Flytt på fredag

Ska snart över och hämta kartonger hos Jimmy och Therese. Sedan börja packa ner mina och Elvis kläder och lite annat då vi flyttar på fredag! Dock inte till våran lägenhet, utan hem till mamma och pappa så länge! Inte rättvist mot någon och bo kvar här som käget är just nu.. Och Elvis kommer i första hand, och jag gör allt för min son. Så flyttdags på fredag! Väldigt tungt och jobbigt.. Men så är det!
Kommer nog upp på fötter snart igen. Lite grejer blir kvar som man får komma och hämta sen när lägenheten är klar.. Måste ju målas och få upp nya tapeter.
Bara packa på så allt blir gjort.. Vill bara ha fredag nu tack! Känns tungt att behöva flytta hem igen, men det är bara för några dagar. Sen är det flytt åter IGEN! Men men..

helt slut..

har sovit väldigt oroligt hela helgen.. fast elvis har iaf sovit bra, men inte jag. :/
min lilla bebis är magsjuk :( .. han har spytt hur mycket som helst, och bajsat.. han fick inte behålla sin ersättning, så fick ge vätskeersättning till han :( .. så himla synd om honom! han somnade strax efter åtta. nästa gång han vaknar ska jag testa ge han 30ml nutramigen som hans ersättning heter. och bajsar/spyr han, får jag fortsätta med vätskeersättningen. jag är hur trött som helst! sitter och funderar på om jag ska orka duscha eller inte. vill bara gå och lägga mig brevid min son och somna! allt är jätte jobbigt här, mår hur pissigt som helst.. önskar att det inte vore såhär, men finns ingenting och göra åt saken just nu, och kanske inte överhuvudtaget! tur jag har Elvis! ♥

jag älskar min son.








(lägger förmodligen ner min blogg..)

E



Bye bye FB.

Nu är den äckliga facebook sidan borta. :) Nu ska jag ta och fundera på att radera bloggen.. Funderar en stund på det! Om inte annat lär man märka när det inte längre går att gå in på min sida..

Fredag

Ligger i sängen just nu och kikar runt på lite bloggar.. Eller ja, jag gjorde det för nu skriver jag faktiskt min egna blogg. :p Elvispen ligger här och sussar. Har snorat ner mitt täcke :) Idag var vi på bvc. Gick jätte bra! Fick ett nytt recpet :D Så nu ska man bara se till och ringa det sega apoteket och be dom ta hem Nutramigen igen! Bäst att det inte tar sån jävla tid för dom.. Då blir jag galen och skiter fullständigt i det där apoteket sen!
Elvis väger 9900 och är 70,5cm lång. STORA killen :D Sen fick han två sprutor i ett varsitt ben.. Sista sprutan gillade han inte alls just för att den stramar mer.. Han va ledsen en stund innan han blev glader igen. ♥
Ikväll händer det inte så mycket.. Hoppas på en bra film och gott och svulla. ;) Fast det är ju redan bestämt så!

Nu ska jag hitta på något annat.. Juste, har ju tvättis mellan 18-21 :p


5 Månader

Idag blir min stora kille hela 5 månader. :-)

Onsdag

Nu har jag städat och fixat klart här hemma. Nu ska jag bara få på mig kläder och sen väcka Elvis så att vi kan gå runt ringvägen sen. :) Luke kommer bli så glad, och nu när hans boll är hemma igen. ;-) Får se vad som händer annars idag.. Ingenting skulle jag tro! Vi kommer iallafall vara ute så mycket som möjligt.. Så det ska bli skönt med ringvägen!

Måndag

Idag har man fått mycket gjort.. :) Det är väldigt skönt! Nu ska det bytas bajs och sånt. Sen är det nästan dags och börja med maten!

Söndag

Idag är min dag, stor städning lite senare. :-) Idag hjälps man åt, och det är skönt och går snabbare. Nu ska Elvis få lite mat, för han är hungrig. Älskar min son!

Senare

Vet inte vad som händer, men Elvis vill typ inte sova?! Han skrek förut hela tiden i 2tim. Hur jobbigt är det inte för han på en skala 1-10? Sen när han får mat och sådär, så somnar han jätte fort för att han var så himla trött.. Nu har det gått drygt 30min och han är vaken och skriker.. Hmm..
Jag får försöka gå in och natta han igen.. Om jag inte lyckas, vet jag faktiskt inte vad jag ska göra!

Lördag

Jag har nyss torkat av bord och sånt. :-)
Elvis ligger på sin filt och tittar på tv.. För ett tag sen va han väldigt tyst i hoppgungan, trodde han titta på tv..
Men inte då ...




Han va bara lite trött .. :D


Tvättis,

Håller jag på med för fullt.. Eller ja, maskinerna är ju igång. Sen är det bara en kvar. :) Sen hoppas jag att tiden som finns imorgon mellan 2-6 är ledig när jag är klar,för då bokar jag den så jag kan tvätta mattorna imorgon!
Jag försöker få tag på en läkare i nynäs som måste skriva ut mera recept till Elvis. Men på måndag går jag och Elvis upp till bvc på morgonen så kan jag träffa Marie där som får se till att jag får träffa barnläkaren!
Nu ska Elvis få en ny blöja sen ska jag se om han vill vila en stund, eller om han vill skrika! Får se vad han väljer :D

Fredag

Nu är det nystädat som vanligt här hemma och allt ligger på plats.. Jag ska duscha av mig och klä på mig. Sen ska tolvis få på sig kläder och sen ska vi gå. :) Måste till apoteket direkt och hämta mat till han! Bara hoppas att det har kommit in, annars får dom lösa det på något sätt.
Blir frukost hemma hos mamma som jag har med mig, så skötväskan är ganska full med andra ord.. ;-)
Jag älskar min son, han är så fin.. :)


En pigg och pratglad,

Elvis ligger här i soffan brevid mig. =/ .. Han har oftast somnat innan 8 ett bra tag nu, men så ikväll glömde jag bort tiden när han hade somnat så det är förmodligen därför han är så pass pigg nu. Jag stog och diskade och plocka runt lite.. Så upptäckte jag att klockan va för mycket för att Elvis fick "vila".. Men men! Bara nya tag imorgon. Han kanske sover längre imorgon bitti.. Men åhh.. Hur ska han kunna somna? Han är inte ens i närheten av trött..

Torsdag

Har redan hunnit dammsuga och skurat här hemma. ;-) Ska strax lägga tillbaka mattorna och sånt.. Elvisen sover fortfarande! :) Han sov hela natten.. Va jätte skönt och få sova ut! Fast man ligger ju lite på spänn och väntar på att han ska vakna, och man tittar till han så att han fortfarande andas.. För det känns jätte konstigt att han sover hela nätter ibland! :) .. Ska strax väcka korven.. Brukar alltid sätta mig på sängkanten och sätta på Elvis! :D Då blir han happyface!
Ska till degan och lämna av Vendela om en stund, sedan ska vi till Haninge! :D Ska bara förbi här hemma och lämna av Porky först! :) Han ligger här i soffan och snarkar som en liten griiiis!
Nej, ta och fixa till allt här hemma. :)
Hej så länge!

Lite bilder..

Slänger upp lite bilder från idag. :)











Älskar min lilla Elvisp. ♥


Onsdag

Sitter hemma hos Therese just nu.. :) Elvis ligger och sussar i Vendelas säng! Fast han lär vakna snart tror jag.. Lilla gubben! Igår kväll var han helt omöjlig. Han ville inte alls somna fast han va så jävla trött.. Tog ett bra tag innan han somna! Käka en muffins här för en stund sen.. Choklad muffins! Ojoj, GOTT GOTT! :D Nu har Elvisen vaknat, ska kila iväg och ta upp han! :)
Hoppas jag och Elvis flyttar den 1a Juni! :D

Tisdag

Har inget vettigt och skriva direkt.. Tror jag och Elvis ska ta och lägga oss på sängen och vila en stund. :)


Måndag

Vi ska strax klä på oss och gå ner till skotten, och sen hem till mami. Ska nämligen kasta boll med Luke :) Där på tomten kan han springa helt löst och sådär.. Leka att han är en katt!
Elvis börjar nog bli ganska rastlös! Så nu ska vi gå! :)

Senare..

Nu är tvättstugan klar. :) .. Skönt skönt. Elvis ligger faktiskt i sin säng och sover! Tror inte han kommer sova där hela natten, men försöker iallafall.. Han somna strax efter 7 då han va så trött. Men så kan det va när man är liten :) Jag har precis lagt mig i sängen, ska se Old Dogs! :D Hoppas den är bra.. Verkar bra när man sett reklam! :D
Nej, film dags nu! :)

Söndag

Håller på med tvättis! Ska strax rusa ner.. Yttligare lite mera tvätt. Elvis gillar och spy ner grejer.. :)
Efter tvättstugan ska han få lite efterrätt! Mango.. Det tycker han om! :D Fast han fick inte i sig sådär jätte mycket igår, va mycket roligare och tok skrika. :p


Lördag

Elvis vaknade vid 6 imorse.. Och var pigg och hungrig! Så mat fick han, men han somnade aldrig om.. Så jag gick upp efter en stund och diska, och koka vatten och diska ur hans flaskor.. Nu ligger vi kvar i sängen och lyssnar på Elvis! Han ligger nöjd här och tittar runt lite. Ska in och duscha snart.. Han får komma med och sitta i sin bumbo och titta! :D Händer inte speciellt mycket idag.. Trodde det skulle vara jätte fint väder idag just för att vädret inte va kul alls igår. Igår var vi och grillade och sånt där med Jimmy, Therese och barnen, Jonny, Emma, och jag och Elvis! :) Gick hem ungefär vid 6 tiden för att Elvis skulle nattas vid halv 8.. Sen när han somnat gick jag upp till Jimmy och Therese för att dricka lite öl. Jag var bara allmänt seg och trött,så gick hem tidigt för att lägga mig brevid Elvis. :) Fast jag kan inte låta han fortsätta sova brevid mig i sängen längre, då kommer det bli jätte jobbigt och vänja han vid sin säng sen! Så imorgon ska han få sova i sin säng! Hoppas det kommer gå bra. :) Fast jag tycker det är jätte mysigt och sova med han.. Speciellt sådär på morgonen när han ligger och sparkar mig på revbena och brösten. Så skönt :p .. Jag är huuungrig! Men så skönt och ligga och dra sig här i sängen.. :)
Jag och Elvis svänger nog upp till Jimmy och Therese sen! Får se..





RSS 2.0