RingOfFire

Jag och Therese håller på att baka äppelkaka. :D Sist hon gjorde det,så fick jag ju inget.. Så jag blev ju lite ledsen över det, så nu står vi och bakar! Eller har just satt in den och det.. Jag skulle göra vaniljsåsen och jag hade ut mjölk och allt på golvet.. Och satan vad jag garvade,det var verkligen SKIT roligt! Hur som helst har vi haft det roligt idag.. :D Sen ikväll när jag kommer hem ska jag duscha och byta om till mjukis kläder! :) Therese påpekade just en rolig sak.. Tidigare idag så käkade vi nudlar.. Ojoj, dom var jävligt goda! Sen till lunch så käkade vi sallad! Nyttigt och bra.. ;) Och nu står vi och gör äppelkaka.. Ganska kul! Men har ju iallafall vart nyttig en gång idag.. Det räcker ju! Sen ska man ju äta rätt mycket frukt om dagarna, och det är ju ÄPPEL i äppelkakan.. Så vafan! :D Vi sköter oss bra! Har uppdaterat rätt mycket idag.. Men nu är det förmodligen sista gången.. Så lär skriva imorgon bitti om jag pallar,eller senare när jag kommer hem då.. Nu ska jag lägga mig på golvet och leka med Vendela... :)


SingingYouThisSong

Sitter här och är ganska upprörd och irriterad!! Varför? Vad vill han mig? Varför alltid försöka sabba? =/ Det är som att han vet när jag har det bra,så måste han verkligen ringa och sabba och slänga en massa skit över mig, och anklaga mig att det är mitt fel att det är som det är! Du satte dig i skiten själv, där kan du sitta..
Tack J2 för att du är så dum i huvudet.. :)
Nästa okända nr kommer jag inte svara på igen. Kommer lägga på..




SLUTA!!!

JailhouseRock


Vendela och jag sitter och leker med grus...

SuspiciousMinds

Therese försöker natta Vendela nu.. :) Och jag sitter och kikar på Våra bästa år! Händer inte speciellt mycket, så jag blir bara irriterad av att titta på det!! Men jag kan inte låta bli ändå.. =/ Jag och Therese var ute på en prommis förut med Vendela! Det var jätte skönt ute! Men nu ser det dock inte ut att vara så varmt ute.. Men men, Vendela sover iallafall nu för nu kom Therese ut! :)
Skriver mera ikväll eller sådär..



Vendela har roligt..


Vendela och jag..


Mor och dotter.. :)
Världens bästa Vendela & bästa vän! ♥

YouDon´tHaveToSayYouLoveMe


Therese och Vendela i hennes elefant tält.. :)

MoodyBlue

Jag är helt speedad på mina redbull.. Har seriöst druckit för många idag! Måste vart förklaringen till mitt ryck med och försöka göra ett tappert försök med min lugg,som blev totalt misslyckad! Hur fan ska jag kunna somna ikväll? Jag är uppe i varv! Inte så smart, men eftersom redbull är så gott och dricka,så är det svårt och hålla sig ifrån dom när man väl har dom vid sig! Vilken tur jag har som inte jobbar imorgon,för lär ju ligga klar vaken senare ikväll, ligga och rulla tummarna eller så! =/ Nu har min kära syster påpekat om Färjan som börjar ikväll klockan 20.00. Självklart att jag måste se det.. Haha, fan vad skönt!

Nu ska jag sluta skriva mer för idag!!
Imorgon bitti ska jag hem till Therese & lilla Vendela.. Undra om vi ska äta ihop? :)
Puss på dig THERESE!!!

Trouble

Har just upptäckt att jag inte är någon vidare frisör.. Hade en bild inne i huvudet på hur jag ville att min lugg skulle se ut, och så klippte jag.. Men det blev inte alls som jag ville ha det! Nu ska jag inte röra min lugg på fleeera månader så den får växa ut. Jaja, duktig man är!


BlueMoon

Jag är beroende av The Hills igen !! :D


Lauren Conrad är så himla söt..




BurningLove


TuttiFrutti

Jag ska strax lägga mig på sängen och vila ett tag.. Ska bara orka resa mig upp från stolen! Satan vad jag är trött idag.
Så orkar inte anstränga mig för att skriva något,för jag har inget speciellt roligt och skriva heller..
Så hejdå! :D

IWasTheOne



Älskade det där avsnittet av Heroes! :D

One-SidedLoveAffair


IWantYou,INeedYou,ILoveYou

Fy fan vad jag är trött.. Jag lär ju somna tidigt ikväll, om det inte slutar med att jag går ut! Fast jag blir nog hemma ikväll och tar någon öl iställe! Pallar inte gå ut! Ska duscha och det snart, sen sminka mig och fixa håret. :) Sen vet jag inte vad jag ska göra. =/ Gick förbi bageriet efter jobbet och pratade lite.. Ska dit på måndag också.. Jag är osäker på om jag ska till bolaget eller inte..?! Har ju öl kvar hemma, men skönt och ha hemma också, och nu börjar dom ta slut! Äh, jag orkar inte gå ut mera idag tror jag..

Orkar inte ens anstränga mig för att skriva mera, så hej hej!


Jag och Vendela. :)

Lawdy,MissClawdy

Fick ett sms strax innan 12 igår kväll.. Ganska irriterande, för då hade jag nästan precis somnat.. Och vad står det? "Sover du?".. =/ Men som tur var så somnade jag om rätt fort igen.. Men det är rätt irriterande ändå! Det klart som fan jag sover vid den tiden. Satt just och funderade på om jag skulle käka frukost innan jag går till jobbet.. Men jag orkar inte, så jag äter på jobbet iställe! Igår måste jag käkat hela dagen.. Gick alltid och käka på något, sen under våran lunch käkade vi alla taco.. Det var gott! :D Hade jätte mycket och göra igår, men det var skönt att vara igång. Helg, och det är skönt.. :) Får se om det blir som planerat nu.. Eller ja, halv planerat! Det märker man.. Nu ska jag gå ner och kolla lite på tv.
Skriver mera sen!


WearMyRingAroundYourNeck




ABigHunkO´Love

Orkar inte skriva speciellt mycket..




Oj, det blev ju inte alls mycket.. ;)
Orkar inte ens anstränga mig idag!

MeanWomanBlues

Nu har jag gått omkring och städat i en timma tror jag.. Skönt och ha det gjort! Nu slipper jag göra det till i helgen.. ;) Bäddat rent och gått och torkat lite överallt! Hahah.. Zabina berättar om kakor på msn ;

Zabina | dr0ppe t0k-p0rr säger:

jag kan trycka i mitt ett helt paket på 10minuter


Zabina | dr0ppe t0k-p0rr säger:

som en jävla hamster
 
Ikväll är det idol igen.. Kan inte låta bli och titta, har sett alla avsnitt än och kommer fortsätta..
Imorgon kväll är det Heroes :D Satan vad jag längtar,för det är verkligen så jävla bra!
I natt hade jag någon konstig dröm igen.. Minns inte riktigt vad den handlade om förutom att jag stog upp vid sängen och snackade för mig själv, sen la jag mig ner efter ett tag! Sen så vaknade jag halv 6 imorse också, en timma innan jag skulle gå upp. Men jag somnade om sen efter jag skickade sms till Tobbe och grattat han! :D Sen vaknar jag 1 MINUT innan klockan skulle ringa.. Vaknar alltid någon minut innan klockan ska ringa, och det är skit irriterande, för då är jag verkligen trött. =/
Jaja, nu ska vi se om Zabina har något annat och berätta om sina kakor på msn.. Dom kanske kan prata också?
Skriver mera sen kanske!


It´sNowOrNever

Lagom ont i magen nu när jag har suttit och käkat så mycket godis! Inte så smart, men det var riktigt gott.. Imorgon bitti ska jag svänga förbi bageriet och prata lite.. Tror jag har 1-2 lp skivor och hämta där, om jag inte minns fel! Sen ska jag förbi konsum och köpa redbull och sen knata mot jobbet! Så får hoppas jag somnar fort ikväll efter idol är slut.. Och när jag väl somnat vill jag INTE vakna av sms! Jag vet, det är bara stänga av mobilen.. Men jag kan inte sova med varken ljudet eller mobilen avstängd! Det måste vara någon tvångstanke jag har av något slag.. För jag får alltid för mig att någon viktig person ska ringa om jag har ljudlöst eller mobilen avstängd, just därför klarar jag inte av det! Men måste folk skicka sms efter efter 00-03.00 och typ fråga vad jag gör? Hm, jag är ju inte ute och går eller plockar svamp sådär. Jag brukar sova vid den där tiden. Och dom som känner mig vet att jag brukar somna tidigt,för det är skönt och gå och lägga sig tidigt.. Men nej nej! Skiter bara i dom personerna som kommer skicka sms så sent till mig.. Kommer inte ens lägga ner tid på att svara eller höra av mig till dom något mera, ifall dom inte kan fatta själv att man SOVER vid den där tiden! =/ Nu ska jag prata lite med min söta vän Therese! ♥

Fever

Idag är en sån här dag då klockan står stil.. Har jätte tråkigt och jag orkar inte göra något! Vill göra något, men orkar inte. =/ Men snart börjar Cityakuten, då får jag gå ner och kika på det så att tiden går lite fortare.. Sen ska jag duscha och det så jag slipper göra det ikväll! Tror jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll.. Var uppe innan 7 imorse. Gick inte och sova.. Sen har jag sovit jätte dåligt i natt också. Varje gång jag lyckas somna så skönt på kvällarna, så får jag alltid sms. Hur kommer det sig? Rätt jobbigt! Längtar tills 4e oktober. :) Jag, Therese & Cattis och hennes mamma ska upp till folkan då och kika på någon komiker.. Kom inte ihåg namnet, men det blir säkert jätte kul med tanke på att det är en lördag och att jag kan dricka bira. :D Tror jag ska lägga mig på sängen ett tag och vila i 10 minuter, om jag lyckas...

Skriver mera sen kanske..

ReturnToSender



Vendela och jag leker på golvet.. :)

TreatMeNice

En person värt att beundra, en person som aldrig gnällde över sina problem, medan andra kan gnälla för det minsta lilla.
Det borde finnas flera med sådan inställning. 

Adressen till hennes blogg är följande:

http://jagefrisk.blogg.se

HardHeadedWoman

Har precis duschat och det.. Ska nog ta och föna håret,för det är riktigt skönt nu när det är kallt på rummet. Då kan man även passa på och föna sig varm.. Folk undrar varför jag inte bara skruvar upp värmen, men fönen är fan så mycket skönare! :D Eftersom jag är ledig imorgon så tänkte jag nog ta en bira nu och bara koppla av innan jag ska sova! Jag är riktigt trött =/ Gick upp innan 7 imorse även fast jag var ledig! Men ingen mening med att försöka sova mera, för är lika trött ändå! Som sagt så var jag hemma hos Therese redan 8 imorse.. Och så käkade vi frukost tillsammans. Sen var vi ner på skotten och handlade lite och tog en promenad med Vendela samtidigt. Sen har jag gått omkring med henne lite bärselet idag. Det känns av i ryggen verkligen. men det gör mig INGET för jag älskar Vendela :D Så söt så!
Älskar alla mina syskonbarn! Alla är unika och söta på sitt sätt. :) Men första gången jag blev faster nu när Vendela kom till världen, och det är lite speciellt tycker jag.. Imorgon tänkte jag ta och städa, annars lär det inte bli av något i veckan..
Hm, gott det skulle vara med en redbull.. Tror jag är rätt så beroende av det!

Nu har jag inte mycket mer och skriva!
Skriver mer om jag kommer på något senare..



Älskar alla mina syskonbarn! ♥

MysteryTrain

Här är lite bilder från idag på mig och Vendela! :D







LoveMeTender

Jag är hemma hos Therese nu.. :) Har precis kommit ifrån skotten.. Vendela sitter på golvet och leker lite. Sen ska jag och Therese ta lite bilder på mig och min söta brorsdotter. :D Har inga nya bilder på oss, och det är dags nu när lill tjejen börjar bli stor! :D Vendela är verkligen så jävla söt! Hon är jätte lik sin pappa dessutom.. Nu blir hon jätte nyfiken när mamma ska börja städa, kryper iväg med en jävla fart och ska vara med.. Upptaderar sen när jag har nya bilder. :)



♥♥ Söta Vendela.. ♥♥

DaddySangBass

Sitter här och väntar på att man kan börja kila ner mot skotten.. Ser att jag kan börja gå när som helst! :) Jag är grymt sugen på snus.. Igår kom jag ju aldrig iväg någonstans, låg i sängen hela dagen.. Somnade tidigt också =/ I fredags tog jag en piercing.. Sitter under ögat, ska lägga in en bild, men man ser jätte dåligt eftersom min cam inte är speciellt bra! Men piercingen är inte klar än. Om 3-4 veckor ska jag sätta dit en liten silverkula.. :) Så nu är det bara en stav som sticker upp en bit, och det är inte så fint. =/ Jaja, nu ska jag iväg och handla snus och dricka. :)



Tack!

14/6-03
 

" Hej den sötaste tjejen på jorden!
Du ska först veta att du är bland det bästa sakerna som har hänt mig & att jag älskar dig fruktansvärt mycket!
Utan dig i mitt liv, så skulle jag inte klarat av det.
Du skiner upp mina dagar med ditt skratt, du får mig att le med bara några få ord när jag är ledsen.
Du får mig att se det mest negativa saker positivt, du är bland det få personer som får mitt hjärta att slå!
Du sitter fast limmad i mitt hjärta & där kommer du alltid att sitta..
Aldrig i mitt hela liv kommer jag släppa dig!

Våran vänskap skall vara livet ut!

Lots of love, kramar & pussar
Therese.. "



Du är, och kommer alltid att vara min bästa vän Therese!

GetRythm


FiveFeetHighAndRising

Nu har jag tryckt i mig en god redbull, och är pigg =/ Inte så smart och kanske dricka det när man planerat att sova.. Men det går nog över snart! Idag har jag inte gjort mycket alls.. Men imorgon är det dags och börja jobba igen.. På fredag ska jag iaf shoppa :D Och det ska bli roligt..
Nu har jag inget mer vettigt och skriva..

Hej hej..

FolsomPrisonBlues

Ja juste, jag som klagade på förut att jag var så trött och det. Jag somnade ett tag förut, fast bara under ungefär 15 minuter. Och så vaknade jag av att jag hörde lilla Vendela där nere på mitten våningen :D Så var ju absolut tvungen och gå ner och leka lite med henne. Hon satt vid sidan av soffan och asgarvade åt Ellen som gömde sig. Hon tycker det är jätte kul när man går och gömmer sig, och kikar ut lite och ropar på henne! Då asgarvar hon och kryper fram fort som fasen och skrattar jätte mycket! :D Tycker det är så mysigt.. Så det är skoj och leka med henne! :)
Hm, om jag känner mig rätt så lär jag gå och lägga mig snart, känner att ögonen behöver det!! Så det är nog dags att borsta tänderna snart och sen krypa ner..




♥ Söta Vendela så glad ♥

GuessThingsHappenThatWay

Jag älskar HEROES!!! :D


ThereYouGo

Jag har jätte ont i ryggen nu och fötterna. :( Och så är jag verkligen jätte trött.. Så jag ska vila typ 30 minuter tror jag! Fast iofs skulle det vara bättre om jag somnade tidigt ikväll, men det lär jag ändå göra! Jag fryser som fan också.. =/ Så nu lägger jag mig ett tag och vilar..
Skriver mer ikväll kanske!

GirlFromTheNorthCountry

Vilken tur jag har som är ledig imorgon, för i natt har jag inte alls sovit mycket. =/ Har legat jätte konstigt så min ena arm har somnat hela tiden och det är jätte obekvämt. Så har vaknat varje gång! Sen somnade jag med datorn på, och den vaknade jag också av när fläkten gick igång. Så vid halv 5 imorse,gick jag upp och stängde av den.. Sen var jag helt klar vaken när jag skulle lägga mig ner igen. Så det tog säkert minst 30min innan jag somnade om. Så imorgon tänker jag sova länge. Fast vet ju hur det blir med det, för i fredags var jag ju uppe redan vid 7 även fast jag var ledig. =/ Jaja, får se hur det går på jobbet idag då. :)
Skriver senare!


Hej hej..

HeyPorter

Måste bara lägga in en bild som jag tycker så mycket om. :) Annars har jag inte så mycket och skriva. Jag och Zabina tog iaf en lång promenad idag, och det var skönt!
Skriver mera imorgon!








IStillMissSomeone

Igår hände det inte speciellt mycket. Var ner på bageriet och hälsade på.. Sen gick jag med Anki och handlade. :) Sen gick jag till bolaget ungefär vid 11. Sen kom jag hem och drog den första biran.. Sen igår mötte jag upp A på stan efter han tränat, var hemma hos han i ungefär 2 timmar och pratade och det! Sen gick jag hem och satte mig och snackade med Tobbe.. Ingen av oss hade speciellt kul, så till slut kom han ner hit :D Vi drog till playan ett tag sen hem till mig. Vi skulle se film men kom inte så långt,för sen somnade han och till slut somnade jag.. Sen vaknade vid vid 7 imorse.. =/ Sen ungefär vid halv 8 drog han till sin mamma.. Och jag har vart jävligt seg idag.. Hm, har till och med vart bakis :D Haha. Det är ingen höjdare, men man får som man förtjänar iaf!
Lär somna riktigt skönt ikväll iaf.. :)


 



Haha, den där bjuder jag på! :D

ABoyNamedSue

Nu är jag fixad och klar. :) Så nu väntar jag på att mamma och dom ska åka,så att jag kan följa med till konsum! Sen ska jag ner på bageriet.. Sen blir det bolaget efter det! Nu är jag riktigt sugen på öl :D Så det ska bli gott. Måste även köpa snus på konsum.. Jag är jätte sugen på det nu. =/

Ja juste, min Johnny Cash tatuering är med på hall of fame väggen i skyltfönstret hos tatueraren :D Det är grymt!

Hoppas alla får en trevlig dag idag, för det ska nämligen jag ha.. ;)

Jackson

Har haft mycket och göra på jobbet idag.. Så jag hade jätte ont i ryggen och fötterna när jag slutade. Och när jag kom hem så var jag verkligen tvungen och städa och bädda rent. Men nu är allt klart, och det är så jävla skönt. Och så är jag ledig imorgon, skönt att sova ut lite. Men lär inte sova så länge ändå, ska förbi bageriet imorgon och hämta en lp skiva som Jan har fixat åt mig. :D Nu ska jag gå ner och kika lite på tv.. :)

BigRiver

NY DATOR, NY DATOR.. :D WEEEII


JumpJiveAndWail

Jag är jävligt trött på att sitta och vänta på att expert ska ringa. Gick dit efter 11 idag typ, och då höll ena killen på att prata i telefonen om min dator. Dom skulle ladda ner nya drivrutiner på datorn,sen skulle det vara bra! Men så ringde han upp min mobil medans jag var inne på bageriet och sa att det INTE funkade. Så sa han att han skulle ringa upp efter 1 timma,för han skulle ta ut batteriet och se om det gjorde saken bättre.. Det har snart gått två! Och den här datorn tänker jag dessutom inte sälja längre. Inte ens värt.. Så nu skiter jag i det. Men hur som helst SKA jag ha min dator idag, eller en ny.

Jaja.. Trevligt värre!

DreamBaby

Jag har massor med virus på denna dator, och kommer snart att slå sönder den :D
Men imorgon får jag förmodligen min nya. Annars har jag ingen dator och sitta vid på väldigt länge..

Juste, Zabina.. Jag kan inte se din bild på bloggen !!


Let´sTwistAgain

Jag hann precis typ och packa upp den nya datorn och skulle börja installera allt som skulle göras och så märker vi att muspekaren står helt stilla! Men så tror vi att det är någon inställning som måste fixas, men icke. Den är TRASIG!! Varför? Jag blir så jävla tokig! Pungar man ut så pass mycket pengar för en sprillans bärbar dator så räknar man med att det ska funka. Men så var vi ner på expert idag och berättade om problemet och dom säger att jag ska komma ner på måndag för att lämna in den,och det skulle ta 3 dagar att återställa problemet. Och tar det inte 3 dagar som dom säger, SKA JAG HA EN NY!!! Så enkelt är det. Varför funkar inte skiten? Blir så jävla förbannad!!

Nu ska jag ta mig en bira..

Skål!!!


ManInBlack

Har vart med mamma och pappa ute på landet idag.. Var inte där speciellt länge. Men jag va ute och gick en sväng.. Sen åkte vi och handla.. Sen åkte jag och pappa till expert och köpte en ny och JÄTTE fin dator till mig. :D Så nöjd. Så nu laddar jag den. Ska börja hålla på med den imorgon. Tydligen är den skit bra också.. Mycket plats, men jag har inte så mycket på min dator. Har iaf 4 GB ramminne. :D Antar att det är bra.. Jaja, nu ser mitt rum ut som det gör. Har lite kartonger överallt, och saxar i sängen..  Imorgon blir det bara jag och Jonny och hans flickvän här hemma. :P Skönt.


Sådär ser min nya dator ut! :D

LookAtThatCadillac

Va fiffig jag är ibland! Tror jag åker med mamma och pappa ut på landet imorgon. Om dom nu ska åka dit?!
Skulle behöva ta ett snack med dom. Annars imorgon händer det inte mycket. Måste ju iaf städa imorgon också.. Då är det lika bra och torka golv och allt. :D Sen kan man ta och vila på kvällen och sova riktigt gott! :)

Skriver mer ikväll..



GoodLuckCharm

Precis vad jag skulle behöva just nu.

Ska prata med mamma och pappa om en sak senare! Sen får vi se om jag blir styckad.. Dom tycker jag slösar så mycket på onödiga saker! Fast det är ju deras syn på saken.. Eller okej, visst kan man köpa onödiga saker ibland, men JUST för stunden när man köper det så verkar det så vettigt och nödvändigt. Sen använder man det kanske bara en gång. Men då har man ju lärt sig det till nästa gång. :D Jag vill veeerkligen ha den här saken! Det är något man kan ha livet ut.. Ungefär! Så hoppas, hoppas, hoppas. :D
Annars får jag spara ihop själv. I typ 3 månader. Om jag inte hittar något billigare, men nej!!

VILL HA JUST DEN!

Fan det är så mycket jag vill kom jag på precis.. Får börja hålla mig till en sak!
Men men, skriver mera sen..


Can´tHelpFallingInLove

Jag hade tänkt och städa idag, men det tar jag under helgen iställe. Har ingen ork till det idag ändå!
Något jag däremot skulle behöva är att noppa ögonbrynen snarast! Men det kan jag också göra i helgen.. För jag har inga planer på att göra något och därför behöver jag inte sätta min fot utanför dörren! :D Jag och Zabina sitter och snackar lite nu...  Hon är rätt så udda och konstig. :)
Jag är skapligt sugen på att gå runt ringvägen, för då kan man rensa sina tankar.. Men hur fan kan man komma på att bli sugen på att gå runt där? Kunde jag verkligen inte komma på något bättre? =/ Undra om man ska ner och sätta sig och glo på tv hela dagen?! Men det finns ju inget och se så här tidigt. Fy fan va tiden går sakta.. :(
Jag skriver nog senare..

Hej på er!

That´sAllRight

Har precis kikat klart på Heroes.. Det är ju så satans jävla bra och spännande! :D Ännu ett nytt avsnitt imorgon.. Så nu finns det något och se fram emot! Nu ska jag ta och krypa ner...

Natti natti..

TheWonderOfYou

Nu på fredag har jag vart hemma i 2 veckor.. På måndag måste jag verkligen jobba! Även om det kanske kommer ta emot, så är det tråkigt och gå hemma och inte göra något. Det enda positiva är att jag får sova längre på morgonen, men annars finns det verkligen inte något och göra! Och dom som känner mig väl, vet att jag HATAR att vara rastlös!! Jag har funderat på en ny bärbar dator. Så har kika lite på blocket, men vet dock inte om det är värt att köpa därifrån. Dock så blir det mycket mera pengar om man ska köpa i en butik, men det är det väl mer värt också. Men jag är rätt dålig på att spara pengar.. Så om jag skulle vinna på lotto så vore det inte helt fel. Fast kanske borde köpa en lott för att vinna :P Men ett undantag går väl och göra så att jag kan vinna pengar ändå? :D Fan, måste sluta drömma...
Nu vid 8 ska jag se på idol.. Varför vet jag inte riktigt=/ Brist på annat tror jag.. Snackade med Zabina förut och hon hade turen att få dricka bira idag.. Sen lite senare skickade hon sms och sa att hon var inne på sin femte öl. :D

Nu har mina skorpor från tatueringen släppt, och det är skönt. :) Nu klias den bara, och när man kliar gör det ont. =/ Men det går ju över..

Hej på er.

WholeLottaShakin'Goin'On

Jag har haft världens jävla rethosta i natt.. =/ Så jag har typ hostat och legat och kollat på klockan i natt.. Johan skickade sms vid halv 3 tiden tror jag. Och eftersom jag vaknar så lätt så blev jag typ helt klar vaken då.. Skulle gå upp vid 6 tiden imorse, men så ställde jag om klockan till halv 7, sen till 7 och yttligare en gång till halv 8. Men pappa väckte mig en kvart innan. Så då gick jag upp och sminkade mig och sånt dära! Jag & Therese ska gå ut och gå lite senare iaf.. :) Fast vet inte riktigt vart vi ska gå än. Men det märker vi sen.. Nu ska jag titta lite på tv.. Vågar inte sitta här mer, ploppa just upp en ruta där det stog att Jimmys anti virus pogram har tagit bort ett virus! Läskigt med sånt där skit, för jag har nämligen precis fått virus på min dator hemma och det kommer upp en massa rutor hela tiden, så att man blir tokig. :| Så nu tänker jag logga ut!

Bye bye..

RSS 2.0