och Elvis ska hitta på senare.. Det är ju så himla kallt ute. :-( Men imorgon får Elvis träffa sina kusiner! :-) Och jag med såklart.. Saknar dom så mycket! ♥
Om jag inte skriver något imorgon, så önskar jag alla gott nytt år!

Bvc besöket,

tidigare idag gick bara bra. :-) Han låg och sov i min famn tills det var dags att väga och mäta lillen! Han var 55cm lång och vägde 3810.. Sen blev lillen hungrig och blev ledsen! Fast då var vi klara på bvc, så det var bara att klä på han och åka hem och mata! :-) Då blev han jätte nöjd. Han somnade strax därefter och sov en stund!
Joakim är i St-vika! Fast borde komma hem snart tror jag.. Då har han med sig mat :-) Ronnie och Rita har gift sig idag! Så grattis till dom och all lycka! :-D Var tänkt att hela familjen skulle åka, men jag har mått dåligt idag.. Har gått med huvudvärk i ett par dagar nu! Får gå hem till mamma och pappa någon dag och se hur mitt blodtryck ligger till.. För jag hade dåligt blodtryck efter förlossningen! Fast och andra sidan har jag inte vant mig än vid att gå upp på nätterna för att mata, eller att byta blöja! Det tar nog sin tid innan det blir en vana.. Men jag är så glad att han sover bra i sin säng! :-D Jätte duktig! På morgonen får han komma ner till mig och sova ut en stund till.. Så mysigt och ha han nära sig.. Han ligger så nöjd nu i sin babysitter och tittar omkring lite! Undra vad han tänker? :-D
Fick hem alla papper från skatteverket idag! Riktigt skönt..
Nu såg jag att Elvis har somnat! En trött kille är vad han är..

Hoppas Joakim kommer hem snart! ♥
Älskar dig

Söndag

Nu har jag diskat och vattnat våra blommor. :-) Elvis ligger och sussar i sin säng.. Men ska snart väckas! Familjen ska ta en liten prommis sen/strax. För Lukes skull, så han kommer ut och får bajsa och kissa av sig. :p
Det är så jävla kallt ute så det inte är sant! Jag har lagt i åkpåsen i vagnen och pläden i åkpåsen! Så Elvis kommer ha det jätte varmt och skönt sen när vi är ute.. Synd att man inte själv får plats! Vid 7 sen ska vi se Drömkåken :-D Den har man ju sett ett par gånger, men den är jävligt bra! :-) Ska bli skönt och krypa ner ikväll och få sova! Fast det beror på hur Elvis är.. :p Han sover jätte bra i sing säng än så länge.. Tog över han till mig imorse och somnade om tillsammans ett tag. ♥ Ibland när han sover ser han ut som en liten fågelholk! :-D Så roligt och titta på han när han sover.. :-) Imorgon ska vi till bvc och väga/mäta! Ska bli intressant..
Skriver kanske mer imorgon!


Lördag

Idag blev det en sovmorgon, vi alla vaknade vid 10 tiden. Känns lite dumt och sova så länge.. Men vi var trötta.
Elvis har sovit i sin säng hela natten. :-) Han vaknade vid strax efter 2 i natt och fick ny blöja och mat.. Sen somnade han om jätte fort igen och vaknade igen vid 6 tiden! Då la jag över han till mig och vi somnade om! :-) Så mysigt och ligga brevid han på morgonen!
Nu ska vi åka in till Farsta och kika lite! Så jag ska börja klä på Elvis nu!! :-)


Fredag

Har just kommit upp från tvättis.. Det kommer bli 4 maskiner till. :-) Inget mig emot! Sist vi hade tvättis var dagen efter jag kommit hem från bb, och då tog Joakim hand om all tvätt. Så jag har saknat tvättis ;-)
Julafton var riktigt mysig. :-) Vi var hemma hos Joakims föräldrar och firade! Det var ju Elvis första jul också! Det tyckte han om jätte mycket! :-D Han var hur snäll som helst igår! Var mindre kul i natt.. Stackars Joakim sprang upp från sängen i över 3 timmar och stoppade in nappen på Elvis flera gånger och väckte mig när Elvis var hungrig! Men min älskling är så söt.. ♥
Jag är så hungrig så jag orkar inte tänka.. :p .. Vi ska fixa varma mackor när Joakim och Luke kommer in!

Jag älskar min son och min underbara sambo.. Och våran stinkande vovve! :p Ni är mitt allt! ♥


Onsdag

Elvis ligger i sin babysitter just nu och tittar runt lite.. Joakim har åkt iväg för att köpa frukost tror jag? Har jätte ont i huvudet! För lite sömn i natt.. Så man får se till och sova lite sen! Tror visst att Elvis gjort på sig nu, bubblade till riktigt fint nyss! :-)
Senare ska vi klä granen och göra det mysigt.. Jag tänkte städa sen också!
Nej, nu är det dags för blöj byte! :p

Trevlig jul!


Måndag

Tänk att det är 8 dagar sen Elvis tittade ut! :-O Tiden går så fort.. För det mesta sover han, eller så har han skitit ner sig :-) Eller så matas han såklart! Jag ska iallafall väcka han snart! ♥
Vi har vart in till Länna idag och handlat jul saker tills onsdag då det är dags att klä granen! :-)
Imorgon kommer bvc hit! Första gången brukar dom erbjuda sig att komma hem till en.. Och det var passande med tanke på hur mycket snö vi har.. Så vi får se hur det går. :-) Men tror allt kommer gå bra och se fint ut!


Fredag

Sitter just nu och väntar på Tessi, Vendela och William. :-D Vendela ska få sin present av mig och Joakim! Hon blev ju stora tjejen i söndags.. ♥ Så vi väntar! Elvis har iallafall fått mat och ny blöja och ligger nu i sin babysitter och njuter av Elvis Presley - If I Can Dream. :-) Joakim har åkt iväg på julbord med jobbet.. Lina och Magnus kom förbi här och hämtade han för ungefär 30min sen.. Hoppas han får det trevligt och äter mycket julskinka ikväll som han sa att han skulle göra!
Imorgon blir det rusta.. Ska handla lite mer jul saker! Blir fint det..

13/12-09

Tittade en liten Elvis Aaron Backman ut till världen. ♥
Han vägde 3690 och var 53cm lång..
Joakim var helt underbar som fanns där vid min sida hela tiden!
Började iallafall med att mitt vatten gick 00.15, och strax därefter kom värkarna.
Dom kom så pass tätt, att vi fick åka in direkt!
30 minuter efter vi kommit in till SÖS fick jag min EDA. Tacka gudarna för den bedövningen. ;-)
Efter 54 minuters krystvärkar så var våran underbara son ute! :-)
Nu är vi äntligen en familj som vi har gått och längtat efter.. Känns fortfarande lite overkligt.
Men jag älskar min son, Joakim och Luke!
Luke är en stolt storebror! :-)
Just nu ligger Luke med huvudet nere vid babysittern där Elvis ligger och sover..
Så dom sover tillsammans för första gången.. Och Luke är jätte duktig! :-D


Jag älskar min familj! ♥


Lördag

Vaknade strax efter 9 och gick upp och tog med mig Luke ut på en liten prommis! Jag ska städa och skura golven senare idag, och bädda rent! Annars händer det inget.. På måndag ska jag till mvc om inget har hänt med andra ord. Men som det känns nu, så kanske man kommer få bli igång satt.. Bara förvärkar, men ingenting annat.. Inte kul.. =/
Hoppas det kan bli lite kallare och snöa mera! Det vore mysigt..

Idol final, men ingen Elvis än..

Nepp, han tycks trivas där inne och kanske stannar? :p .. Nej men nu får han faktiskt ta och titta ut! Gärna under helgen. :-) Har haft förvärkar, men inget mer än så! Men snart borde det braka till.
Hur som helst, jag och Joakim sitter här i vardagsrummet med en varsin dator. Och Luke sover som vanligt.. Dom har precis vart ute en runda, och då passade jag på att diska det lilla som fanns.. Vi har käkat gurka och morötter med dipp. :-) Det var väldigt gott! Luke har även fått lite gurka och morötter! Det tyckte han om! Men han tycker om precis allt!
Jag orkar inte vara gravid så länge till, jag kan knappt gå..! Så koooom nu! :-D

Torsdag

Kom ut, kom ut!!!

E



BF idag!!

Vill du titta ut idag eller kommer du låta mig gå över tiden? :p .. Jag håller mig iallafall sysselsatt idag! Har dammsugit och skurat golven och ska strax springa ner i tvättis! Skulle haft tvättis på fredag, men bytte till idag. :-) Hade tur som fick tid idag! Skönt.. Luke är fortfarande förkyld, så han ligger nerbäddad i en filt just nu och sover på två kuddar. :-) Så himla söt!
Sen efter denna runda i tvättis ska jag torka av lite saker och bädda sängen! :-)
Har tvättstuga fram till 14.00 .. Man vet aldrig vad man kan hitta och tvätta! :-D

Städat och fixat..

Först när jag och Luke kom hem så gjorde jag smeten som vi ska ha till maten sen.. :p .. Sen drog jag fram dammsugaren! Min bästa vän med andra ord. ;-) Luke ska ha mat om en stund, sen går vi ut på en liten prommis. Skrev ju imorse att det luktade som att han var dålig i magen.. Och ja, det är han! Hoppas hans förkylning går över snart så han slipper det. Verkar som att det är jobbigt för han att andas ibland. Men mycket vila för grisen så går det nog över om någon dag. :-) Nu har jag inte så mycket mer och göra.. Ganska uttråkad! Vill ha något och göra! Kanske får börja städa lite saktare? :p .. Skulle passat på att skura golven. Men det gjorde vi igår ju när vi stor städade!
Jag saknar Joakim! Hoppas han kommer hem snart. :-) Han var och titta på något jobb som ska göras på Gröna Lund! Får se vad det är när han kommer hem.. Vi hinner inte prata så mycket om dagarna! Längtar tills vi får umgås då han har rätt till 10 pappa dagar.. Kommer bli hur mysigt som helst. ♥ Hoppas lilla Luke kommer tycka om sin lillebror! :-D :-D

Måndag

Klockan ringde 05.15 imorse.. Jag gick upp och ut till soffan för att se om Joakim och Luke hade vaknat till. ;-) Fast med hans alarm så bör man ju vakna.. Var uppe och gick omkring tills det var dags för han och åka! Luke fick även mat där strax efter jag gått upp.. Så vi ska strax gå ut! Tänkte gå förbi mamma ett tag, och sen hem igen och få städat!! Ovanligt va? :p .. Tror inte Luke mår så bra i magen.. Det luktar så iallafall! Och så är han förkyld.. Idag är det endast en dag kvar, sen är jag beräknad! :-D Får se om något händer ikväll eller sådär.. Hoppas på det! Nu går man som sagt bara och väntar och väntar.. :-) Och längtar såklart!
Nej, nu ska jag göra mig klar för att sen gå!

Söndag

Idag har vi vart på julmarknad med Joakims föräldrar.. Det var inte alls stor marknad, och det var dessutom kallt. Så vi var inte där länge! Annars har vi inte gjort något idag! Ronnie är här nu och fikar lite, sen ska vi städa.. Men det tar inte heller lång tid :-) Sen tror jag att det blir ett bad..

Hemma igen...

Jag började dammsuga direkt när vi kom hem.. Nu är jag uttråkad! Vet inte vad jag ska göra.. På tv är det bara skit! Och vädret är detsamma.. :-( Hade det vart bättre väder hade man kunnat vart ute och gått eller vad som helst.


Kan något hända snart... ?


Lördag

Vi ska snart iväg.. Först ska vi ut med Luke, sen ska vi till vika och hämta Joakims mamma. Vi ska in till Haninge idag! Jag ska köpa en babysitter på babyland. :-) Vi kollade efter en på Åsas igår, dock inga fina! Men vi hitta ett jätte fint bärsele som Joakim köpte. :-) Tack älskling!



Den jätte fina babysittern som köps idag. :-D :-D

The Go Getters


Fredag

Ingenting har hänt i natt.. Men vi får se under helgen. :p Han kanske kommer ut den 22a?! Vore ju en pina och gå och vänta så länge! Vi får se.. Jag ska ju som sagt städa idag och se till och röra på mig. Han gillar inte om jag rör på mig för mycket,för då blir det sammandragningar som inte är sköna. Ska byta gardiner i sovrummet.. Fast vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt, men får ta och klura ut något! Dumma dumma Luke stog och gnaga på ett annat ställe idag! Jag kom nämligen på han när jag klev ur duschen.. Ojoj vad han skämdes! Hur som helst skulle Joakim köpa mera ben åt Luke som han kan ligga och tugga på. Nackdelen då är att han blir ofta dålig i magen.. Men han måste få gnaga på något iallafall.. Han kan ju lika gärna bra ha ont i någon tand eller i sitt tandkött! Bättre med hundben än att han går och tuggar sönder hela lägenheten.. :p .. Jag ska strax klä på mig och gå ut en sväng med Luke! Sen är det dags och börja städa! Hoppas dagen går fort.. :-) Joakim slutar tidigt idag, så han är hemma till 14.00 ungefär skulle jag tippa på! :-D
Imorgon ska vi in till Haninge och shoppa lite. Joakim ska köpa lite nya kläder till sig.. Han har fått sina pengar från semesterkassan från det andra jobbet! Så skönt för han. :-)
Saknar dig gubben.. ♥



Foggy Mountain Rockers





E




Torsdag

Ska bli kul och se ifall min syster har rätt i att det ska sättas igång idag. :p .. Jag har tvättis nu vid 10, så då kommer det bli en massa spring i trappan iallafall ;-) Kanske kan hjälpas lite! Annars är han beräknad om 5 dagar! :-D Men han kan även komma senare.. Fast hoppas på snart! Som idag vore perfekt! Tycker värkarna kan sätta igång efter 2 idag :-D Precis när sista tvätten är vikt och klar och på sin plats, då jävlar tycker jag att dom ska komma med en fart.
Om det inte skulle bli något idag, så trodde iallafall Johanna att innan helgen.. Hoppas det, annars vet jag vart din brevlåda bor!!
Nu måste jag rensa ihop tvätten. Undra hur många maskiner det kan tänkas bli? 5-6? :p ..

Dumma hund!

Kommit in i någon jävla trots tror jag.. Han ska verkligen visa att han inte gillar att vara ensam! När jag kom hem förut, hade han för det första legat i våran säng som man såg. Han kröp ihop och skämdes som fan. Sen såg jag att han hade tuggat på dörrkarmen in till vardagsrummet så det låg flisor här och där.. När han såg att jag såg det, så blev han ännu mindre och hoppade upp på sin säng i soffan och la sig där och skämdes! Bra iallafall när han vet när han gör fel.. Sluta upp och dumma dig nu Luke! :p
Vi ska strax börja röra oss mot mamma.. Vi ska på talanshow sen i Cassandras skola! Så Joakim kommer hem till mamma och dom sen. :-)


V.40







Vecka 40

Du: Grattis – nu är du nästan framme. Livmodern, och därmed magen, har säkert sjunkt och de flesta bebisar är vid det här laget fixerade. Livmoderhalsen mognar och utplånas. Kanske känner du av förvärkarna oftare, kanske inte. Det finns kvinnor som aldrig känner av förvärkarna. Rörelserna minskar pga platsbrist, men du ska fortfarande känna av din bebis. Ring till förlossningen om du undrar över något. Många kvinnor har nu tröttnat innerligt på att vara gravida och vill ha tillbaka sina kroppar. Andra är rädda för att byta den trygga invanda graviditeten mot det okända föräldraskapet. Känslorna kan vara ett virrvarr just nu och det kan kännas både jobbigt och underbart på samma gång. Istället för att sitta hemma och vänta (för väntan kan bli lång) så passa på att göra saker som ni inte kommer kunna göra på ett tag sedan. Läs en bra bok, kolla på videofilmer, pyssla lite, gå på bio eller ut på restaurang om ni orkar.
Bebisen: Bebisen väntar nu bara på att förlossningen ska sätta igång. Barnets bröstkorg blir nu mer framträdande, det samlar på sig mer fett och extremiteterna blir starka. Barnet väger nu mellan 3,3 och 3,7 kg och är ungefär 49-54 cm långt. Snart är det dags.


Tisdag

Idag har man inte gjort speciellt mycket. Efter jag och Luke hade vart ute på prommisen imorse så gick jag över till Jimmy och Therese, och lilla William såklart. Vendela var på dagis! Fick en kopp te med lussebullar som dom bakat.. Undra hur många jag åt? 4 stycken tror jag? Dom var jätte goda! :-D Tack så mycket! Sen åkte jag med Jimmy en sväng i taxin för han skulle kolla upp ett par zoner? Så att allt stämde. Vilket det gjorde!! Bra där.
Vi såg någon skräckis sen som verkade helt vrickad. Jag var helt inställd på att jag skulle föda för att jag skulle vara så rädd.. Dock när filmen är slut, så inser man att den inte var så vidrig som man trodde i början! ;-) Men lär sluta med att jag sover med min lampa tänd i natt.. Hoppas du inte störs av det gubben :p .. Sen började jag röra mig hem.. Man möts av en JÄÄÄTTE glad hund i dörren som hoppar och pussar efter en.. Tar på han sin söta väst och tar en liten tur med han så han kan få kissa av sig lite :-D Och så går vi in igen... Jag börjar dammsuga och fixa skurvatten! Nu är jag klar.. Väntar på att allt ska torka. :-) Luke ska strax ha sitt käk, sen väntar vi ett tag innan vi går ut på en liten prommis!
Och från det ena till det andra.. Jag hoppas Johanna har rätt! Hon har nämligen fått en känsla av att Elvis vill komma ut på torsdag! Självklart får han det, men helst efter 14.00 isåntfall, då jag är klar med tvättstugan ;-)
Zabina tror han kommer ut på söndag!
Jag vet inte vad jag själv tror.. Hoppas han kommer snart iallafall :-) Nu orkar man inte med sin halsbränna mera! Och man orkar inte ständigt gå upp och kissa hela tiden på nätterna när man bara vill sova! :p
Nu är det BARA 7 dagar kvar tills beräknat!! Kommer han tidigare eller senare..? Det är frågan!



JAG VÄNTAR!! :-)


RSS 2.0