Torsdag

Idag blir det himla nyttig mat.. Kebab för min del iallafall! ;-)
Fy fan vad det har vart varmt ute idag.. När vi skulle till degan och hämta Vendela så gick jag dit i linne för att det var så himla varmt.. Och utanför dagis fick jag sätte ner bölis/elvis i bärselet där han satt helt nöjd hela vägen hem! Vad gör man inte för sin 10kilos klump? :D ♥ Annars har han vart jätte snäll idag. Eller han är faktiskt oftast väldigt nöjd och glad, förutom när han blir tok hungrig.. Fast jag blir inte heller så glad när jag blir så hungrig :p Så där är vi ganska lika!
Jag och Therese och Tobbe och barnen var på stan tidigare imorse.. Hämtade ut förstorning på HG bild på William! Lilla tjockis :D Bilden va jätte fin! :) Sen gick vi in på priskrossaren där jag fick tag i två sugproppar :D .. Sen gick vi på lindex där jag handlade en klänning, och ett par skor. :) Ska ha det imorgon! Sen in på konsum för att köpa blöjor, toapapper och lite skit.. Sen fanns det ingen plats under vagnen, fick trycka in blöjorna! :p

Therese kom med förslget att vi skulle toppa lite på mitt ojämna hår.. Kanske vill göra det imorgon? :D
Jag tappar jätte mycket hår.. Elvis har alltid hår runt sin snopp och vid rumpan! Och hår i hela lägenheten.. Så för någon vecka sen blev jag så jävla irriterad över det,så jag drog upp håret i en toffs och klippte.. :p Kan ju gissa hur "rakt" det blev.. Men det sket jag i, för jag va så irriterad! MEN jag tappar fortfarande hår! Men har aldrig håret utsläppt..
Ska snart ge Elvis potatis och majs! :) Han gillar det!








Älskar min Elvis Aaron!! ♥


Gud Älskar Att Färdas I En Rosa Cadillac

" If your baby leaves you
And you got a tale to tell
Just take a walk down lonely street
To heartbreak hotel "


Jag lämnade heartbreak hotel tidigt på morgonen.
När jag steg ut på det som skulle föreställa trottoar slog
stanken av fuktig rå bomull emot mig.
Ungefär som om den legat på lur för att anfalla första bästa
idiot som skulle ramla ut från nåt av alla de hotell
som dominerade den här delen av hålan.
Gatan kändes övergiven och de få bilar jag kunde skymta
Stod skugglika och tysta.
En Chevrolet, en ford och en lastbil av okänt märke.
Jag stod med bagen mellan fötterna och gitarren på ryggen.
Det dova mullret från ett bomullsrenseri trängde genom dimman.
En tupp gol och en neger kom hasande mitt på gatan.
Jag funderade över hur jag skulle hantera Dixie.
På morgonen hade hon krävt det igen.
Trots att vi hade hållt på hela natten.
Jag skäms inte för att erkänna det: jag var trött och slak och
ointresserad av sex.
Jag hörde rytmen av klampet från en häst som stretade på en vagn.
Mitt hjärta slog samma rytm.
Stillsamt, lite sorgligt och dovt som en stilla blues.
Om Dixies morsa hade vetat vad hennes dotter krävt av en man hade hon rodnat.




Onsdag

Vilket fint väder det var tidigare idag, men sen blev det kallt.. Fast som tur va var vi påväg hem då! Gick bara ner på skotten och köpte lite grejer! Mer smakportioner åt Elvis! Ska testa och ge han idag igen, hoppas han förstår lite bättre nu! ;-) Igår satt allt på bodyn och bumbon och i hela ansiktet och han fatta ingenting typ.. Han såg ganska rolig ut med andra ord! :D Efter maten sen ska vi ner till Estö ip och kasta lite frisbee.. Elvis lär ju inte kasta så mycket, men han lär nog titta! :D Tror jag sätter han i bärselet påväg ner dit,eller om han blir sur under tiden.. Han kommer iallafall inte få sova något, med tanke på att han ska nattas vid halv 8.. :) Imorgon ska jag och Therese på stan en sväng, sen ska jag till kommunen! Skönt att det blir klart. Måste hitta sugpropp på stan.. Och även en sväng in på bolaget! Va evigheter sen jag va in där.. (Känns det som)
I natt vaknade Elvis bara en gång :D Vaknade ungefär vid 4 imorse..
Nej nu ska jag ta upp min lilla Elvis! Eller okej, han är inte så liten.. Tror han väger 10kilo! Måste fan göra det såsom han går upp.. :p

Kanske skriver mer senare eller imorgon!
Hej hej!

Tisdag

Jag hittade en bumbo åt Elvis idag. :D Haha.. Den är rosa ;-) Fast han gillar och sitta i den jätte mycket och knappa runt på sitt piano som jag även köpte till han idag! :p
En liten tjockis är vad han är, bärde runt på han i bärselet över 2 tim idag på stan och det känns i ryggen ja!
På tal om Elvis så har han vaknat till nu.. Ska gå och få han och somna om. :)
Älskar min son!


Måndag

Imorse gick jag som vanligt upp vid halv sju för att fixa här hemma innan det var dags och röra på oss.. Jag gick hela tiden och trodde att Vendela skulle till dagis idag, vilket hon inte gör på måndagar. :O Fattar inte hur jag kunde glömma det?! Men hur som helst gick vi hem till mamma och pappa iställe. Där lämnade jag Luke/BÖLIS ett tag för att gå till apoteket och hämta ut mera mat till Elvisen! :) Var där en stund innan vi gick vidare hem.. Gick in och lämnade våra varor och bölis, sen upp till Jimmy, Therese och barnen.. (Även Jåni-BoY var med..) Vi var ner till Estö lekpark och lekte lite.. Fy fan, ibland är jag så jävla rolig! Jag kan sitta och tänka på saker och bara börja asgarva ibland. Och såklart så måste Nyfikna Therese veta vad det är jag tänker på, då jag sitter och bölar av skratt.. Men inte så lätt och berätta då man gråter så man nästan kissar på sig.. :p
Nog om det! :D
Nu sover iallafall Elvis! Han va jätte trött stackarn.. Han fick ta ett bad med mig innan han fick lägga sig! :) Han tyckte det va myspys och bada! ♥
Imorgon bitti blir det upp till degan, sen hem och lämna bölisen och sen gå en sväng på stan! Annars händer det nog inte så mycket. :)



Trötter ..




Söndag

Håller på med tvättis och sådär.. Snart är det dags och vika tvätt! :) Okej, kanske inte sådär jätte kul men det går jätte fort! :D Elvis ligger på sitt täcke och tittar på tv, han jobbar jätte mycket med nacken iallafall.. Ibland störtar han ner med huvudet igen.. Men han är jätte stark! :D Har han vart sen liten då han kunde hålla upp nacken ganska tidigt och ganska länge. :) ♥

Senare

Nu har Elvis somnat. :) Eller biba/bebis som Vendela säger.. Jag kommer på mig själv ganska ofta då jag själv börjat säga biba till Elvis! :p Tidigt imorse gick jag och Elvis ut med Jimmy, Therese och barnen.. Vi bestämde oss för att låna Lina och Magnus bil för att ta oss till landet hos mamma och dom. Jag gick hem för att hämta Porky som såklart var jätte ledsen för att han just blivit lämnad ensam. Vi var där ute ett par timmar iallafall.. Och det var jätte skönt i solen :D Luke är helt slut och knoppar här bland kuddarna i soffan! Jag ska strax duscha.. Men tror Cattis skulle komma in en sväng och berätta lite info, då polisen har vart uppe hos grannarna/hudingarna som vanligt! Jätte trevligt och ha psykfall som grannar :D Som tur är flyttar man snart.. :)
Jag ska nog inte hålla mig vaken speciellt länge, då jag har bett att få bli väckt senare i natt...
Ja juste, efter landet var jag bara hem och såg till så Luke käka och sen gick jag och Elvis hem till Therese där jag blev bjuden på mat! :D Tack tack! Var där ett tag innan vi gick hem för att gå ut en sista sväng med Luke.. Kom in och började städa och bädda rent så att Elvis kunde sova sen. :)
Imorgon är det tvättis som gäller. :) Har endel tvätt då Elvis verkar gilla och bajsa i sina bodys. :)
Nee, nu vill jag duscha.. Jag fryyyser!












































Biiba!! ♥


Porky solar. ;-)


Lördag

Lite senare ska jag och Elvis ut i lekparken. :)
Och senare när vi kommer hem ska jag självklart städa!

Fredag

Äntligen helg! Ingenting speciellt planerat, men jag och Elvis ska nog sysselsätta oss.. :) Imorgon blir vi själva. Jag, Elvis och Luke! Ikväll när Elvis har somnat ska jag nog ta ett varmt bad, och sen blir det till och sova tidigt, med tanke på att jag gick upp strax innan halv 7 imorse!

Älskar min son! ♥

Torsdag

Imorse gick vi med upp till degan som vanligt. :) Sen va vi bara hem och lämna Porky, och nu är jag och Elvis hos Tessi! Lina kommer strax hit och fikar.. Undra vad jag ska göra när jag kommer hem sen? Jag va klar med städningen innan 8 imorse.. ;-) Kan kanske passa på och torka av hyllor och sånt sen då! :)
Hoppas det inte börjar regna sen.. För då kan man kasta lite boll med Porky ju :)

E









Onsdag

Jag ska strax ta ner Elvis i bärselet och sen ska vi ner i tvättis! När tvättstugan är klar sen, ska vi ut en sväng. Hatar det här skit vädret, men men.. Elvis har det iallafall bra i vagnen! Får se vad som händer sen. Maten ska ju göras sen, men det går ganska fort.. Tror jag? Har aldrig gjort den maten förr :p .. Så vi får se hur fort det går! Elvis ska få mat sen, för han börjar nog bli hungrig..
Tvättstugan nu då.. :D

Tisdag

Längtar tills jag kan ta en dusch sen..
Jag älskar min son! ♥

Senare...

Det gick jätte bra och passa Vendela förut. :) Hon va snäll, och Elvis va snäll! Förutom när han blev hungrig,för han blev panik hungrig och skrek som en tok så Vendela också blev ledsen. Båda två somnade sen. Elvis sov i Jimmy och Therese säng, och Vendela vilade på min mage.. :)
Sen när dom kom hem så gick jag hem och hämtade Luke den token, sen möttes vi för att gå ner till estö lekpark och leka lite.. Luke fick i sig lite grus och kraffsade på som vanligt och vi kastade bollen :D Nu är han helt slut!
Jag tänkte strax börja med maten.. Väntar ett litet tag!
Imorgon blir det stan då jag ska kolla på lite större kläder till Elvis. Han växer och vääääxer och blir större för varje dag! En tjockis :)


Måndag

God morgon! :D
Har sovit väldigt gott i natt.. Elvis sov hela natten och vaknade vid sju och låg och kika runt lite och stank skit!
Sen fick han en ny blöja, och sen mat.. :) Jag har hunnit städa och skura.. Det är ju typ det man börjar med på morgonen när man slår upp ögonen :p
Hur som helst, vid nio ska vi ner på skotten och handla lite sen går jag hem och lämnar Porky. Sen ska jag och Elvis upp till Jimmy och Therese :) Jag ska passa Vendela idag medans dom åker till Länna och storhandlar. Får se vad lilla Vendela vill göra :D Förmodligen vill hon kanske leka med Elvis. Hon brukar krama om han om han ligger på golvet och sådär! :D
Jag ska klura ut någon mat som man kan göra idag!
Elvis blir så tjurig när man torkar hans näsa, men han är jätte snorig!
Hoppas det släpper snart!







John Lindberg




Söndag

Vädret kan inte riktigt bestämma om det ska vara fint,eller om det ska regna! Hur som helst så blåste det iallafall väldigt kallt ute, så vi började röra oss hem från lekparken. Elvis ligger fortfarande och sover.. :) Han är tröttis! Som sagt igår kväll hade jag önskat att han skulle sova hela natten, men att det bara var önsketänkande.. Han sov faktiskt hela natten! :D Vaknade till vid tre och skrek lite, så jag gick och gjorde mat, men när jag kom in igen så hade han somnat om den lilla plutten :) .. Han vaknade vid sju och var väldigt hungrig.. Han fick prata lite med sin pappa innan han åkte iväg och jobba! Elvis låg en stund och pratade och vända sig i sängen, sen somnade han om.. Vi gick upp strax efter nio. :D Jag var grymt jävla trött då! Men det är bara för att man är van vid att kliva upp 2-3 gånger på natten för att göra mat, och när man väl inte gör det så blir man så himla trött för att man får sova ut. :p
Nu ska jag börja städa strax! :) Porky ligger uppe på armstödet och viker ut sig. Han är tröttis han med, för jag kastade lite boll med han i lekparken. Sen har han kraffsat lite som en katt och käkat jord och grejer.. Smarrigt! ;-)
Nu är jag att lilla Elvisp är vaken! :D

bond

på tv3 just nu.. Vet inte om jag kommer orka se hela! Börjar bli en aning trött! Blir inte själv ikväll iallafall :) Fast lär ju ändå ligga och sova när dom kommer hem! Tänk om Elvisp kunde sova hela natten, och vakna ungefär runt nio imorgon bitti :D Önsketänkande, men vafan.. ;-)
Fan vad seg filmen blev.. Tror jag skiter i den och går och lägger mig iställe! :)

Nattinatti..

Lördag

Idag är det bara jag och Elvis hemma! Vet inte om vi blir själva för natten än, får se senare.. Blir lite läskigt isåntfall..:O Men vi klarar oss! :) Idag har vi två vart hemma hos mami ett par timmar! Fick middag där.. Vi traskade sen förbi Therese och barnen. Var inte där så länge! Nu har Elvis fått mat, och han ska strax nattas.. :) Han ligger här brevid mig i soffan och sparkar mig i revbena..
Händer inte speciellt mycket efter han somnat.. Lär sitta här ett tag och kika runt lite, kanske ser körslaget sen om jag orkar!
Nu tror jag att korven är överdrivet trött, och skulle förmodligen bli glad om vi la oss tillsammans i sängen en stund. :) Han älskar och bli kliad på ryggen tills han somnar! ♥


lite senare

Nu har vi just kommit in från våran prommis. Har vart nere på estö ip och kastat lite boll.. Luke blir så glad av det! :) Elvis sitter nöjd i sin hoppgunga och tittar på tv. Vi tre är själva hemma ikväll. Vet inte vad som händer, men jag lär väl gå och lägga mig ganska så tidigt! Som vanligt, men man kan aldrig veta när Elvisp behagar att vakna till på nätterna, och jag vill vara ganska pigg när jag går upp.. När jag har nattat korven sen så ska jag duscha.. Hur som helst gick tvättis bra, blev bara 3 maskiner så jag var klar vid fem precis.. Sköntskönt!
Nu har jag tvättis igen 21a. Så om jag skulle glömma kan jag kolla i bloggen. ;-)
Om det är fint väder imorgon blir det stan med Therese och William! Vet inte om Johanna kanske skulle gå med..? Fast förmodligen lär det ju regna :D Så positiv, men det kommer verkligen och göra det!
Ska se om jag kan slänga upp ett par bilder på korven :D Ska bara hitta sladden till mobilen.. :)

Jag älskar min lilla Elvis!






ett litet fel..

Ja i det förra inlägget från imorse.. Elvis vägde ju sist 8900, och jag tippade på att han skulle väga över 8 kilo imorse. Men jag menade 9 kilo.. ;-) Ja, så rätt! Han väger 9400, och är 68 cm lång! En tjockis! :D
Jag och Elvis har tvättis..

Fredag

Idag ska jag och Elvis till bvc. :) Ska bli väldigt kul och se hur mycket han har gått upp sen Haninge! Tippar på att han väger över 8 kilo nu. :)
Jäkla pissväder. :( Ska gå och lägga ut åkpåsen i vagnen, och förmodligen sätta på regnskyddet!?.. Om inte annat kommer jag ta med mig det. Fy fan! Man har kunnat vart ute hela dagarna dom senaste två dagarna, och idag är det bara piss!
Fan vad jag är snus sugen.. Huvudvärken börjar komma sakta men säkert, och illamåendet! Det är så himla härligt och vara utan snus..
Nu ska jag fixa lite, och sen väcka Elvis som tar sovmorgon idag! :D

Torsdag

Ska glo lite på tv Elvis och jag.. Sen ska han nattas! Hoppas han sover bättre än vad han gjorde i natt iallafall. :)

Tisdag

Nu har jag städat och fixat här hemma. Trevligt trevligt! Imorse gick vi med Therese och lämnade Vendela på degan. Sen skulle vi med på stan när hon skulle fota William, så jag lämnade Luke hos mami en stund. :) Var där en stund när jag kom tillbaka innan vi gick hem!
Tror vi ska gå ut.. Finns ingenting inne och göra när det är såhär fint väder! :D

Förbannade jävel.

Jag hatar folk som lämnar stora klumpar med tvättmedel i maskinerna. Ganska ofräscht!
Vet ju precis vem som hade innan mig.. Jävla hudingjävel! :@

Måndag

Idag har jag ingen feber och är inte tung i skallen.. :) Det är så jävla skönt! Bara jävligt förkyld.
Vi va ute på en liten prommis förut, det är riktigt skönt ute.. Dock ska något företag komma hit idag och byta kran i köket.. Dom är bland våran länga från 08-17. :O .. Känns som att man får sitta och vänta! Ganska jobbigt! Men så fort dom har vart här så ska vi ut igen. :) Haha.. Nu har dom vart här och bytt kranar. ;-) Skönt att man slapp vänta! :-D
Ska ringa Therese och se ifall vi ska ut i lekparken. Synd att inte Elvis kan gunga än! :D

Söndag

Så är man sjuk.. :( Har haft feber till och från idag. Hoppas på att bli frisk snart så man mår bra, och orkar göra en massa saker! Jag trodde jag skulle dö när jag dammsög förut, trodde skallen skulle sprängas. Sen var jag jätte varm och visste inte vart jag skulle ta vägen! =/
Lill korven och jag sov någon timma förut på soffan.. :) Han var varm och go! ♥

Lördag

Imorse gick jag och Elvis upp till Jimmy, Therese och barnen. :) Jag fick frukost här.. Har inte sovit bra alls i natt, jag vaknade med halsont imorse :/ .. Men det kanske går över? Mår inte dåligt annars iallafall.
Hur som helst så ligger Elvis i Williams säng och sussar :D Vendela stoppade in en napp i Elvis mun när han skrek förut, och då blev han tyst och glad av nappen :D Han har ju inte haft napp på jätte länge med tanke på att han började suga på sina händer/tummen för någon vecka sen! Efter en stund med nappen somnade Elvis. :)
Så jävla tråkigt med sånt skitväder.. Man känner ju lixom inte ens för att gå ut och gå, eller vara ute. Snälla, ge oss fint väder imorgon! :D
Skulle haft tvättis imorse vid 7, men bokade om tills imorgon bitti iställe.. Det var jätte läskigt nere i källaren ju.. :p Så det gick riktigt fort där nere! ;-)
Sitter och mular lite godis! Det är gott.. Undra om Elvis ska få sin första smakportion idag? :) ..
Blir det av med det, så kommer det bild/bilder upp på det! :D

lite senare..

Har vart förbi Jimmy och Therese för att låna deras kamera. :) Sen gick vi en liten runda så Luke fick kissa/bajsa av sig! I onsdags var jag in till Haninge igen med lillkorven.. Han ska ju strax börja med smakportioner till han, så dom gav lite tips om vad jag ska välja osv. Han är ju som sagt mjölkallergiker! :( .. Fast som tur är så växer nästan alla barn bort ifrån det när dom blir större! Hans första smakportion ska iallafall bli koktpotatis och ärtor eller något annat smarrigt. :D Hoppas han kommer tycka om det! ♥
Men eftersom hans ersättning Nutramigen luktar/smakar heeelvete, så lär han inte ha något som helst problem med potis! :D
Elvis väger nu 8900. Sist jag var på bvc 16e Mars vägde han 7910.. Så han går upp.. ;-)
Ska till bvc igen den 16e, får se om han har gått upp yttligare då. Sen ska det bli intressant och se hur lång han är..
Nej, dags och göra lite nytta!

Hej hej..

Fredag

Blir en prommis senare upp på sandhamn för att lämna Vendela på degan! :) Sen hem och ha tvättis!
Elvis ligger i sin säng och sussar.. ♥

Torsdag

Ska strax lägga mig på sängen med Elvis.. Han lär ju somna ganska fort, för han är jätte trött!


Oj vad tiden går

när man har roligt.. ;-) Har visst städat över 2 timmar! Men det blev iallafall bra! :D Luke ligger och försöker få tag på sin svans och när han väl får det toktuggar han på den... Elvis snurrar omkring i hoppgungan och är hur nöjd som helst! :)
Blev en härlig prommis imorse då vi gick med och lämna Vendela på degan, och sen en tur på stan! :D
Vi var ute för inte alls länge sen och slängde en massa tidningar.. Då fick Luke kissa av sig lite!
Så jävla fint väder, vill inte vara inne.. Men måste vila ryggen en stund :p

Hittat min laddare

i våran lampa som vi har i ena kuben.. Tror att lilla Ossian kan vara boven och lagt ner den där! :D Nu laddar min mobil.. Va inte långt ifrån att den skulle dö ifrån mig! :p ..
Nu kan man sluta stressa ;-)


Tisdag

Jag har glömt bort vart jag har lagt min laddare, och min telefon dör snart. =/ Fan vad smart man är ibland! Men har inte tid och leta, ska med upp till Sandhamn och lämna Vendela :) Så ska börja klä på Elvis snart.. Sen blir det en tur på stan där Tobbe ska köpa mobil! Sen blir det till och komma hem och stoooorstäda.. Och hitta laddaren :D Förhoppningsvis!

Söndag

Nu ska älsklingen gå ut med Luke! Elvis sitter i sin hoppgunga..
Hoppas på att skötbordet kommer iväg idag. :)

Förmodligen går jag och Elvis ut idag, hoppas Therese & familjen ska gå ut.

Fredag

Jag håller på med tvättis ikväll.. När jag är klar med den, är det läggdags! Fy fan vad trött jag blev plötsligt =/ ..
Elvis har börjat sova alltmer på mage nu :) Han vänder sig efter han har ätit klart, eller medans han sover! :p
Har vart riktigt fint väder idag, så har vart ute med Therese och barnen :) Är det fint imorgon blir det samma sak! Har även målat i badrummet lite..
Nee, jag är inte pigg för att orka skriva! :D


RSS 2.0