E




Lördag.

Igår var det min första kväll på jobbet. Det gick jätte bra.. Det blev dock inte så lungt som jag trodde, men den det var helt okej ändå! =) Nu kan jag kassan dessutom.. Sprang omkring och tog en massa öl beställningar igår från alla folk som var törstiga. ;-) Skönt också dessutom att man känner dom flesta där, med tanke på att jag själv har hängt där så mycket innan! Nackdelen var att jag gick omkring och hade jätte ont i magen där efter 11 igår kväll fram tills jag slutade.. Jag hade fått i mig för mycket redbull =/ Fick iväg alla ungefär 02.30. Själv kom jag hem vid 03.00 ungefär.. Jag somnade efter ett tag, och vaknade vid halv 11. Eller jag ställde klockan på det, men jag vaknade 2 minuter innan den skulle ringa.


Jobbar ikväll också mellan 21-02. :-)
Har hunnit hälsat på lilla Pendi idag också..

Just nu är jag ensam hemma, har städat och bäddat sängen.
Senare ska jag duscha och fixa mig inför ikväll! Hoppas det kommer gå bra ikväll :-D
Men det gick bättre igår än vad jag hade tänkt mig, så det är as skönt!
Jag klarar fan med allt! :-D Haha..
Tack till Therese som alltid stöttar mig i vad jag än gör!
Älskar dig vännen min!

Fredag.

Full fart idag. :-)
Först var jag hos tandläkaren, och INGA hål!! Så jävla skönt..
Sen gick jag och min syster ner till piercing studion, slapp vänta så jag gick in på en gång och piercade överläppen för
4e gången. Nu får den fan med sitta där! Men jäklar vad ont det gjorde. =/ Man vänjer sig aldrig.. Men skönt att det blev gjort. :-) Sen var jag förbi bageriet och kollade läget, och kollade vilken tid jag ska vara där på semel tisdagen.. Då är det bara köra på utav helvete den dagen. ;-) Tog med mig semlor hem så nu har jag käkat min.. Magen mår så bra! Och nu sitter jag här uppe på rummet och dricker en redbull och lyssnar på Love Me Tender. :-D Sen ska jag bädda rent och städa.. Kolla lite på tv senare,sen duscha och det igen och byta om inför ikväll då jag kommer jobba mellan 22-02.. Sen efter det blir det hem och krypa ner och sova!
Och imorgon lär jag jobba samma tider igen, om jag inte börjar tidigare eftersom det alltid är mer på lördagar.

Hoppas att det kommer gå bra ikväll.. Kan ju inte låta bli och vara lite nervös.. Men det kommer nog gå jätte bra!


Onsdag.

Nu är jag hemma hos Therese. Vendela äter sin lunch.. Och jag fick för mig att skriva blogg! Fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är skönt och vara hemma på ett sätt, men ändå inte. Men det var himla skönt och få somna i min egna säng igår och kunna lyssna på den musiken jag tycker om! I helgen blir det förmodligen jobb. Både fredag kväll och lördag kväll.. Fast det gör ingenting, för jag har inget planerat och jag vill hålla igång så man kommer på andra tankar.. Dessutom är det jätte bra med extra pengar. :-)

Och imorgon fyller jag år. Undra vad man får? :-D

Hemma.

Ja, nu är man hemma igen...


Måndag.

J och Andreas har åkt iväg ett tag.. Dock minns jag inte vart dom skulle. Men jag ska lägga all disk i blöt snart,för det lär ju bli svårt om det inte får ligga lite i blöt först! Imorgon eller onsdag ska jag skura golven och det. Vilket kommer behövas! Men man kommer ju märka skillnad här hemma bara jag diskar och plockar undan lite skit. Men det kommer ju se precis likadant ut igen sen efter jag åker. Tror inte J bryr sig så mycket om hur det ser ut, för annars hade det ju vart städat..

Jag mår bättre idag.. :-) Känns skönt! Men som jag sa till Therese, det kommer och går.
ZABINA: Jag klev precis ur duschen när du ringde, och la just på när jag såg det.
Sen när jag skulle ringa dig, måste jag uppenbarligen ringt fel, för jag kom fram till en kille.
Hm, Men du får gärna ringa. Jag har nämligen slut på mina pengar på mobilen nu ju. :(


Nej, nu ska jag diska.


puss&kram

Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med. Dom närmsta vet redan vad det ör som har hänt.. Och jag behöver inte gå in på det här! Jag mår bättre än vad jag hade förväntat mig, men kanske för att vi har bestämt att vi ändå inte ska sluta träffas, och fortfarande ha kontakten kvar sen när jag åker hem nästa söndag! Jag tror jag blir kvar så länge, för det går ju trots allt i vågor och ibland blir jag jätte ledsen och känner mig jätte ensam. =(

Och det är jobbigt och känna så.. Och J är med sin granne nu. Han vet ju att jag är ledsen och så, men vi pratar inte om det. För vad han än säger, så är det ju som det är ändå! Så spelar ju lixom ingen roll, och ett förlåt är ju ändå lite väl sent påtänkt. För det förändrar ingenting. Men det lär ju ta ett par dagar innan det här kommer lägga sig. Men idag har jag mått bra. Igår kväll var det lite jobbigt. Men J låg och höll om mig i natt, så det kändes bättre! Jag uppskattar att han har vart ärlig mot mig, men jag kan ju ändå inte låta bli och vara ledsen!

Jag ville bara skriva av mig lite nu.. Nu när J ändå är iväg ett tag så kunde jag passa på och sätta mig och skriva lite. För jag vill inte hålla på och skriva när han är hemma..

Hur som helst, jag gick upp tidigare än J idag.. Hoppade in i duschen och sminkade mig. Sen gick jag Nina och Devil till affären och handlade lite. Fick liv i J sen när jag kom hem. Devil var helt tokig när han kom in. Kom precis hit en granne som ville prata med J. Hon var ju sådär lagom full.. Och jag ska säga till J att hon var in här, vilket jag tror att han inte kommer gilla! Hoppas han bara inte blir sur på mig, för jag visste inte.. =/

Tror jag ska plocka bort lite från bordet snart!
Nu har jag inget mer och skriva..



puss&kram

Västerås.

Kom till centrum ungefär 18.00 Sen mötte J och hans jobbar kompis upp mig. :-) Kom hem till han vid halv 7 ungefär?! Och jag gick direkt in på toan ungefär,eftersom jag hade hållt mig från Västerhaninge. Så himla smart och dricka en massa innan man ska åka. Men men. Lilla Devil kände knappt igen mig när jag kom. :( Det var tråkigt, men sen började han känna igen mig iallafall. Han sov brevid mig ett par gånger i natt. :-D Imorse låg han på ryggen tätt intill mig och snarkade.. Bebis lilla, vad han är söt!

Hur som helst, jag och Nina ska ut ett tag ikväll :-D Jag har precis duschat och sminkat mig. Jag ska strax föna håret och sen locka lite.. Någon gång under veckan ska jag städa här hemma. För det MÅSTE göras! Det är saker överallt..


Ne, nu orkar jag inte skriva mer! :-)




Lilla bebis Devil när han var jääätte liten. :-D

Hejdå.

ÄNTLIGEN har denna dag kommit! :-D Jag ska se till så att allt verkligen är nerpackat.. Eller ja, iallafall det som jag har packat ner nu på morgonen! Jag sov bättre i natt än igår, så det var skönt. Men jag är ändå skit trött.. Men jaja, nu ska jag inte klaga. För nästa vecka är det jag som kan ligga och sova längre, men inte J som måste gå upp vid 6 :P Igår var jag förbi Jimmy och Therese.. Jag kom dit för att hämta en av mina koftor, gjorde jag det? Nej! Det var det första jag kom på nu imorse när jag vaknade. FAN DÅ! Men men, jag har med mig rätt mycket annat så jag klarar mig nog utan den. ;-)
Vendela har lärt sig pussa, hon går och putar med munnen om man frågar efter en puss. :-D Hon vill bara pussa mamma, men inte pappa! Men igår så när jag frågade så ville hon även ha en puss av mig. :-D Vendela tycker om sin Lindah! ♥ Kommer sakna henne jätte mycket. =(

Jag skriver förmodligen mera imorgon. Hoppas alla får en bra dag!



Puss&Kram

Till tant Zabina.





Nu har du fått en bild du bad om! :-)
Ser det ut som att mitt liv är med i den?
Ska även ha med mig en till väska med annat,
som INTE fick plats i den där stora!
Undra om jag kommer ha ont i mina axlar imorgon? =)

Onsdag.

Idag blir det sista kvällen jag sover i min säng på ett tag.. Och imorgon efter jobbet åker jag härifrån! Ska bli skönt. :)
Igår sa jag hejdå till lilla Vendela! Tänkte att jag kunde göra det idag, men både hon och Therese och Jimmy är ju sjuka. =/ Men nu blir jag bara kvar i Västerås 10 dagar, sist var det ju 3 veckor, fast det var ju inte planerat.. Imorgon bitti kommer jag packa ner det sista som ska med. Sen följer all packning med till jobbet. Undra om jag ska köpa dyngskort idag som börjar imorgon? Annars känns det som att det kommer bli väldigt stressigt, eller nej. Det blir nog bra! :-D J skulle förmodligen möta mig i centrum sen när jag kommer fram. Vilket är skönt, då slipper man oroa sig för att inte kunna hitta! Skriver ett inlägg imorgon bitti säkert också.


Hoppas alla får en bra dag, speciellt Emelie som fyller år idag! Så grattis gumman :-D

Tisdag.

Dagarna går precis som dom ska göra.. Nu är det absolut inte länge kvar, och jag längtar mer och mer! :)
Igår fick jag tag på snygga stövlar iallafall! Halva priset dessutom! Sen var jag ner på bageriet en sväng, där jag inte hade vart på rätt länge. 24e Feb ska jag jobba där under dagen. Och nu har jag ett extra jobb på helgerna också, så jag kommer ha extra pengar det är jätte skönt! :-D Sitter och väntar på att Therese ska höra av sig, för dom skulle till akuten med lilla Vendela. :( Hon är jätte dålig.. Stackars liten! Hoppas det går bra iallafall. ♥
Jag har bäddat rent sägen så jag har det gjort, och imorgon ska jag städa..
Var nog bara det jag skulle säga!


Nu är det 9 dagar kvar tills jag fyller år! :-D


3 dagar kvar.

Sen åker jag till Västerås. =) Ska bli skönt och komma bort ett tag..
Speciellt när man har gått och längtat efter att få träffa Devil och J igen.
<3
Måste se till och få pussa och krama om Vendela på onsdag också, för jag åker ju direkt från jobbet på torsdag!
Hoppas allt går som det ska, och att jag hittar. Fast det är ju lätt, så nu ska jag inte tänka på det.


Hoppas alla får en bra dag!

Jag är så snäll.

Självklart! Jag som har hjälpt Therese med och städa skotten, för hon är nämligen halt. Går som en kärring när hon går. Jag vill inte vara taskig eller så, men när folk kom i närheten så ville jag inte låtsas om att jag kände henne. Riktigt pinsamt med andra ord. Bara hoppas att jag inte blir halt nu, att hon smittat av sig. ;-)
Skämtar! Jag skämms inte över Therese era puckon!
Jag lövar henne jätte mycket, och hon är MIN bästa kompis! ♥


Nu har jag packat lite inför torsdagen. Men man kan redan tro att jag ska flytta!
Men jag tycker det är bättre att ha med sig för mycket, än för lite kläder. :-D
Så på torsdag när jag kommer fram och väl är hemma hos J, så lär ju min axel vara ur led, för jag packar inge vidare.


Är du nöjd nu lilla söta,rara Therese? :-)




Skänker en puss till halta Therese idag!

Åh. Glad <3


Nu är det bestämt att jag åker iväg till Västerås på torsdag :D
Jag blir så jävla glad! Och nu längtar jag jätte mycket efter J och Devil :)

Lördag.

God morgon alla! :-)


Imorse vaknade jag vid 07.00.. Då passade jag på att skriva ett god morgon sms till Therese och Jimmy!
Sen somnade jag om 1 timma, och vaknade av sms från Therese! Då gick jag upp..
Jag har precis kikat lite på tv, men det fanns ingenting och se.. Så jag satt och funderade på vad jag skulle göra!
Men så kom jag på att en stor städning inte skulle sitta helt fel.. Och när jag väl stor städar, kan jag hålla på i timmar..
Sen ska jag nog sätta mig och skriva lite i min bok. Fast jag måste först och främst rensa mitt bord här inne, för det består just nu av allt smink, parfym och annat skit, så det finns ingen plats på bordet längre.. =/
Sen ska jag vädra mina duntäcken och sånt dära så dom är lagom kalla tills ikväll.
Tänka torka golven och flytta ut sängen en bit och torka där bakom.. Sen städa runt hela sängstommen.
Jag har mycket att pyssla med iallafall, så dagen lär ju gå ändå! :-D


Igår var jag med Therese hela dagen.. Vi var ute på en prommenad och gick där vid 12 ungefär, så Vendela kunde sova i sin vagn. :-) Sen satt vi hemma hos dom och pysslade med bloggarna. När jag väl kom på hur bilderna skulle läggas in så skrämde jag Vendela en aning, för jag blev så jävla glad att jag skrek av lycka. ;-) Senare på kvällen hjälpte jag henne att städa skotten. Sen gick jag hem efter det, kollade Lat´s Dance! Gick upp på rummet senare och tog mig en redbull, och fixade med bloggen.. Sen var det dags och sova. :-D Men jag låg ju vaken ett bra tag,eftersom jag hade blivit pigg av min redbull.

Jaja, jag kanske skriver mera sen!
Hoppas alla får en bra dag!


Puss

Ger upp.

Fan fan fan! Jag försöker och försöker, men jag fixar inte detta! Jag ger UPP! :(
Varför funkar det inte med bilderna? Jag bryter ihop. Får försöka imorgon, för nu orkar jag inte bli förbannad.

Inte en aning?

Vad jag har gjort med bloggen? Men hur som helst får det se ut så här tills vidare. Jag ska fixa det senare eller ikväll helt enkelt! Eller är det bara jag som ser bilden på Devil just nu? Hm, jaja. Jag har ju just lärt mig. Kan ju inte fastna direkt.. Men irriterande och jag blir jävligt sur för att jag inte kan direkt.. Men det blir bättre senare! :-)
Så min blogg får se ut som den gör just nu, tills jag FATTAT!


Fredag.

God morgon!


Eller jag har ju vart uppe ett tag, men det kan vara god morgon ändå! :-D
Jag ska hem till Therese och Vendela sen.. Jag ska se till så båda jag och Therese sitter sen och försöker lista ut hur man lägger in bilder sådär på sin blogg, som alla verkar ha?! Alla utom jag och Therese!
Vet iallafall hur man ändrar bakrundsfärg och sånt nu.. Som alla redan visste säkert innan dom ens skaffat en blogg! :P
Men jag är jätte seg, intalar mig själv och göra saker men det händer ju aldrig något!
Så sen när jag kilar till Therese så ska jag ta med mig min ena bärbara.. Dom har ju trådlöst där hemma, så det är jätte skönt! Sitta där ute i köket med varm oboy och försöka klura ut det här med bilderna!
Min nyaste dator för stanna hemma, så han inte fryser.. :-D Sen kanske det kommer upp lite nya bilder under dagen, vem vet?!
Jag har fortfarande inte lagt upp en bild på min senaste tatuering.. Som jag typ gjorde för 2-3 månader sen? Ojdå, visst måste det nog iallafall vart en 5 månader snart! Tiden går så fort ju.. Men den ska det väl kanske kunna komma upp en bild på! Om man frågar tant Therese snällt först.. :-)


Nu ska jag börja packa ihop ena datorn som sagt och lägga han varmt i ryggsäcken, sen ska jag försöka se till så att Therese svarar på smset jag har skickat.. Sover du Therese?? :O

Torsdag.

Nu ska jag kila hem till Therese och Vendela.. ♥
Jag saknar ju dom! =)

Hoppas, hoppas..

Att jag kommer iväg till Västerås den 22a.. För vecka 5 har jag ledigt, och då kan jag stanna hos J i över en vecka! Vilket jag självklart vill! Få umgås med båda J och Devil är jätte mysigt. :) Speciellt när Devil hoppar upp på en och lägger sig på magen och ska sova. :-D Älskar han! Vecka 5 fyller jag dessutom år, så då är man inte hemma om jag kommer iväg.. Så mig får vi helt enkelt fira en annan dag! Och jag ska redan nästa vecka ringa och avboka min tandläkar tid också så jag får det gjort,iställe för att dra ut på det till sista stund! Imorgon efter jobbet ska städa och fixa här, sen när allt är färdigt och jag har duschat och kommit ner i mina mys kläder, ska jag läsa min Elvis bok för andra gången! Jag läste ut boken på 4 dagar så jag kom in i boken redan första dagen och ville inte riktigt sluta läsa.. Men till slut började det svida i ögonen! Jag ska snart ner och sätta mig vid tvn och vänta in Melrose Place! Fan vad skönt att dom har börjat sända det igen.. :-D Undra hur många gånger jag har sett alla dom där avsnitten? Samma sak när dom sänder The Hills.. Jaja, vissa saker fastnar man lätt för.

Skriver mera imorgon!




puss



Devil ♥




Natti natti!

Tror det är dags och sova för mig när som helst.. Känns som att jag har migrän som smyger på mig! Dunkar iallafall sådär härligt skönt på ena sidan! Det är inte ens skönt och sova när man har ont i huvudet.. Dock klarar jag knappt av att ta tabletter heller, för det blir jag spyfärdig av. =/ Så hoppas jag kan sova bort det? Om inte annat så överlever man ju det.. Men jobbigt bara. Fick veta att J saknar mig idag, vilket är skönt.. :) För jag saknar han med, och längtar till Västerås igen. Nej, dags och logga ut nu och lägga sig..




God natt..

Bilder











God morgon.

Idag blev det sov morgon.. :) Det var skönt och ligga och sträcka på sig! Först vaknade jag 7 imorse, men så kom jag på att jag inte jobbar tisdagar, så jag somnade om ganska fort igen.. Jimmy och Therese och Vendela är påväg hit, så jag ska gå ner och sätta mig och äta frukost och vänta på Vendela. :-D Sen ska vi väl gå ut och gå runt alhagen. Om dom inte har något annat planerat?

Lägg dags snart


Jag tänkte sova nu..
Så ja, god natt! =)







Ljuger du?!

Jag blir lite misstänksam mot en viss person.. Okej, J blir jag misstänksam mot! Jag går verkligen och grubblar om han verkligen är helt ärlig mot mig? Vet inte varför. Men något säger mig att jag inte borde lita på allt han säger och har sagt. För har sett vad han skrivit till vissa personer, fast han sagt något helt annat till mig... Jag vet inte vad jag ska tro. Men jag vet att sanningen kommer fram förr eller senare.. Han kanske råkar försäga sig till mig någon gång, eller att jag får höra sanningen från någon helt annan, vilket inte alls vore roligt. =/ Men å andra förstår jag inte varför han skulle ljuga? Han har ingen anledning till det.. Och han säger att han inte gör det, utan är ärlig. Men ändå går jag omkring och tvekar! Verkligen svårt.. Men inget jag vill säga till han, för då blir han säkert irriterad.. Jag får nog sluta vara så osäker på mig själv, och sluta grubbla så mycket.. Det är bara jobbigt!


Hur som helst hoppas jag verkligen att jag kommer iväg den 22a.. Vi får se i slutet av veckan, då ska vi höras av!





Tidigare idag var jag, Jimmy, Therese, Cattis och Ronnie ute och gick! Det var riktigt skönt.. Känner mig piggare..
Eftersom jag låg och sov hela dagen igår ungefär, så vaknade jag vid 3 i natt och var pigg och jätte hungrig.. Så jag satte på en film och låg och käkade chips. =/ Det var ungefär min frukost det kan man väl säga.. Inte så nyttigt, men det var gott iallafall och känna att jag fick något i min mage.. Nu ska jag ut i vardagsrummet och leka med Vendela. :)




puss

Söndag..

Glömde bort och skriva igår.. Eller glömde, jag låg och sov ungefär hela dagen! Jag var dålig.. Men nu lever jag igen!
Håller på och städar och bäddar rent så jag kan sova gott ikväll. :-D Kanske svänger förbi Jimmy och Therese sen en sväng och leker med Vendela ett tag. Fast förmodligen blir det lungt idag..


Fredag.

Idag ska jag och Therese till centrum.. Hon ska handla toffsar på Kicks, sen ska vi väl kanske förbi Lindex och kika om hon nu vill det? Jag ska iallafall pierca min underläpp. Har redan en där, men jag ska ha en på sidan.. :-D Om det blir som jag tänkt mig, så kommer det bli skit grymt! Igår pratade jag med Jim i telefon.. Vi ska förmodligen ses imorgon och träffas och prata en massa skit. Har inte träffat han på jätte länge,även fast båda bor här i Nynäs.. =/ Jag tror att det var ett halv år sen jag såg han. Vi började ju och prata när jag var 16 ungefär. Så en lång tid, men vi ses ju sällan. Så hoppas vi ses imorgon, för det skulle vara trevligt.. :)


Nu ska jag gå ner och äta frukost, sen ska jag vänta på Therese och Vendela.
Vi ska gå en promenad, sen hem hit så Vendela får äta och sova, sen till centrum som sagt.. :-D





puss

Grattis Elvis!







I Still Miss Someone





Tänker tillbaka...

Tänk då när man kunde få ett sånt här sms utan vidare;



Jag kommer inte kunna sova inatt, för jag kommer bländas av din vackra utstrålning.
Sov så gott. Natti natti. Yours forever. /R



Då kände man sig lagom speciell sådär..
Men ja, det var då det!


Jag vet!

Ja, jag är en mycket negativ person!
Sällan jag är positiv tycker jag.. Något jag ska försöka ändra på!
Men inte så lätt när jag tycker att det mest är negativa saker som händer.
Det går ungefär åt helvete för mig och J. TYCKER jag, men inte han!
Känns som att jag bara och sitter och väntar på att han ska ringa och säga att det här inte funkar.
Och då kommer jag säga till alla: Vad var det jag sa?
FAN.. Jag kan inte sluta vara så negativ!
Men Emelie sa till mig att allt händer av en orsak..
Men varför just mig?


Jag ska försöka vara positiv en dag.. Hm.
Eller något


Alhagen runt..

Pappa och jag gick runt alhagen iställe för ringvägen.. Det va jävligt skönt, men kallt.. =/ Nu sitter jag här och dricker min yoggi. Den är jätte god, den är min favorit! Vi svängde även förbi bageriet och köpte dom första semlorna för i år.. :) Jag kunde inte hålla mig, utan jag käkade den direkt när vi kom hem! Gud vad det va gott! Jag ska nog gå ut och gå lite senare jag.. Först ska jag städa och fixa!






puss

Johnny Cash


Onsdag

Jag vaknade innan 7 imorse och var jätte pigg.. Vilket är bra, för då kommer jag inte ha några problem imorgon bitti!
Senare idag ska jag och pappa ut och gå runt ringvägen.. Sen ska jag hem och städa och sånt så jag har det gjort!
Har inte mycket och skriva, förutom att jag vill ifrån Nynäs! Det vore jävligt skönt att komma härifrån..
Så hoppas att jag kommer iväg till J den 22a, för då är det ju iallafall ett par dagar! Alltid något..
Kanske skriver mera sen..



puss

Jag hoppas

Att jag kommer iväg till J och Devil den 22a.. Jag saknar dom jätte mycket! :(


Besviken..

Hur kan man vara så "upptagen" med en massa saker, att man inte ens har 1 minut över och skicka ett sms och fråga hur jag mår? Eller vad jag gör? Till slut får man ju för sig att personen skiter fullständigt i en ju, och att dom kanske tänker att man fattar det till slut när dom slutar höra av sig! Men nej, jag är den som går och grubblar och tänker för mycket, och sover JÄTTE dåligt om nätterna för att jag tänker för mycket.. Varför är det bara jag som ska visa intresse? Jaja, dags för mig och inse när det är dags och bara lägga ner och låta saker vara! Något som stör mig också är att J inte ens kunde skicka ett sms om hans körkort... Det kom fram enbart för att jag frågade när vi skulle ses igen, för att jag saknade han och Devil. Men nej, då har han inget körkort?!

Jag är trött på allt just nu.. Jag vill lägga mig i sängen och bara skita i allt och alla.. Sluta bry mig!
Men han påstår ju dock att han har haft mycket och göra, så får väl lita på han!
Har väldigt svårt för att lita på personer, men man har alltid lite bättre förväntningar om andra.. Eller?
Jag tänker inte skriva ett enda jävla sms mera nu.. Nu kan du höra av dig!


ÅÅHH.. Vad jobbigt allt ska vara!!


Ringvägen igen med pappa..

Pappa och jag gick och mötte Therese och Jimmy vid halva vägen ungefär?! Och lilla Vendela låg och sov i sin vagn. :)
Det är jätte kallt i ansiktet, men annars var det jätte skönt ute.. Så det här måste jag göra oftare! Jimmy, Therese och Vendela kommer hit senare och fikar..






Jag tror jag ska ta och städa en snabbis.. Fast vet inte riktigt om det behövs, men jag gör det ändå!
Kanske skriver mera sen...



puss

Ringvägen runt..

Tidigare idag gick jag Therese och Vendela runt ringvägen.. Det var skönt, men jätte kallt ute =/ Sen när vi kom hem hit igen gjorde vi nudlar.. Och jag satte på tvn och kollade lite! Sen kom Jimmy hem och vi åkte till centrum och kikade lite och handlade lite. Nu är vi tillbaka igen, och Jimmy håller på och skruvar ihop en sak! Jag längtar tills den 20e då jag och Therese åker in till haninge.. Då är ju Jimmy ledig dessutom, så bara jag och Therese åker in och handlar det vi ska handla! :) När jag kommer hem sen så kommer jag ha en sallad i kylen som står och väntar på mig.. Ska bli gott!!
Kanske skriver mera senare.. Jag skrev nu för att Therese ville att jag skulle skriva blogg, även fast jag inte har något speciellt och skriva om! Så får väl vara snäll och göra det..





puss

4e Januari

Sitter fortfarande i myskläder och har ingen större lust att byta om alls.. Orkar inte göra något idag,så blir hemma hela dagen! Först tänkte jag imorse när jag vaknade att jag kunde gå ut och gå själv för att rensa tankarna, men det orkade jag inte göra.. Så blir hemma hela dagen! Klockan 12 ska jag se The Hills som håller på tills 18 ikväll, så ska lägga mig i soffan och se på det nu i 6 timmar framöver! Jag har ingenting sådär vettigt och skriva om, känns som att jag ska ta och sluta skriva blogg för ett tag,eller att jag enbart skriver om jag har något och skriva om..
Så om jag inte skriver på ett par dagar vet folk varför.. Orkar helt enkelt inte!



RSS 2.0