Premiär ikväll..

Med Grey´s Anatomy :D :D :D Hoppas jag är pigg nog att hålla mig vaken. :)




Jag och min gudson William! ♥


Onsdag.

Idag är jag och Joakim hemma.. Sjuka! Ont i halsen, och förkyld som fan! =/ Vaknade så imorse.. Fast kände av redan igår kväll innan jag somnade. Vi har bara legat på soffan idag och tagit det lungt. Tror vi ska ta ett bad sen. :) Ska bli mysigt..
Från det ena till det andra. Ja, Lina.. Spjälsängen står under väggmålningen! :p
Hmm. Jahaja, har nog inget mer och skriva för tillfället..





Luke ligger nerbäddat i soffan under täcket. :)




Pappa och son sover :D


V.31






Vecka 31

Du: Kanske känner du av förvärkarna mer regelbundet nu. Det är inget konstigt om du fortfarande inte har några förvärkar, alla upplever dom inte. Många kvinnor tycker att dom nu är stora och otympliga. En del får också väldigt ont av foglossning.
Bebisen: Barnet väger cirka 1,5 kg och mäter ungefär 40 cm. En del bebisar sparkar fortfarande vilt omkring sig och sparkarna kan både kännas obehagliga samt göra rejält ont. En del bebisar upplever nu platsbristen i livmodern mer påtaglig och lugnar ner sig. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar lungorna, genom att "andas" ner fostervatten i dem. Kanske kan du därför känna mer tydligt att barnet hickar, vilket är helt normalt. Barnet reagerar olika på olika musikstycken och instrument och det är viktigt att du pratar och sjunger med magen eftersom barnet rimligtvis kan känna igen sin mammas (och även pappas) röst.


Tisdag.

Idag har jag bara haft ont i benet en gång.. Eller ja,det sitter ju i ljumsken vilket gör skit ont när det väl kommer. Men vi gick på en prommis ute vid lövet förut. :) Först åkte vi upp till coop imorse och köpte frukost, sen hem och gav Luke mat och sen drog vi ut på lövet. Även Jimmy, Therese och William gjorde oss sällskap vilket var trevligt. :) Gjorde lite ont då och då, men nu känns det mycket bättre!
Tror jag ska lägga mig i ett bad sen, ett riktigt varmt bad. Ska bli skönt.. Undra om Joakim ska göra mig sällskap?;)
Zabina kommer hit sen.. Hon ska köpa ett par klackskor av mig. :) Som pappa sa om dom: Hor skor! Haha.
Jag tycker dom är svin balla :D Dags för en ny ägare, men Zabina kommer ta väl hand om dom!


Nu kommer lite bilder.





Luke tar en vilostund från bollen och äter gräs.




Försöker få upp bollen. Haha! Tog ett tag. :D




Pandan är klar. :)




Väggmålningen klar. :D
Visst är min älskling duktig?


Måndag..

Dom 2-3 senaste dagarna har jag fått riktigt ont i mitt vänster ben. Har inte riktigt listat ut vad det kan ha vart.. Men efter en stund har det gått över. Men igår kväll var det riktigt illa.. Så jag och Joakim gick ut och gick i över 30min. Gjorde fortfarande ont när vi kom hem, men det kändes bättre iallafall. Somnade strax efter 00.. Jag vaknade upp strax innan 5 imorse och hade jätte ont, och var tvungen och resa mig upp för att gå omkring i lägenheten.. Men ingenting hjälpte, och det gjorde så ont så jag grät och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag la mig ner i sängen och försökte sträcka på benet, men det hjälpte inte. Så reste mig upp och började gå omkring igen.. Jag bestämde mig för att ta ett bad, vilket hjälpte mera! Jag var tvungen och spy efter allt.. Satan vad trött jag var, men visste att jag inte skulle kunna somna pga av smärtan! Men till slut släppte det, och jag kunde lägga mig ner för att somna..
Dock kom smärtan tillbaka strax efter Joakim och jag gått upp.. Så jag gick och tog ett bad igen, vilket inte hjälpte.. Jag orkade inte stanna kvar i badet, och gick upp.. Blev värre och allt jobbigare.. Hade inte en aning om vad det kunde vara, men ONT gjorde det! Jag var kanske uppe och gick omkring i 30min innan jag gick ner i badet igen. Joakim skulle ringa vård upplysningen. Han fick prata med 3 olika personer, innan han kom till rätt person.. Hon tyckte vi skulle komma in till sös för att kolla upp! Så det var bara att kliva upp från badet och klä på sig för att åka in mot sös! Jag försökte sova en stund i bilen, men gick inge vidare..
Efter besöket så känns det bättre, har inte haft någon smärta alls sen vi kom hem vid strax efter 3 idag. Fast är orolig att det kommer när vi ska sova sen. :( Men allt såg bra ut, och dom kunde inte riktigt svara på varför jag fick som jag fick i benet.. Förmodligen är det någon nerv som hamnar i kläm då?! Vet inte. Jag hoppas bara att denna natt inte blir som inatt. Fy fan =/ Joakim var så underbar mot mig idag.. Älskar dig gubben! ♥

Och från det ena till det andra, Joakim har gjort en sån himla söt väggmålning tilll Elvis. :) Är supernöjd och glad. Han är så duktig på att måla! Så imorgon får jag ta och lägga upp ett par bilder. Nu ska jag hoppa ner i badet med Joakim..


Hemma igen

Jaha, då var man hemma igen. Det var riktigt mycket folk för att "inviga" den nya vägen. Måste underlätta ganska mycket för folk som jobbar inne i stan! Jag vet ju iallafall att Joakim tycker det är jävligt skönt. Så det är ju bra. :)
Har vikt lite tvätt som har hängt och torkat.. Ja, ett par strumpor var klara och en liten handduk :p Så får fortsätta senare! Joakim är inte hemma än, och har ej hört något från han på länge :( Så verkar som att det blir en ganska sen dag för han idag. Vilket måste vara jobbigt med tanke på att han var/är dålig. Får se hur han mår när han kommer hem.. Men han lär ju vara dålig, för har man feber och inte mår bra, och jobbar i hårt ändå så brukar det oftast bli jobbigare och värre! Stackarn!
Luke ligger på sin lilla säng i soffan och vilar ögonen ;) Va ute med han precis när jag kom in.. Eller först var jag tvungen och lätta på min blåsa :D Jag dricker en yoggi nu. Det är gott som fan :) Får mätta min mage så länge,tills vi ska käka sen! Undra om han kommer vara pigg nog för att åka och handla? =/ Återstår att se.
Nu ska jag luta mig tillbaka och ta det lite lungt..

Lördag morgon.

Har precis vart ute med Luke på en liten prommis. Han verkar typ strejka mot att bajsa! För det gjorde han inte igår kväll när jag och Joakim var ute med han.. Och så trodde jag nu innan vi gick ut att det var bland det första han skulle göra, men nej! Men får se till så att han gör det sen innan jag ska iväg. Ska åka med Lina, Magnus och lilla Moa och Ida till den nya vägen vid 13 tiden :) Ska bli kul och komma iväg.. Joakim jobbar ju ändå idag! Jag har som sagt tvättis nu vid 07, lägger i allt i maskinerna och går upp och bäddar sängen och små pular lite.. Tror all tvätt kommer i maskinerna, så det är skönt. :) Kommer ju iallafall bli klar innan 10 då vår tvätt tid tar slut! Jätte skönt. :) Sen ska jag duscha och fixa mig innan Lina och dom hämtar upp mig! :D
Sen förbi mamma och pappa och se till och få hem våra nytvättade mattor. Gick dit igår med Luke och tvättade mattorna. Sen hämtade våran Joakim upp oss!
Stackars gubben mådde inte alls bra igår. :( Han har haft så mycket och göra i veckan och är helt slut i kroppen! Och det syns på han! Igår kväll hade han feber och frös.. Och jag som alltid går upp flera gånger i natten och kissar kände en gång på hans panna då han var hur varm som helst.. :( Och stackarn var tvungen och jobba idag! Och även imorgon! Usch. Men han klagar inte.. Han är så duktig! ♥
Blir snabb lunch idag när han kommer hem.. Sallad blir det bara! Sen ska vi förbi Jimmy och Therese och till barnen och fika! :) Var ju över en vecka sen nu Joakim fick träffa sin lilla gudson!
Så ser ungefär den här lördagen ut! Nu ska jag strax gå ner. :)
Uppdaterar mera sen... Kanske!

Fredag

Känns inget speciellt just för att det är fredag idag.. Kanske för att Joakim jobbar imorgon och söndag? Trist som fan. :( Har tvättstugan imorgon bitti,så blir till att sova tidigt ikväll. Jag försökte förklara min smärta för Therese i ena benet förut, och hon var rätt säker på att det var foglossning på gång. Jag gick och halta på vägen hem från mamma efter vi vart där ett tag. Mådde rent sagt ut skit piss när jag kom hem! Men jag gick in och satte kopplet på Luke och gick en liten sväng.. Kändes som att det tog flera timmar=/ Sen diskade jag disken från igår och gjorde rent spisen och torkade bordet.. Sen dammsög jag av. Jo, jag dammsög igår också! Men fan vad skit man släpar in i hallen när man är ute. Så var tänkt att jag skulle ta hallen lite fort, men det blev alla rum. Kunde inte hålla mig ifrån det! Nu sitter jag här i soffan och Luke ligger här och snarkar! Efter tvättstugan imorgon går vi nog hem till mamma och pappa. Ska tvätta ett par mattor där! Blir skönt. :)
Igår kväll var vi ut en sväng i Stora vika, till Joakims föräldrar och fikade. Vi hämtade en filt som vi har på gungstolen nu, för svart blir skitigt fort, vi ska tvätta det men inte den här gången. Räcker med den tvätten jag har ;) Sen tog vi med oss en massa mjukdjur som Joakim haft från när han vart liten.. :) Jätte söta! Hans favorit djur var tydligen en vit anka.. Hela nacken hänger på den, men Joakim tyckte om att "hålla" där när han var liten.. Han tyckte om att plåga ankan, så hela nacken hänger.

Idag var Jimmy, Therese och William med upp till sjukhuset. :) Som vanligt ser allting jätte bra ut, och allt hjärtljud låter hur bra som helst. Min barnmorska Maria tycker jag har en stor mage, för jag ligger fortfarande nästan på gränsen. Men ja, då vet man att han mår bra där inne! :D ♥
Igårkväll låg han och sparkade mig på ena sidan, han tryckte upp sina fötter så mina händer flyttade sig.. Det var lite små läskigt, för det kändes verkligen som att han skulle ut på sidan. Efter det hade jag en sån sjuk dröm. Drömde att han låg och tryckte ut sina fötter från sidan så att man kunde lyfta han i dom fast han låg inne i magen.. Och det gjorde Joakim med mig, tog tag i hans fötter och lyfte upp och jag hängde där på sidan i luften.. =/ Jag drömmer nästan alltid om Elvis nu för tiden, och hur det kommer gå.. Vissa drömmar är så verkliga, så ibland kan man vakna till och titta i spjälsängen för att se om han ligger där! Lite roligt..

Tror jag ska vila ett tag nu, Luke smittar av sin trötthet på mig! Hoppas Joakim kommer hem som han brukar.. Då jag pratade med han förut hade han jätte mycket och göra. :( Stackarn som har så ont också! Men han ska få massage ikväll igen gubben!! ♥


Hejhej!

Mina pojkar!




Mina pojkar. ♥
Jag älskar er!
Snart kommer en till liten pojke som jag ska ta hand om. :)


Torsdag.

Jag har städat ur kylskåpet och gjort det fint. Så nu känns det riktigt bra! Sen dammsög jag av i alla rum och små pulat lite. När jag kommer hem sen ska jag städa toan lite mera, och tvätta av bordet här ute i vardagsrummet.. Joakim kommer hem som vanlig tid, ungefär vid fem. Så trist och vara själv. :( Fast har ju Luke här såklart.. Jag ska ut med han innan jag börjar gå upp mot Sandhamn. Tar inte med mig han den här gången, för sist så var han så uppspelt och hade trasslat in sig. =/ Så han får stanna hemma. Till middag idag blir det hamburgare. :) Ska bli gott! Imorgon är det fredag, helg alltså. Fast Joakim jobbar på lördag. :( Så trist, men pengar blir det.. Och förmodligen söndag jobbar han också, fast då blir det en snabbis in dit tror han, så jag kommer åka med då för sen ska vi in till Haninge! Jag längtar ♥
Lördag så har vi ju tvättstugan från 07-10 .. Men Joakim drar efter 08 och hämtar upp delvis Jonny som var så snäll och skulle hjälpa till, sen två till. Så det blir till att han tar våran bil in till stan! Men vi kommer få igång all tvätt i tvättstugan innan han drar iallafall.. Så det är skönt! Sen är det bara torkskåpet kvar, men det fixar jag. :)
Vi hade fått böter på privat bilen igår på 600:- =/ Finns ingen parkering där vi bor, så man undrar ju lixom vart man ska stå.. Jo, parkering finns fast endast 24tim. Och det hade Joakim inte tänkt på, så ena lappen kom en timma tidigare innan dom satte dit en till.. Dom verkar inte ha så mycket och göra? Det var ventilkontroll. Hmm.. Aja, bara betala och se glad ut som Joakim säger!
Ikväll ska han lära mig mitt nya spel, hur man spelar.. Han har nämligen spelat dom två senaste dagarna ;) Hoppas det är kul :D Ser jävligt kul ut när man tittar, så lär vara det! :D
Imorgon ska jag på mvc.. Och förhoppningsvis ska Jimmy, Therese och William med. :)

Får se om man lagt på sig något mer då.. :D

Onsdag.

Jag är så slut, så jag orkar inte skriva speciellt mycket.
Jag har vart hemma idag.. Var förbi mamma och pappa förut och fixade den lilla tvätten som jag tvättade där igår. Kastat boll med Luke, och legat och försökt och vilat på soffan! Men det har inte Luke gillat alls.. Joakim kom och hämtade oss där efter han slutat jobbet. Imorgon ska jag sluta tidigare från jobbet då jag ska hämta Vendela på dagis 15.00 på Sandhamn, för Jimmy, Therese och lilla William ska in till Huddinge för att kolla hans lungor.. Hoppas det går bra! ♥
Joakim och jag ska strax bada.. Ska bli skönt,för nu får jag sammandragningar. :)

V.30






Vecka 30

Du: Många kvinnor upplever nu att vrister och ben svullnar. För att motverka detta bör man dricka mycket vatten, helst kallt. Stödstrumpor som finns att köpa på Apoteket är också att rekommendera.
Bebisen: Det börjar bli trångt i magen men än så länge kan bebisen slå kullerbyttor. Huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna nästan 6 cm långa. På pojkar har testiklarna oftast vandrat ner i ljumsken vid den här tiden. Slutligen kan barnet kontrollera sin kroppstemperatur. Barnet väger ca 1300 gram och är ungefär 37 cm långt.


E






Tisdag.

Ledig idag.. Jag som hade tänkt gå hem till mamma och tvätta lite där idag,för vi kommer inte klara oss fram tills lördag då jag bokat tvättstugan från 07-10. ;) Snällt va? :D Men inge kul med det här vädret, och inte kul för Luke heller.. Eller han verkar trivas ändå! Men jag tror jag skiter i det helt enkelt! Ska dammsuga av här hemma lite fort och sen bara ta det lungt. Jag vaknade strax innan fem imorse och var pigg och kissnödig.. Kissnödig är inget ovanligt, det är jag hela tiden, speciellt på natten också! Hoppas spelet kan komma idag.. Jag vill kunna spela mitt krigs spel! Det kommer nog vara svin kul och få skjuta folk sådär! :D
Ska höra med Therese och Jimmy sen om man kan svänga förbi ett tag.. Om dom orkar?! Annars blir det till och vara hemma med Luke och vänta på våran Joakim! ♥

Puss

Måndag.

Och första jobb dagen avklarad efter helgen sådär. Riktigt skönt, och det har gått bra.. Fast idag har Elvis livat om omkring riktigt bra där inne. Kickar direkt på magen så att det stramar i naveln. =/ Sparkar oftast på sidorna. Men men.. Mitt på magen ska väl vara en första gång också! :D Jag cyklade hem lite innan två, och kom in till en jätte glad Luke :D Vi gick ut en sväng.. Mötte upp Jimmy och Therese och deras lilla familj vid hamnvik. :) Sen hem igen! Nu ligger han och sover.. Som vanligt! Ett tag kvar tills Joakim kommer hem, men hoppas tiden går fort iallafall. Jag hade ställt mig in på när jag cyklade hem från jobbet att spelet som Joakim beställt åt mig skulle ha kommit.. Men nej :( Fan då! Kanske imorgon då? Lägga mig här i soffan snart och glo lite på tv.. Vet inte vad jag har lust med, inget som är jobbigt! Vila en stund.. Då går ju tiden fortare! :D :D




Joakim och Luke ♥




Luke leker ute på Lisö




Så där blev fläskpannkakan Joakim gjorde :D




Och den var super god! :D


Söndag

Nu har Joakim och Ronnie åkt iväg med bågarna. Luke ligger här i soffan och sover, och jag sitter här och skriver. Jag längtar tills han kommer hem, då vi ska stor städa. ;) Men han är nog hemma om ett par timmar.. Får se vad som händer, jag är seg och trött och vill helst lägga mig igen! Men vill helst kunna sova i natt så får hålla mig vaken! Tror jag ska ta och duscha snart, sen är det dags och spela musik! :)

Kväll..

Jag och Joakim ska in i sovrummet nu och se på film och svulla godis och dricka cola! :D
Sen blir det och natta. Joakim ska ut med bågen imorgon bitti! Hoppas jag kan hålla mig vaken under filmen.. Återstår att se!


puss på min Joakim! ♥


Uppdatering!

Jag och Joakim är supernöjda med spjälsängen! :) Hur fin som helst. Riktigt bra köp för 500:-
Vi har fixat där inne i sovrummet nu, som vi skulle göra. Jätte mysigt! Han är så duktig av sig Joakim, han klarar av allt. ;)
Just nu tar vi det lungt. Jag lyssnar på Elvis, och Joakim spelar ds! Ovanligt va? :D Någon som kanske börjar bli lite beroende. ;) Ska bli riktigt gott med käk sen! Till lunch käka vi från grillen. Riktigt fett som jag kände att jag var sugen på! Ikväll tror jag att det blir ett bad.. Känns som att det skulle sitta fint!
Nu kommer lite bilder.




Super fina spjälsängen! :)




Stor och bra med plats! :)




Bilbarnstolen! Hur smidig som helst. :)


Lördag..

Igår ringde pappa och väckte mig och berättade att han och mamma ringt på en spjälsäng till mig. Så idag ska jag, Joakim och pappa hämta den här i Nynäs. :) Så tack mamma och pappa! ♥
Sen efter det ska vi hem och "möblera" lite så att spjälsängen är på min sida, och byrån vi har ska över till Joakims sida! Ska bli mysigt och pyssla lite sen när vi kommer hem. :) :) Tror det kommer bli jätte mysigt.. Det var meningen att vi skulle hämta bilbarnstolen idag, men det gjorde vi igår när vi ändå skulle på stan och handla och det. :) Joakim tyckte om stolen jätte mycket och tyckte den var fin.. Så det var ju bra! Jag tvättade av den lite igår.. Den är som ny! Jag är stolt! :) Vi ska först på stan och hämta ut pengar, sen ska vi hämta pappa och sen iväg och hämta spjälsängen! Ska bli jätte skönt.. Allt börjar sakta men säkert bli klart! Jag är hur glad som helst som har träffat en sån underbar kille som Joakim som ställer upp för mig! ♥ Älskar han för den han är, och det finns ingen bättre än han! Tack gubben :)
Vi har ingenting planerat idag förutom det här nu på morgonen.. Fast handla måste vi göra sen. Vi har planerat att äta fläskpannkaka med bacon.. Och vad ska vi ha till? Jo, massor med grädde och jordgubbssylt! :D Mums!
Sist jag åt det var hemma, och då åt jag så fort och så pass mycket att jag var tvungen och avbryta mitt upp i allt för att springa in på toan.. Så duktig man är! Men sen så mådde man bra igen, och gick ut för att fortsätta! ;)
I natt har Luke vart jätte jobbig. =/ Han har kommit in flera gånger i sovrummet och gnällt och försökt hoppat upp i sängen. Men som tur var har jag vaknat till innan han har hoppat upp.. Förutom en gång imorse! Men han skämms som fan när Joakim säger till han och springer ut till soffan!
Vi försökte göra ett försök med att ha en säng till han på Joakims sida nedanför sängen. Men han vill inte alls ligga där en längre stund, utan väntar tills vi har somnat för att hoppa upp i sängen, vilket han INTE får! Så nu måste vi vänja han igen vid att inte komma in i sovrummet! Fast det kommer ju gå bra, för att det gick så bra sist.. Bara att man stänger dörren när man inte är hemma, och sen hålla koll när man väl är hemma.. Fast när man är hemma så vill han ju vara med en hela tiden, så inga problem där!

Åhh. Joakim är så himla söt! Han har beställt ett nytt spel till mitt nintendo ds :D :D ÄLSKAR DIG! Det har jag velat haft hur länge som helst.. Så tack, tack, TAAACK!!





Gissa vem som kommer spela som en galning? :D :D
FAN vad jag längtar!!


Torsdag.

Äntligen helg. :) Har gått riktigt bra idag på jobbet.. Fast Elvis har livat om i magen som fan idag. Ibland har det blivit riktigt obehagligt. =/ Vet inte riktigt vad han har pysslat med, men kul har han säkert haft det!
Hur som helst så cyklade jag hem fort från jobbet så att jag kom hem till Luke som verkligen ville få komma ut! Och nu sitter jag bara här och tar det lungt och väntar på Joakim som var i Haninge påväg hem för en stund sen.. Så lär inte dröja alls länge! Jag har iallafall bestämt att vi ska duscha Luke idag. Så han blir ren och fin.. ;) Undra vad han kommer tycka om det? Ska bli intressant! Sen ikväll ska jag hjälpa Jimmy och städa, och sen blir det självklart idol :D
Imorgon ska jag och Joakim på 40års kalas. Men under dagen imorgon innan han kommer hem, ska jag städa lite och fixa.. Inte mycket alls, mest bara dammsuga. På söndagar stor städar vi, så behöver inte göra sådär jätte noga! Och på lördag ska vi hämta bilbarnstolen. :) :)

Förra veckan fick jag ett stort paket från mamma och pappa med en massa bebis kläder + en till åkpåse! Det har jag glömt och skriva, men jätte bra kläder och sånt dära. =) Hur fina som helst.. Vilket jag uppskattar, tack tack mor och far! :D
Idag ska jag och Joakim äta ris och biffstroganoff.. Det ska bli himla gott!
Jahaaa, nu ska Luke kommer hit och trängas! Grisen!!
Skriver mera imorgon!

Onsdag.

Ja, så går man in i vecka 29 idag. :) Magen växer, och man känner han allt mer och mer. Så fort han gör något där inne,så märks det tydligt. Jag får sammandragningar lätt också.. =/ Men då gäller det att ta det lite mer lungt.. Men snart är det dags. :) Jag och Joakim längtar efter dig! ♥
Har gått väldigt bra på jobbet idag iallafall.. Haft mycket och göra,så tiden har gått fort. Imorgon blir det en liten längre dag, men sen är det helg för min del. :D Efter jobbet cyklade jag hem så att Luke fick komma ut en stund och kissa av sig! Sen knata jag upp till Jimmy och Therese för att ta med mig Vendela ut till lekparken en stund.. Dock var det rätt kallt ute,så vi kanske var ute en 30min innan vi gick hem till oss.. Satt här och ritade lite, innan Jimmy ringde och frågade om vi skulle med och handla. Sen gick jag med hem till dom ett tag och tittade på söta William. :) Sen kom Joakim förbi en snabbis innan vi åkte och handlade och fixade käk!
Efter maten åkte vi upp till Norvik för att kasta boll med Luke, vilket han älskar! Han blir trött av det, men älskar det! Sen nu har vi vart förbi på en snabb fika hos Cattis, Ronnie och Ossian!

Vad gör vi nu..? Jo, jag sitter här och uppdaterar. Och Joakim sitter vid sin dator och fixar 3an till oss :D
Men nu tänkte jag ta och stänga av datorn och se på idol. :) Sen blir det mys i soffan med gubben.. 

V.29







Vecka 29

Du: Din bebis kan känna av hur du mår, tex om du är stressad. Det kan därför vara bra att varva ner om du har det stressigt runt dig. Träna gärna avslappning varje dag och lyssna på din kropps signaler.
Bebisen: Barnet mäter nu cirka 35 cm och väger mellan 1 kg och 1250 gram. Huvudet ser inte längre så stort ut i förhållande till kroppen.


Faster var först ...

Med att hålla lilla söta William! :) :)
Jag hämtade ju Vendela från dagis förut, så gick vi hem till mig och Joakim.
Och strax innan Jimmy och Therese ringde för att säga att dom var i Nynäs, så var jag och Vendela och Luke ute i lekparken och lekte.. Så Luke gick ju med in till Therese och Jimmy. Var inte där länge, men tillräckligt för att hinna hålla i William! :D Så himla söt! ♥

Nu längtar jag! :D :D

Tisdag..

Som sagt så kom William till världen igår. :) Så grattis bror och Therese! Och Vendela såklart som blivit storasyster! :D Jag ska hämta Vendela idag på dagis.. Sen lämna henne hos Jimmy och Therese, om dom är hemma då. Då kommer jag ju få träffa William också! Ska bli kul.. Han var hur söt som helst! =)
Att passa Vendela igår gick jätte bra! Hon var så snäll mot faster och Luke. :) Vi läste böcker, och målade.. Joakim kom hem strax efter fyra igår.. Vendela blev lite blyg mot han. Men hon är inte alls blyg när Jimmy och Therese är med! Då går hon fram och kramar han och allt..
Jag är helt slut i kroppen. Jag är trött, och vill helst av allt bara sova.. Tror dock jag tänker vila ett tag snart med Luke i soffan! Han ligger som vanligt här och trycker vid mig. Så söt!




Vendela och jag.




Suddig bild, men hon är så söt! :)




Påväg ut till St-vika med en glass. :)


Idag kommer William titta ut!

Så grattis bror och min allra bästa vän i hela världen! :) Jag var hemma hos Jimmy och Therese fram tills dom skulle åka in till bb. Värkarna som hon hade, verkade inte alls roliga. Så det längtar jag iallafall inte till! Men det kommer nog gå jätte bra för Therese. :) Håller tummarna, och väntar på att ni ska höra av er. :D
Och jag ska passa Vendela idag. :) Vem vet,kanske blir imorgon också.. Allt beror på när dom kommer hem, och när Therese väljer att åka hem! Men hur som helst är det inga problem för mig. :) Jag ska börja gå upp mot dagis vid halv 1 tiden. Hennes dagis ligger på Sandhamn. Tar ju en stund att gå dit, men kommer gå fort.. Sen ska vi gå direkt till Jimmy och Therese så att Vendela kan få mellis och leka en stund! Tar med mig ett par leksaker hit sen också,då vi går hit.. Här får hon även äta sin lunch vid 5 tiden! Sen ska jag, Joakim och Vendela ut till St-vika till hans föräldrar för att fika.. Så vi har en bilbarnstol till lilla Vendela också :)

Förmodligen så kommer jag sova hos Jimmy och Therese ikväll då Jimmy kanske blir kvar på bb med Therese över natten! Jag tror det iallafall.. Är inställd på det! Ska bli jätte tråkigt att sova utan Joakim.. :( Men det funkar bäst för Vendela att sova hemma, då hon sover oroligt borta! Men vi ska leka idag hon och jag.. :) Hon kommer nog bli jätte glad när Joakim kommer hem också, för hon tycker om han JÄTTEMYCKET! :D:D
Jag och Luke längtar också!:)

Hur som helst, Lycka till Therese och Jimmy! Håller tummarna!! RING SNART OCH SÄG ATT WILLIAM ÄR UTE!! :D

Söndag.

Nu är helgen slut.. Den har gått fort, men vi har haft mysigt. :) Haha. Låter som att Joakim ska trycka sönder mina knappar på mitt ds. ;) Fast han är precis som mig när jag spelar så. Han satte ett nytt rekord också.. Duktig du är gubben :D Idag åkte vi ut en sväng till mamma och pappa på landet.. Joakim bakade imorse som vi skulle ta med oss ut, och det var riktigt gott. :) Var väl där ute ungefär en timma innan vi åkte hem.. Eller förbi Jonny med den sista paj biten. Han verkade också impad! :D Jag kan inte riktigt skriva, för man hör hur det låter från spelet, och att Joakim trycker så hårt på knapparna, så jag tappar bort mig hela tiden. Och så vill jag kolla på tv samtidigt.. Imorgon är det jobb igen. Ska bli skönt! Fast kommer ju sakna Joakim och Luke såklart. :(

Nej fan, jag är för trött för att skriva. Ska kolla på tv iställe..
Skriver imorgon.



Nattinatti.

Lördag.

Full rulle hela dagen. :) Imorse planerade vi att åka upp till firman för att dammsuga ur bilen och lägga in mattorna, och sedan skulle Joakim vaxa bilen! Men så blev det inte, men tur var ju det för hade inte gått och vaxat bilen i värmen som var tidigare. Jimmy och Joakim tog en sväng upp till Ösmo.. Jag och Luke stannade kvar hemma hos mamma och kastade lite boll.. Även Therese och Vendela var där :) Vi har gjort saker hela tiden idag, så man minns lixom inte ens det man gjort. Men vi var förbi på en snabb fika hos Lina och Magnus förut, för vi körde hem Emil med sin cykel. Men blev inte länge, för idag ska vi bjuda över Cattis och Ronnie på käk.. Såklart kommer Ossian vara med! :D
Annars tror jag att det blir lungt ikväll.. Inget annat planerat sådär! :)
Luke har vart jätte duktig idag, och nu är han helt slut. Så trött!
Joakim står och gör hemmagjord pizza nu som vi ska äta sen, och det luktar riktigt gott kan jag lova..;)
Joakim är kocken i våran familj. ♥ Jätte duktig, och världs bäst på mat! :D
Har en himla tur att han är MIN :D :D

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Är ganska trött, så jag har glömt och skriva endel saker, men men.. Vi har iallafall gjort väldigt mycket idag, och klockan är inte ens mycket. :)
Jag lägger upp bilder sen på maten.. Joakim ville det! :P

Fredag..

Alltid skönt med helg, för då har jag och Joakim mycket tid tillsammans. :) Det tycker jag om! ♥
Det gör Luke med, han tycker om när vi båda är hemma! Nu ligger han här vid mig och sover.. Funderar på om vi ska ut på en prommis sen och gå förbi mamma eller något! Jag har tänkt många gånger om vi ska gå runt ringvägen jag och Luke, men jag tror aldrig jag skulle palla. =/ Vi får se!
Ikväll har vi tvättstugan iallafall. Ska bli skönt, för nu har vi mycket tvätt! Kanske blir till och sova tidigt ikväll. Fast tror inte det, för jag somnade om jätte fort imorse efter Joakim hade åkt iväg till jobbet..
Nej, det blir till att jag och Luke går förbi mamma. För Lina skicka nyss sms och sa att hon och Ida var påväg dit! Måste ju dit då såklart! :D :D




Söta Luke vilar!



Underbara Vendela! :D



Skrattar åt faster..



Min underbara Joakim! :) ♥


Torsdag..

Usch, jag gillar inte och vara hemma när man egentligen ska jobba. :( Så himla trist, och man får dåligt samvete. Men jag har mått jätte dåligt i natt! Och Joakim hade jätte ont i huvudet imorse när han vaknade, så han blev också hemma idag! Men men.. Bara ta och köra på utav fan på måndag igen! Vi har inte gjort något alls idag.. Eller jo, vi ser ju till så att Luke kommer ut och sådär. Vi åkte ut på lövet förut för att gå en liten sväng med honom, sen hem igen.. Käkade lite fort,för att sedan lägga oss och vila ett tag.. Och vad vaknar jag av? Jo, halsbränna! Helvete vad jag är trött på halsbränna nu! =/ Sen ringer Therese och undrar vart vi var, för Vendela hade tydligen blivit dålig på dagis och bussen hade precis gått. Så snälla underbara Joakim kör upp Therese till dagis så att hon kan hämta Vendela. Men nu enligt Therese på msn, så verkar Vendela hur pigg som helst.. Hon fejkade säkert bara! Haha. Nej då, hon var säkert jätte dålig, och blev frisk direkt när Therese kom.. ;) Jag la mig i badet medans Joakim körde upp henne.. Men låg inte där i så länge,för jag hade så himla varmt,så det gick inte ens att vara kvar i badet!

IGÅR sket jag i idol.. Jag var så trött,så jag knappt orkade hålla upp ögonen! Så det var bara att gå in och lägga sig! Men men. Är idol ikväll..? Nu försöker Joakim läsa här vad jag skriver.. Men han får fan inte det! Nu går han ut i köket! Där kan han hålla sig tills jag är klar.. ;)
Therese, nu får du fasen ta och klämma ut William! Jag längtar tills jag blir gudmor åt han, och att Joakim blir gudfar! ♥
Eller rättare sagt, VI längtar! =)

V.28







Vecka 28

Bebisen: Om ditt barn skulle födas nu har det goda chanser att klara sig utanför livmodern, men med hjälp av bl.a. värme från en kuvös. Barn kan överleva tidigare i graviditeten också men oftast med komplikationer. Kroppen lagrar snabbt underhudsfett och bebisen är inte längre så mager. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Alla sinnen är nu utvecklade och kan reagera på skarpa ljud och ljus utifrån. Håret som växer på huvudet kan nu ha blivit riktigt långt och ögonfransarna finns nu på plats.


Onsdag..

I natt har det inte alls gått bra med sömnen.. Var jag inte kissnödig, låg jag rastlös i sängen! Och mitt upp i allt fick jag sendrag.. Jag blev nästan tokig! Var nära på att gå upp ett par gånger pga av halsbrännan också, för det gjorde att jag mådde så jävla illa. =/ Fast det har gått väldigt bra på jobbet idag iallafall. :) Har rullat på.. Imorgon blir det en längre dag, sen är det helg för min del ;) Efter jobbet gick jag ner på Åsas en sväng för att lägga undan en bilbarnstol. :) Den var jätte fin! 900kr.. Och det var ett väldigt bra pris! Sen var det bara att cykla hem till stackars Luke som är ensam om dagarna. :( Han blev så glad när jag kom in, hoppade och pussade på mig! Sen gick vi ut en sväng vi två så han fick kissa och göra nr2. :D Och vad gör han nu? Jo, han sover.. Längtar tills Joakim kommer hem! Fast vem gör inte det? ;)
Sen har jag bäddat sängen också.. Det hade jag nästan lust med att göra i natt, för på min sida ville inte lakanet ligga still.. Och sånt stör jag mig på!! Nu sitter jag här med dricka, och äter mina sötmandlar som jag fick av Maggan på jobbet :) Det är jätte bra mot halsbrännan! För jag har inga halsbränne tabletter kvar :O Det var ganska jobbigt i natt då man vaknade till av halsbrännan, och man inte kunde ta något! Men idag/inatt har jag mina mandlar. :)
Tror Joakims föräldrar kommer på fika sen.. Han skulle iallafall ringa och kolla! :)
Så när han kommer hem så ska vi hem till mamma och pappa för att plocka äpplen så han kan göra en äppelpaj! :) Det har jag vart sugen på idag.. Men det var bara för att han pratade om det igår och ville göra paj!
Idag går jag in i vecka 28. Så jag ska uppdatera snart igen för att lägga in bilder. :) Idag har han sparkat riktigt mycket och ofta.. Fast det är bara kul, även om det kan bli lite obehagligt ibland! Men men, det är det värt! :D

Trevligt med besök!

Även fast man blir väckt sådär på morgonen.. ;) Joakim gick upp strax innan 5 imorse för att åka upp till firman för att köra ut våran bil och sådär. Så man har halv sovit sen dess! Men nu är man ju vaken och pigg sådär. :) Jag och Luke ska svänga förbi hemma hos mamma! Först ner på skotten och posta ett brev, sen gå därifrån hem.. Sen ska jag möta upp Therese och Vendela vid gröndal vid 3 ungefär för att följa med till mvc. Hjälpa till lite med Vendela! :) Sen är det inte länge kvar tills Joakim kommer hem! Går och längtar efter det varje dag! Saknar han.. Luke är ganska slut från igår.. Då var vi också hemma hos mamma! Tog med ett av hans ben just för att jag inte ville låsa upp bilen för att hämta en av hans bollar som han är helt tokig i! Så fick bli ett ben iställe, men det gillade han också för han sprang runt som en tok på tomten. :) Sen när Joakim kom och hämtade oss åkte vi ner på skotten för att handla skinka och tomater till våran mat.. Sen åkte jag, Joakim och Ronnie upp till firman.. Blev där över 3timmar. =/ Joakim skulle koppla in ljudet i bilen.. Och jag är inte direkt intresserad av sånt med tanke på att jag inte kan ett skit.. Men Luke var ju med oss, så vi kastade lite boll på grusplanen och det. :) Så han är nog trött idag med tanke på att det blev så mycket lek igår. :D Fast det tycker han bara om, även fast han blir så trött!
Nu ska vi börja röra på oss!
Jag tycker det är mysigt när folk är här och fikar.. Speciellt nu då när Therese svänger förbi. :)
Mysigt när hela familjen är med också! Fast nu jobbar ju Jimmy, och Vendela är på dagis fram till 12.
Men jag får träffa henne sen! :D :D

Tisdag.

Therese är här på fika nu.. :)
Jag uppdaterar mera sen!

Söndag..

Och så var den här helgen slut! Imorgon blir det jobb. Jag måste komma ihåg att prata med dom om Therese förlossning då jag ska ställa upp och hjälpa med Vendela när hon åker in. :) I onsdags var jag så dålig att jag glömde bort det. Hon har ju bara trots allt 8 dagar till beräknat! :O
Idag har jag, Joakim och Ronnie vart in till Biltema och det och handlat lite.. Delvis nytt ljud till våran bil, och ett litet usb minne som bara är att koppla in.. :) Jätte smart! Fast det verkar vara väldigt jobbigt och sätta in ljudet, mycket jobb. Fast det klarar Joakim av, för han klarar av allt. :) ♥
Sen när vi kom hem så städade vi tillsammans, smidigt och det gick fort. Tack gubben för att du hjälper så mycket! Sen var det dags för att åka till Lidl för att handla lite saker till Jimmy och Therese som dom hade glömt.. Vi parkerade sen på deras plats för att gå dit.. Vi var nämligen bjudna på middag :D Vi har haft taco festival idag. ;) Påvägen hem från stan så blev det ju donken i Tumba.. Jag käkade bara en cheesburgare, för jag hade tryckt i mig en strutglass innan.. Men när vi väl kom hem till Jimmy och Therese så var man ju hungrig igen! :D Det var riktigt gott. Så tack så jätte mycket igen! Idag tog vi med oss Luke upp också.. Och så nyfiken han var, han gick runt och luktade jätte mycket och pussade på Vendela! Katterna hade dom i sovrummet så länge.. Efter middagen så åkte vi hem för att ge Luke mat, och sen upp till Norvik för att kasta boll.. Och gissa vem som ligger utslagen på soffan nu? :D Lilla gubben.. Så trött!
Vet inte om vi har något planerat i veckan eller sådär.. Men förmodligen ingenting? Det är bara skönt! Annars brukar det bli ganska stressigt, och jag som alltid glömmer att det är något. =/ Vi skulle egentligen haft tvättstugan idag. Men vi båda var ju helt säkra på att det var imorgon, det var Cattis som sa till oss! Men vi bytte.. Och vi fick en tid på fredag från 18-21! Det gör mig ingenting att det är en fredag och att vi har tvättstugan.. Bara vi två hjälps åt så att det går så mycket fortare! :)
Jag längtar tills William kommer.. :) :) Kan hända när som helst! Sover ju inte med ljudlöst på telefonen iallafall.. Ska bli spännande den dagen hon ringer. Tänk Therese, om du ringer imorgon kväll..? :O
Ja du, man vet aldrig..


Nu orkar jag inte skriva mer! Jag är trött, längtar tills det blir sängen ikväll.. :)

Bilder.



Våran pärla! :)




Bebis!




Några av mina uppsatta bilder. :)
Tack Joakim! ;-) ♥


Lördag..

Idag har det vart en ganska skön dag för oss tre.. :) Vi var bjudna på middag hos Joakims föräldrar i Vika! Det var riktigt god mat.. :):)
Ja juste, nu kom jag ju på det.. Vi var ju med Ronnie imorse för att titta på Cheva Blazer i Haninge! Riktigt fin,och han köpte den! :D
Lilla gubben är helt slut nu.. Ligger och trycker här vid mig och är jätte trött!
Vet inte riktigt vad vi ska göra sen, blir förmodligen inget.. Vi skulle nog bada sen iallafall =)
Är lite seg i skallen, så har inte så mycket och skriva!

Älskar dig Joakim!! ♥

Fredag..

Skit väder idag.. Blåser och det är kallt!
Jaha, det var allt.
Hej!

Bilder.



Luke var uttråkad tidigare idag..




Grisen sover!




Hade besök förut. Fan vad jag skrek när jag såg aset!


Torsdag..

Igår var man tillbaka på jobbet, dock 2 timmar då jag var tvungen och gå hem för att jag mådde så dåligt. :(
Jag gick hem ifrån jobbet, vilket kändes som att det tog en evighet! Jag ville bara få komma hem och sova! Men jag gick ut med Luke en sväng direkt när jag kom hem, sen gick jag och la mig.. Joakim hem tidigare igår också, han väckte mig när han kom hem! :) Han la sig också ner i sängen sen ett tag, vilket var mysigt!
Sen åkte vi och beställde mat, för att sen ut till St-vika till hans föräldrar för att käka.. Men jag fick knappt i mig något, för jag hade så ont i magen och mådde inte alls bra! Vi åkte från vika ganska tidigt,för jag skulle hjälpa Therese nere på skotten.. Vi åkte förbi dom för att hämta upp Therese, och så släppte han av oss där nere! Han kom även och hämtade oss sen.. :) Snälla Joakim! Vi hade tänkt att åka upp och kasta lite boll med Luke vid Norvik, men det var jätte mycket folk där.. =/ Så vi stannade en bit längre bort för att köra ett par kast med grisen!
Sen när vi kom hem skulle jag lägga upp bilder på magen och Joakim fixade ett bad till oss!
Fina gubben hade lagt i rosblad i hela badet :D Det var jätte fint! ♥ Och det luktade gott dessutom!
La oss ganska tidigt vilket var jätte skönt att få krypa ner!
Och imorgon är Joakim ledig! :D :D Det hade jag glömt bort. Men gud vad skönt, ligga och sträcka på oss imorgon bitti och bara mysa. :) Vi tänkte åka iväg imorgon och fika någonstans.. Då tänkte vi även ta med oss Therese och Vendela! :) Så vi ska åka iväg efter 2.. Fast Joakim vet inte när vi ska åka än, men han vet det sen när han kommer hem! :) Får se vart man hamnar?! Vi kanske inte kommer hem igen.. ;)
I tisdags var jag ju som sagt på mvc.. Jag har bara gått upp 3 kilo! Och som vanligt så såg allt bra ut, och hjärtslagen var hur bra som helst som dom var sist också.. :) Så det gick jätte bra!

Från det ena till det andra.. Nu orkar jag inte skriva mer! Ska snart se på tv, och mysa med Luke och vänta på Joakim!

V.27






Vecka 27

Bebisen: Nu öppnar bebisen sina ögonlock och växlar nu mellan att blunda och att titta. Rytmen i rörelserna, andningen och sväljande är nu väl etabletat och förmågan att orientera sig rumsligt har utvecklats. Bebisen lärt sig att känna igen sin mammas hjärtrytm. Bebisen är nu ca 34 cm lång och väger mellan 900 gram och 1 kg.


Tisdag..

Vid 12 ungefär ska jag passa lilla Vendela medans Jimmy och Therese ska iväg till Länna. Söta Vendela! ♥
Sen ska jag och Therese göra sällskap till sjukhuset. :-) Vi båda ska till mvc! Ska bli spännande! Så jag kommer ha saker att göra hela dagen tills min Joakim kommer hem!! :-D Igår kväll skulle vi titta på Big Stan, men vi såg lite mer än halva filmen sen bestämde vi oss för att hyra den en annan gång och se klart hela.. Kanske att vi hyr den i helgen om vi inte får något planerat! Fast vi har inte det än, och lär inte planera något speciellt! Joakim kanske kommer vilja spackla lite i hallen.. Han gjorde nämligen lite igår, för han ska få låna en slipmaskin av en kille på jobbet. :-) Kommer kännas så jävla bra när det börjar bli klart.. Joakim är jätte duktig! :-D
Imorgon blir det jobbet.. Har inte lagat mammas cykel än, vilket han snart ska göra. Han ska köpa nya slangar och det till cykeln. Men än så länge har jag Therese cykel som jag kan låna till jobbet! Jag vill hinna hem så fort som möjligt till Luke efter jobbet så att han får komma ut! Nu ligger han och trycker vid mig.. Eller ja, han sover som vanligt. ;-)
Igår hade vi Ossian på ett besök medans Cattis och Ronnie lånade bilen för att åka och handla på coop en sväng! Satan vad han är söt. :-) Och Luke var jätte duktig!!
Vendela och jag ska en sväng förbi mamma sen och leka lite... Lina ringde för en stund sen och sa att hon skulle dit. Och jag vill träffa Ida, så vi kommer gå dit en sväng! Tror jag iallafall.. :-)
Nu ska jag fixa lite!

RSS 2.0