Vilken härlig dröm...

Jag drömde ganska så mycket i natt.. Men en dröm som verkligen var härlig var att jag var gift med Elvis! Det var riktigt mysigt och vara gift med han :-D Nu håller jag på och stor städar och donar.. Ska fortsätta mera sen, fixa Elvis hyllan och alla tavlor. Men nu ska golvet torka, sen ska mina täcken ut på trappan.. Sen får vi se vad som faller mig in, för när jag väl städar så kan jag hålla på i flera timmar känns det som! Har lite ont i svanken nu, men men! Men det går över.. En härlig dag dessutom, men jag städar och har inte tid.

Puss på er..




Söndag..

Vilket innebär att hela den här dagen går åt till och slappa, och gnälla över att det inte finns något och göra.. Men det är ju så min dag ser ut på söndagar! Men jag gnäller ändå.. Jag hade tänkt och städa idag, men jag kom fram till att jag inte orkade. Jag har käkat godis, chips och fått 1 mig en liter glass ungefär. Nu har jag sådär lagom ont i magen, men jag är hungrig.. Sugen på något! Men jag tänker inte äta mera.
Nu har jag iallafall uppdaterat, för det var ju ett tag sen!

Nu ska jag lägga mig på sängen och hoppas på att det blir mörkt snart,för då kommer jag somna.. :-)

E




Lördag..

Nu är jag hemma hos Therese, Jimmy och Vendela. :-) Vi har grillat och haft det mysigt idag! Jag och Vendela gick runt till baksidan och lekte medans Jimmy grillade, och Therese var inne och fixade potatisen.. Imorse kom jag iallafall hem strax efter 03.00.. Sen låg jag och Jonnie och pratade i telefon ett tag! Jag har mått ovanligt bra idag, vilket är superskönt! Det blev ju rätt mycket igår, men jag har klarat mig från toa besök idag. ;-)

Skriver mera imorgon!!
Puss

Fredag.

Jag vaknade redan 6 imorse och var skapligt pigg. Men ja, jag somnade om så skönt. :-) Men nu är man vaken och pigg! Jag och Therese och Vendela ska på stan lite senare och gå omkring. :-) Sen senare så ska jag och Johanna på stan! Blir mycket att man kommer röra på bena, men det är väl bara bra det! ;-) Och ikväll blir det utgång. :-) Nu fick jag ett sms..

Ha en trevlig dag och en trevlig helg alla!

Vad tyst det blev..


Nu vill jag ha helg.

Ja det vill jag ha! Vem vill inte ha det?
Jag är så jävla trött idag igen. Var uppe vid 3 i natt och käka, för att jag vakna av att jag var hungrig och sugen på något.
På fredag så ska jag och Therese gå på stan.. Rätt tidigt tror jag vi bestämde. Jag kommer hitta på en massa saker att köpa,för sån är jag. Köper, men sen om jag använder det vet man aldrig. Men oftast. Ligger i sängen just nu och känns som jag är påväg och somna! Om jag somnar kvittar nog, för jag kan ändå inte sova på nätterna ju. :-(

Nu orkar jag inte skriva mera!
Hej hej..

Härligt väder..

Javisst är det härligt väder?! Solen skiner och det är till och med varmt i solen. Dock är jag bara så jävla irriterad och övertrött och grinig. Varför? Jag var glad förut, men det vände och blev till detta. Nu ligger jag i sängen och trycker och tänker och tjurar. Jag stör mig på det mesta nu också dessutom.. Nu får jag ta och rycka upp mig, det är ju helg snart! :)
Jag tänkte om jag kanske skulle vila ett tag, och sen kanske vakna med ett bättre humör? Fast det kvittar. Känns som en sån dag då det kvittar om jag är glad eller arg! Och sova lär jag ändå inte kunna göra med tanke på min rethosta..

Jaja.. Trevligt värre!
Jag saknar Pendi! :-(

För första gången..

Tänkte jag sova med datorn vid min sida.. Trevligt sällskap sådär! Säger ingenting, men det är skönt det med ibland. ;-) Känner genom täcket hur varm datorn är.. Kanske för att den har vart på sen imorse! Men men, kommer ju stänga av den sen när det är dags och knoppa! Just nu pratar jag med J på msn! :-) Det var ju en orsak till att jag bestämde mig för att flytta mig från stolen till sängen istället.. Det är MYCKET bekvämare med datorn i knät och ligga under täcket och mysa.. Sen är det bara trevligt och prata med han.. :-)

Kom hem vid 8 ikväll.. Direkt efter jobbet gick jag till Therese och Vendela! Vi lekte och kollade på tv.. Jimmy jobbade ju och kom hem.. Ja, det minns jag inte! Och jag hjälpte även Therese på skotten så jag gick hem efter det. :-) Mina fossingar är väldigt,väldigt kalla.

Jaja, jag verkar inte ha något sådär seriöst och skriva om. Jag skriver bara för att lixom.
Hur som helst så vill jag grattis Cattis och Ronnie till Ossian som dom fick i fredags. ♥
Hon som har gått och längtat så länge så länge :-D Äntligen!
Undra om det blir utgång på fredag? Ja, för min del så kommer det förmodligen och bli det.
Som vanligt tänker säkert vissa! Men ja, jag tycker om och gå ut och få dricka min öl :-D Jag blir nöjd och tyst och glad. Sen kopplar man bort vissa människor lättare och glömmer bort att dom existerar, vilket är väldigt skönt..

Och något som är skönt nu är att jag tänker sluta skriva!


Hej på er!

Ballar av stål.

Haha. Satan vad kul det var!

Speciellt ;


E


Kom ihåg.

Att jag ska köpa en stock snus imorgon och snusa mindre denna gång?!
Undra om jag kan komma ihåg det?
Ska försöka.. :-D

Jaha?!

Pratade med M för ett tag sen för att försöka förklara för han att en mobil kan inte få fötter och gå sin väg.. Utan att det är någon som tar och tänker till med rövhålet och anser att dom har bättre nytta av mobilen än en själv. Varför? Måste man behöva låsa in sina saker i sitt egna hem utan att någon ska ta det ifrån en?! Nej, det var inte min mobil som blev stulen (Tack och lov..) Utan min systers! Men spelar ingen roll, det är så jävla rutten stil och bara gå och sno saker och inte ens tänka sig för! Och dessutom var det bara två personer i lägenheten. Och självklart nekar båda två till att dom snott mobilen. Men vem vet, mobilen KANSKE fick fötter ändå och bestämde sig för att dra iväg till en ny ägare?
Hm, nää! Tror inte det.. Någon av dom ljuger så det står härliga till och den som inte kan erkänna sitt misstag får båda ta och betala halva mobilen var så hon kan få köpa en ny.
Detta accepterar fan inte jag! Man blir så jävla less när man inte ens kan lita på personer..


Finns det någon där ute man kan lita på??



Nej, det var väl det jag trodde.. :-)


Söndag.

Just nu är jag i stort behov av snus!
Bara det jag kan säga.

Natti natti.

Nu ska jag ta och krypa ner..
Så god natt alla!


E


Onsdag.

Har gått omkring och vart överdrivet trött idag. Vet inte varför?! Undra om det beror på min förkylning och att jag är allmänt seg i skallen. Något är det iallafall.. Men nu ligger jag här i sängen med datorn, och känner hur mina ögon åker omkring åt alla håll ungefär. Så ja, jag tänker sova ett tag! Fast först ska jag ju skriva lite skit hära :-D På lördag är det 30års fest som gäller, sen kommer jag och Johanna att gå ut! Så det blir kul det.. Undra om det är fredag eller lördag jag ska hem till M?! Eller båda dagarna helt enkelt? Det lär ju jag märka om inte annat..

Jag har ingenting vettigt eller intressant och skriva.. Så varför skriver jag?
Jo annars är det alltid någon som ber mig uppdatera!

Men hej och god natt på er!
Puss

Tisdag.

Fan vad trevligt och vara sjuk igen! :-D Eller inte! Det var ju knappt en vecka sen jag var magsjuk =/ Fast du har jag bara ont i halsen, förkyld och lite tung i skallen. Men jag kan knappt få fram några ord.. Så det låter ganska kul! Jag har städat precis, men det gick fort.. Orkar lixom inte göra så mycket när man knappt orkar tänka! Jag vill först inte gå upp från sängen imorse när jag vaknade. Var skönt och ligga där under duntäcket. :-D Men nu har jag iallafall fått städat som jag ville igår kväll! Tänkte snart lägga mig och glo på tv eller något.. Fast jag vet inte riktigt vad jag har lust med, så drar väl med mig datorn till sängen och lägger mig där igen..

Jaha, det var det!
Puss hej..


E


Myspys.

Jo, nu ligger jag här i sängen och pratar med Therese,Fredrik och Emelie på msn! :-) Lyssnar på Brian Setzer också.. Längtar tills morsan och dom kommer sen, för då har dom cola med sig hem. Det har jag vart sugen på igår.. Men igår fick man ju knappt i sig något överhuvudtaget,för det ville ju ändå inte stanna kvar! Men men, det har man sig själv och skylla. Men det var iallafall riktigt kul i fredags. Ganska lustigt att jag inte ens minns att jag träffade Jim =/ Han ringde och berättade det igår. Undra hur det står till med minnet ibland alltså..?!
Imorse vaknade jag av att jag hade jätte ont i halsen.. =/ Men det är inget jag behöver oroa mig för, för det är förmodligen borta imorgon. Så nu tänker jag inte tänka mera på det! Imorse mellan 04-05.00 låg jag och Jonnie skrev sms. Jag somna ju ungefär 8 igår eller något sånt, så när han skickade sms imorse var jag ju ganska pigg..
Men jag tror han somnade ifrån mig sen.. =P

Nu har jag skrivit av mig lite, så nu är jag nöjd!

Söndag.

Fan vad skönt med söndag.. Imorgon är det jobbet som gäller. Idag blir det bara lungt! Städa och bädda rent och glo på tv. Jag är helt slut i kroppen! Så jag orkar helt enkelt inte skriva.. Men jag skrev för att Therese bad mig skriva.. :-)

Torsdag.

Nu är det dags och krypa ner.
Mitt fönster har vart öppet hela dagen, så det är inte skönt på mitt rum.. =/
Men det ska nog gå bra och sova, har ju duntäcken så! :-D
God natt.. =)

Så snygg.



Så snygg stumpan när hon går i sina nya heta skor. :-D
Nästa gång jag är barnvakt ska hon och jag gå runt hela ringvägen.
Vagnen lämnar vi hemma!!
Tror du hon pallar det Therese? =D
Jag vill också ha en sån där body som Vendela har ju!!

Ursäkta?

Vad har hänt med Melrose Place som gick på 3an vid 15.00 på vardagarna? Damn vad sur jag blir.. Sen är jag så rastlös nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Tiden står stilla när man är sjuk och inte har ett skit och göra. Fast vad finns det och göra? Jo, jag var ute idag i en minut ungefär och tittade på Vendelas nya skor. Dom var så fina så! Hon var jätte ledsen i bilen, men när jag väl kom så blev hon glad. :-D Behövs bara lite Lindah för henne och hon är happy! Saknar ju henne :-( Förutom idag, så har jag inte vart ute något sen i lördags. Så jag vet inte riktigt vad frisk luft är längre.. Fast nu har jag mitt fönster öppet, men inte fan blir jag gladare eller piggare för det.. Något som skulle göra mig piggare är om jag blir FRISK!

Orkar inte ligga och vara rastlös och uttråkad längre.. Det är ingen höjdare!
Ligger och lyssnar på Johnny Cash nu och funderar på om jag ska resa på min pansarskinka och ta min andra redbull?! Beslutångest. Tänk om det är så att jag måste ha en imorgon? Får ta och fundera lite mera på det där tror jag.. Jag har gått och planerat att köpa mig en digitalkamera nästa månad. Ja, en fin rosa sån där! Jag vet precis hur den ska se ut, och vart jag ska få tag på en dessutom. Men så planerar Johanna in en kryssning den 20e. Först var jag lite osäker på om jag verkligen ville, med tanke på att jag fick tillbaka bilder på hur jag mådde dagen efter sist jag var på kryssning efter jag fyllt år.. Och sen dess har jag sagt att jag INTE tänker åka på kryssning. Men efter några minuter fick hon mig på andra tankar och vi bokade!

Sen är det ju så att man bara lever en gång, så det är väl lika bra och passa på och ha lite kul. :-D

... Nu försvann det jag hade tänkt skriva!
Så jag lägger ner nu så jag inte fortsätta skriva en massa dynga!



puss

Stuwarts Hjälp Sång.


Inte bra..

Käkade just, och det känns inte bra. Bara hoppas det inte kommer upp. Ligger i sängen nu och hoppas på att jag ska sluta må illa. :( En aning panik dessutom med tanke på att jag MÅSTE städa. Men jag orkar upp stå upp, för då mår jag illa och får ont i huvudet. Fan fan.. Får se ut så här tills jag börjar "leva" igen. Jag har ju iallafall fått sängen bäddad idag.. Hoppas det blir bättre sömn ikväll. Har nästan legat vaken hela natten och oroat mig för att jag måste springa upp och spy. Hade världens migrän igår också med tanke på att jag spydde så mycket. Inte så kul direkt.. Men verkar vara många som är sjuka! Jag vill bara att skiten ska försvinna så jag slipper må så här!

OM jag hade vart frisk idag hade jag vart och jobba idag. Kommit hem och städat, fixat mig och förmodligen gått hem till Therese och Jimmy. Så hade jag lekt med Vendela som jag SAKNAR även fast jag träffade henne i lördags. Men hade jag fått bestämma hade jag gärna träffat henne varje dag! ♥


Åh, finns ingen och prata med nu ju! =(
Så jävla tråkigt! Bara ligger här i sängen och vill bli frisk för fan!

Magsjuk.

Så dåligt som jag mådde igår har jag aldrig mått.. Och hoppas jag slipper må lika dåligt idag igen! Jag ska försöka få i mig något, för jag har inte käkat sen i lördags under dagen. Fast jag är rädd för att jag kommer må illa då och att magen inte vill ta emot. Men vi får se.
Nu måste jag bara bädda rent i sängen, sen blir det lungt. Kanske ta ett bad om jag orkar.. Kanske gör det senare ikväll iställe.

RSS 2.0