Carrie Underwood - So Small




En helt underbar låt...

Saknar du inte mig?

Therese..? :(


HumörTrötter
Gjort: Duschat, sminkat mig, diskat, gjort mat, vart ute med Devil
Planer: Blir en slapp dag idag
Lyssnar på: Musik  
Läser: Det jag skriver
Dricker: En öl
Äter: Jag är mätt
Dagens  Bästa: Det har inte hänt än?
Dagens Sämsta: Att J var tvungen och jobba


Inte så intressant och veta vilket humör jag är på och vad jag gjort osv. Men gjorde det där för Tessis skull! Inte för att hon bad mig att göra det, men jag är en snäll flicka :-D Jag ska snart ut med Devil igen så han kan få kissa och det. Jag ska nog vila ett tag senare! Fast tror inte det kommer bli av, för jag blir alltid pigg så fort jag har bestämt mig för att vila.. =/ Jaja, denna idag har jag vart här i 3 veckor! :) Och det är jätte härligt!
Kanske skriver sen igen.. Det är en sån här dag som jag har tråkigt och tiden tycks stå stilla..



puss

Söndag!

Jag orkar inte skriva speciellt mycket idag,för jag är för mätt för att orka lägga ner så mycket tid nu. Jag måste vila lite, innan jag spyr. =/ Känns som att jag vill göra det iallafall! J jobbar och varken han eller jag vet när han kommer hem. Men idag blir det lungt iallafall, för han kanske har sovit högst 2 timmar i natt, sen skulle han upp och jobba! Men han var med en kompis till sjukhuset i natt.. Och jag och Devil stannade kvar. Jag låg och sov när J kom hem! Men jag har inte heller sovit sådär speciellt bra, för jag låg och oroade mig för J.. Men han kom ju hem till slut! Jag tror Devil har lite ont i magen, för han verkar konstig idag, sover mest och sådär! Inte alls sådär busig som han brukar vara.. Han bajsade på badrumsmattan förut, och det var riktigt äckligt och ta upp det! Men men.. Hoppas J kommer hem snart :-D
Kanske uppdaterar senare.. :)







puss

Yesyes. :)

J slutar redan vid 14.00.. Vilket är snart :-D Men sen tar det ju ett tag och åka från E-tuna. Men han är iallafall hemma snart.. :) Dock jobbar han även imorgon.. =/ Men men, ska bli skönt att han slutar tidigt idag. :)
Sitter och pratar med min älsklings Therese på msn.. Som peppar mig och får mig att må bättre! Tack Therese ♥
Sen vill jag bara säga att jag saknar Vendela så mycket.. :( Lilla gumman, vad jag vill krama om henne och pussa på henne..





Hoppas, hoppas..

Att J kommer hem lite tidigare idag än igår. Denna väntan är inte rolig. Jag vet att det är ett par timmar kvar tills han slutar, men kan ändå inte låta bli och vänta. Och ju mer man väntar ju segare går ju tiden =/ Men jag ska iallafall ut med Devil snart så han får pinka och det. Just nu springer han omkring och leker med sitt ben..

Saknar dig J!!
Kom hem.. :(

God morgon!

Eller nästan god morgon! Jag har iallafall vart vaken ett tag.. Duschat, sminkat mig, vart ute med Devil. Och nu sitter jag här! J kom hem strax efter 7 igår.. Kände mig lite risig då, hade ont i huvudet och det. Jag drack en öl,sen tappade jag lusten. Så jag gick och bytte om jag kröp ner i sängen. J kom strax efter. Jag vet inte riktigt om jag har sovit bra eller dåligt i natt, men jag är trött iallafall! Nina frågade förut om jag skulle med henne Janne och Nova till stan och handla lite.. Men jag var tvungen och tacka nej eftersom jag inte mår så bra. =/ Så det blir väl till att det lungt idag.. Tror inte J har något planerat heller med tanke på att han förmodligen ska jobba imorgon igen! Får se vad jag ska hitta på under dagen, för det lär ju dröja många timmar innan J kommer igen, för han jobbar i E-tuna idag igen.. Men men, dagen går säkert fort. Jag tänkte nog vila ett tag om inte huvudvärken försvinner snart.. Eller vila överhuvudtaget för nu blev jag skit trött..
Jaja, kanske skriver mera sen. Kanske är sån här dag att jag uppdaterar så fort jag har tråkigt. Så kanske blir många inlägg idag. :P Men då har ju folk något och läsa, även om det inte står något intressant!





puss

Fredag

Sitter här nu och gör ingenting speciellt alls.. J har åkt till jobbet och kommer hem vid 6 ikväll! Jag hoppade in i duschen när J och Devil åkte och köpte mat till han förut.. Fan va skönt det var. Då vaknade man till lite iallafall.. Jag har knappt sovit något alls i natt.. :( Så ikväll lär man sova tidigt.. Om inte J kommer ha något annat planerat när han kommer hem ikväll.. Men han ska jobba i helgen, så det blir förmodligen lungt! Devil fick en ny leksak förut... Och han var jätte rädd för den..




Det där benet är hans nya leksak som sagt.. Tror det där benet kommer räcka rätt länge för han! :)
Nina och Nova kommer hit sen/snart. Jag ska plocka undan lite från bordet nu och det.. Kanske skriver mera sen.



puss


J & Devil :)

Lägger upp en gullig bild på sötnosarna.. :-D



Torsdag!

Hm, jag vaknade typ nyss.. =/ Men jag har verkligen sovit jätte dåligt i natt. Vid 03.00 så fick J ett sms.. Sen hade jag svårt för att somna om för han snarkar så mycket, och jag tyckte det var jätte varmt i natt.. =/ Men men, nu börjar jag vakna till liv... Jag ska snart hoppa ner i ett bad. Sen är det bara börja klä på sig,sminka sig och sen ut med Devil. Tror han längtar ut, så jag ska inte skriva mycket mer alls! I helgen kanske J ska jobba.. :( Undra vad jag ska göra då? Men det löser sig, jag är ju iallafall här och inte i Nynäs! Får tacka för det. Jaja, kanske skriver mera sen.. Eller kanske inte :-D


puss

Grattis mamma 50 år!

Idag fyller mor 50 år, så GRATTIS GRATTIS! :-D Jag ringde imorse redan och grattade henne och frågade vad alla gjorde.. Och så berättade jag även att jag ska stanna hos J yttligare en vecka till! :) Han är i Gävle nu och fortsätter med sin tatuering på ena sidan av huvudet.. Och Devil ligger nere vid min rumpa och busar.. Nina och Nova leker! Och jag håller på att färga håret... Till blont! Ska bli intressant och se hur det kommer bli sen när jag har tagit ut färgen.. :) Sen så fort jag är klar ska jag ut med gubben också så han får kissa och sånt dära..
Jaja, skriver mera sen kanske, nu känns det som att mitt hår är påväg att brinna upp.. ;)



puss

Jerry Lee Lewis - High School Confidential


Tisdag!

Jag kom nästan precis in med Devil.. Vi var ute i snön och lekte. Lilla gubben va söt han är när han springer omkring i snön, han är ju så liten så man ser han knappt :-D Bara ett par bruna fläckar.. :) På fredag ska jag hjälpa Nina med Nova. Nina skulle in till sjukhuset och göra något, minns ej vad. Men det kommer säkert gå bra.. :) Vill inte tänka så långt fram tills fredag, för jag vill bara att dagarna går sakta, nästan så att man klagar! Igår klagade jag till Therese att jag hade tråkigt.. Men det blev bra sen när J kom hem.. Jag och Devil saknar ju han om dagarna! Devil blev helt vild när J kom hem.. Sprang omkring och hoppade och grymtade som en liten gris! Älskar verkligen Devil! Så mysigt om kvällarna när han hoppar upp i sängen med mig och J! Lägger sig mellan oss under täcket och ligger där en stund, sen går han ner och lägger sig vid mina fötter, eller bakom mig.. :) Då är man skyddad från båda hållen :-D Igår när J kom hem så satte vi oss och kolla på tv ett tag... Sen åkte vi till bolaget och köpte några öl, sen in på Willys och handlade några öl till J, sen åkte vi till pizzan och köpte käk.. :) Nu grymtar Devil på mig, och vill att jag ska leka med han.. Eller jag vet inte riktigt vad han vill =/

Ursäkta om jag har stavat fel någonstans, men jag orkar verkligen inte se efter nu.. Inlägget blev längre än vad jag hade tänkt mig.. Nu ska jag försöka få kontakt med Therese på msn. Vet inte vad det är för fel, men det jag skriver kommer ju inte fram.. =|


Jaja, kanske uppdaterar senare!!!





puss


Jeff Dunham - Achmed the Dead Terrorist


Städat

Och det blev riktigt bra.. :-D Nu sitter jag och vilar fötterna lite, för golvet är lite blött ännu! Ska väl snart ut med Devil.. Jag sitter och äter godis, och varje gång Devil hör mig prassla med påsen så kommer han. Men godis får han inte! Räcker med att han fick chips imorse av mig.. :) Nu snöar det! Fast det snöar inte speciellt mycket, men det är ju iallafall mycket snö på marken.. Och det älskar gubben. Förut när vi var ute så sprang han omkring och hoppade i snön.. Sen såg man han inte längre för då var hela hans ansikte täckt med snö..

Men men, nu har jag fått skriva av mig lite..





Ännu en vecka..

Kommer jag stanna hos J i Västerås! Dock kommer jag missa mamma som fyller 50. Men jag får ringa och gratta henne såklart. :) Men jag kommer missa smörgåstårtan.. :( Men jag vill verkligen inte hem. Jag trivs hära, och därför kommer jag hoppas att den här veckan går sakta och segt, och hoppas att J jobbar riktigt länge om dagarna.. Eller okej, kanske inte så länge för jag och Devil saknar ju han! :-D Jag ska snart duscha.. Sen ska jag nog äta frukost, sen ska jag städa.. Skriver mera sen kanske!


Puss

The Twist



Så grymt härlig låt med Chubby Checker :-D

Snart kommer nog J hem. Han skulle förbi bolaget när han slutar och köpa hem en platta öl.. Ska bli gott nu när jag är sugen på öl.. Till dig Therese;
Jag kollade på dina bilder förut på facebook. Bilderna som var på dig.. Och jag blev lite tårögd, för det känns som det var så länge sen jag träffade dig, och just då vid det tillfället insåg jag hur mycket jag saknade dig. :( Fan vad skönt det vore och ha dig i närheten vid ett sånt här tillfälle. Du får mig alltid att må bättre.. Jämt och ständigt. Älskar dig min Vän!

Fredag!

Idag är det en sån dag man helst inte vill gå ut, för det är nämligen 7 minusgrader ute.. Men Devil tycker iallafall det är kul och vara ute! Igår när J kom hem så hämtade han pengar,sen åkte han iväg och handlade mat. Sen låg vi bara i soffan och kollade på tv.. La oss ungefär vid halv 1 i natt. Sov ganska så dåligt i natt.. Sen gick J upp vid 6 imorse, men låg kvar i sängen tills typ 7 då han åkte till jobbet! Nu är Nina och Nova här, vet inte vad vi ska göra.. Ta det lungt bara! Jag blev precis överdrivet trött.. =/
Kanske skriver mera sen.. Dags att åka hem på söndag. :( Fan fan fan faaaan!!

Elvis Presley - I'll Remember You


Do The Bop


Mysig dag!

Det är jätte mysigt. Snö på gatorna och sånt där. :) Men det är kallt ute, och jag som inte har med mig vantar.. Men men, jag går inte ut mer idag! Jo kanske sen då när jag och J ska iväg och handla pizza.. Imorgon är det fredag redan :( Jätte tråkigt! Kommer sakna J och Devil som fan när jag ska åka hem... Vill inte.

Skriver kanske mera sen!



puss

Det bästa under en onsdag..

Zabina | dr0ppe t0k-p0rr säger:

däremot en gång, när jag vaknade mitt i natten å va panik nödig så glömde jag stänga dörren å magen hade lite gaser i sig som bara flög ut


Zabina | dr0ppe t0k-p0rr säger:

å det ekade ju såklart i porslinskoppen.. å då ville jag bara gräva ner mig själv, för efter 5min kom daniel å frågade om jag fick i sömnen.. jag typ.. "ne.. men.. stick!"


Hahaha... damn! Tårar sprutar ut nu! Fy satan!


Onsdag!

Dagarna går för fort fram denna gång.. :( Jag vill inte hem! Men det är ju iallafall ett tag kvar tills söndag. Tror jag åker hem då?! Vet inte vad J har tänkt sig.. Devil är jätte busig, han grymtar som en gris. Han vill ha min uppmärksamhet! Nina och Nova kommer hit snart,för vi ska till Västerås centrum med bussen.. Shoppa och äta på donken! :-D
Jag kanske skriver mera sen.. Nu ska jag dricka mitt te! :)
Saknar dig J :)


puss

Västerås!

Så himla skönt och vara här och slippa allt annat dynga som finns i Nynäs! :) J jobbar.. Men Nina och Nova är här! Sen Devil såklart.. =) Jag och J åkte till han ganska tidigt från mig igår.. Och det snöa som fan inne i stan =/ Man såg knappt vägen. Men men, jag har typ inget och skriva! Får se när J kommer hem ikväll.. Nu ska jag se på tv!


puss




Söta gubben..

Söndag!

Har haft en jätte mysig och trevlig helg.. Men nu är det dags för oss 3 sen och åka vidare! :)
Jag skriver mer imorgon eller något!




puss

För Zabinas skull!!

Nu uppdaterar jag för hennes skull.. Hon sitter och tjatar och tjatar så mycket på msn! Stog inte ut längre.. ;)
Vad vill du att jag ska skriva Zabina?! Jag har inte en aning.. Jag sitter och dricker bira nu, och har ingen lust och sitta och tänka på vad jag ska skriva. Nu har jag iallafall skrivit något ZABINA!! :D Glad?!!






puss på dig ZAbina min kompis!


Äntligen fredag!

Idag vet dom flesta vad det är som gäller, för jag har nämligen tjatat om det i flera dagar nu.. Therese har fått höra på fan iallafall! ;) Men J och Devil kommer! :D I natt har jag bara legat och vänt på mig ungefär, har fått jätte ont i min hand. =/ Så vid 04.00 imorse ungefär så skickade jag ett god morgon sms till Therese igen! :) Först igen! Therese skickade sms och sa att hon också tänkte skicka vid 4 tiden för att hinna före, men jag blev först igen! :) Nu ska jag välja fram kläder tills idag, ta ut min fläta senare, locka håret, sminka mig osv! Ska även gå på bolaget senare, och tänkte se om Therese och Vendela ville gå med! Jag ska gå ner och duscha en snabbis nu!

Kanske skriver mer ikväll,eller så skriver jag på söndag helt enkelt!
Hoppas alla får en bra helg! :D






puss

Torsdag

Ännu en natt med väldigt dålig sömn.. Jag måste erkänna Therese att jag ställde min klocka på 04.00 enbart för att hinna med god morgon smset före dig.. ;) Jag ska försöka vakna till lite nu och sen ska jag börja städa och bädda rent! Idag ska Jimmy hjälpa mig med datorn efter jobbet! Så det ska bli skönt och få det gjort.. Vad händer annars då?! Jag ska nog se på tv sen när jag är klar med att städa.. :) Annars bara lungt.


 
HumörJag är väldigt glad
Gjort: Vaknat till ungefär
Planer: Städa och bädda rent
Lyssnar på: Brad Paisley - When I Get Where I'm Going
Läser: Det jag skriver just nu
Dricker: Ingenting just nu
Äter: Idag skippar jag och äta frukost
Veckans Bästa: Att J och Devil kommer imorgon :)
Veckans Sämsta: Att veckan inte gått speciellt fort


Nu ska jag ta på mig lite kläder, jag fryser!
Kanske skriver mera sen!


Puss



Väldigt nyfiken...

Jag vill verkligen få veta vilka det är som läser min blogg! Så nyfiken..  Jag vet ju iallafall ett par stycken som följer min blogg varje dag. Men resten då?! Ibland är det jobbigt och vara så nyfiken som jag är.. Jag är hemma hos Therese och Jimmy nu! Therese ska bada med Vendela snart, och Jimmy är och städar! Så nu är det helt tyst här.. Riktigt skönt. :) Jag tror jag kom hit ungefär vid 10 imorse, för då ringde Therese och frågade om jag ville svänga förbi. Vilket jag självklart ville! :D Sen tog vi en liten promenad ner till skotten förbi svandammsskolan, upp mot gröndal och sen hem igen! Så blev en rätt lång promenad. Först gick jag och klagade på att jag skulle dö om jag gick så där långt, men det var riktigt skönt! :) Sen när Jimmy hade slutat så åkte vi ut till lövhagen och gick! När vi skulle gå tillbaka så bestämde jag mig för att hinna före dom andra, så jag var tvungen och springa.. Jag är ingen person som springer, så ja, det kändes i bena sen.. =/ Samma sak deras backe som jag alltid måste upp för! "Mördar backen..." Hade jätte ont i bena och mitt hjärta var nära på att stanna när jag kom imorse! Det kändes så iallafall! Jag och Jonny blev bjudna på middag här idag! Så tackar för det! ♥  Jimmy och Jonny åt thai, jag och Therese åt lasange! Nu är det säkert att J och Devil kommer i helgen! :D :D :D
Ska bli jätte kul och träffas igen! *Sakna jätte mycket*
Blev inget nytt virus pogram idag heller till min dator, så IMORGON ska vi ta det! Då måste det ju verkligen bli av också! Så imorgon blir jag hemma hela dagen. Ska städa och det skulle jag tro..

Nu ska jag slå mig ner i soffan och ta det lungt tills jag ska cykla hem!
Skriver imorgon..



puss



 


Trötter!

Hej!

Jag har sovit riktigt dåligt i natt.. Först har jag haft en massa mardrömmar som har hållt mig vaken.. Sen vaknade jag vid halv 5 och var pigg, så jag gick ner och tog ett glas julmust, gick upp igen och la mig i sängen och skrev ett god morgon sms till Therese! Hon brukar ju alltid hinna före och skriva till mig, men idag blev jag först med god morgon smset..
Har riktigt ont i huvudet idag.. :( Måste vart för att jag sov så dåligt i natt ju! Hoppas att det inte blir samma problem ikväll.
Hur som helst när jag pratade med J igår på msn, så lät han ganska så säker att han kommer i helgen.. :D Längtar! För jag saknar han och Devil jätte mycket! :)
Om jag skulle lägga mig i sängen igen, så skulle det inte ta lång tid innan jag skulle somna om. Men jag vill lixom inte ligga och sova hela dagarna, även om jag inte gör något just nu denna vecka då jag är sjuk. Tänkte gå ner och se på tv snart och äta godis. Inte för att det lär finnas något och se på tv, men finns inte mycket annat och göra!
Hoppas Jimmy kommer och hjälper mig idag med datorn.. Hoppas lill stumpan och Therese kommer med då!
Jag kanske skriver mera sen!!



Puss

God morgon!


Humör: Glad & börjar bli pigg..
Gjort: Har nästan precis gått upp
Planer: Blir lungt idag, titta lite på tv sen
Ser på: Inget speciellt
Lyssnar på: Just nu är det väldigt tyst
Läser: Har nästan precis läst färdigt Thereses blogg
Dricker: Ska göra varm oboy sen
Äter: Äter snart till min varma oboy
Bästa: Att förkylningen börjar lägga sig lite
Sämsta: Att min rethosta är som värst när jag ska sova :(
Väder: Kallt och blåsigt


Ja som sagt så börjar jag bli väldigt irriterad på min rethosta som är som värst på nätterna.. I natt vaknade jag av att jag var jätte törstig.. Dom flesta hade väl kanske tagit ett glas vatten, men jag vill ju ha julmust! Men då fanns det inget i kylskåpet. Så jag gick upp och la mig igen! Låg och hosta och vred på mig ett tag.. Sen vaknade jag igen vid halv 4 och släckte min lampa.. Hostade lite till, och somnade om! Men det är iallafall skönt att min förkylning börjar släppa. Men jag känner mig tung i skallen, men det kanske är just för att förkylningen börjar släppa!?
Jaja, det blir ju iallafall lungt idag! Tänker gå omkring i trosor och Js tröja hela dagen.. Nej, nu måste jag ner och äta, min mage kurrar!
Jag kanske uppdaterar senare!


puss

Underbara söta..



Tycker den där bilden på Vendela är helt underbara! Hon är så himla liten.. Hon var ungefär 2 månader där! Och hon är SNART 1 år! Gud vad tiden har gått fort.. =/ Men det blir ju iallafall inte sämre, utan bättre.. Stumpan är så söt! :D
Var tvungen och lägga upp den, hittade just den där bilden på datorn så.. :)

Måndag!

Idag har jag hjälpt Therese lite och sånt dära! Vi var över till Cattis förut också.. Therese har ju redan vart där, men inte jag! Det kommer iallafall bli jätte fint dära när allt är färdigt. :) Och Cattis har fått en riktigt stor mage nu.. Tjockisen! Therese står och gör pannkakor nu, och jag fick lust och sätta mig här och skriva av mig lite! Jag har världens rethosta, och ju mer jag hostar så blir det bara värre.. Och så snorar jag och fryser som fan! Men men, veckan blir lugn.






Lilla Pendi med napp! ♥
Jag ska lägga mig och krypa med Pendi på
golvet nu tror jag.
 Lill gumman ramlade just ner i golvet..
Stackaren!


Skriver kanske mera ikväll!

puss

Hound Dog





Sjuk och trött!

Kände mig ganska dålig i fredags, men trodde bara att jag kanske inbillade mig! Men nej, jag blev så pass dålig att jag la mig innan 9 i fredags.. =/ Och igår la jag mig vid 4.. Har knappt sovit något eftersom jag har så ont i halsen och hostar hela tiden! Så antar att jag blir hemma i veckan..

Nu har jag inget mer och skriva!
Uppdaterar så fort jag har det..




puss

Fredag!

Wei! Just nu är jag hemma hos Jimmy och Therese.. Lilla Pendi sitter i sin stol och får banan! Hoppas att jag kommer iväg till bolaget sen, känner att det var ett bra tag sen jag fick dricka mina öl.. ;) Så ikväll vill jag ha öl! Fast hade ju vart roligare att gå ut, men jag har redan haft mitt roliga för mina pengar.. Jag kom hem till Jimmy och Tessi strax efter halv 8 imorse. Sen var jag med Tessi ner på skotten och hjälpte henne och städa! Sen köpte jag snus och redbull och en cola.. Har inte så mycket och skriva, så jag uppdaterar mera sen om jag har något vettigt och skriva..


puss

Ny dag!

Det ser ut som att det ska vara jätte kallt ute, och jag har fortfarande min halsduk och mössa hos Jimmy och Therese!
Jag tror jag ska cykla till jobbet idag, känner inte för att gå. Det tar bara lite mer än 5 minuter och gå, men jag vet precis hur mina fötter kommer må efter jag slutat idag! Torsdag det innebär först lunch, torsdags tipset, och då är det alltid jätte mycket folk! Sen efter lunch hinner man precis andas ut och varva ner ett tag,sen är det bara börja sätta igång med alla mackor till alla enheter i huset, och det är JÄTTE mycket mackor! Fast det går ju fort, men det blir ju ganska så tradigt efter ett par mackor. Och jag som hade tänkt städa idag när jag kommer hem, får se om jag överhuvudtaget orkar!

Skriver kanske mera sen.. Hoppas alla får en bra dag!


puss



Onsdag

Jag ska snart ta och krypa ner i sängen och spela ett tag.. Har börjat gjort det varje kväll innan jag ska sova!
Har inte gjort speciellt mycket idag. Jobbat bara.. Sen orkade jag inte göra något alls när jag kom hem, så har bara slappat! Men imorgon efter jobbet ska jag stor städa, ville göra det igår men då orkade jag inte det! Nu har jag fått i mig två redbull, så får se om man blir pigg nu när man ska ta och krypa ner under täcket.. =/

Saknar J! :)



puss

Ikea/Länna

Där har vi vart idag.. Ikea hittar man allt möjligt på! Jag är svin trött nu, så orkar inte skriva speciellt mycket.. Vi käkade på donkan förut, jag har kvar en cheesburgare! Vet inte om jag kommer få i mig den, för i Länna käkade vi även en räkmacka allihopa. Och gissa vem som mådde jävligt illa efter det? :-D Men så kan det gå om man äter så fort som jag jämt och ständigt gör.. =/ Dags och lära sig snart kanske! Therese klipper Jonnys hår nu, ska bort dit och störa dom lite, eller leka med Vendela på golvet! En sak är iallafall klar, jag kommer somna  fooort  ikväll!

Skriver mera imorgon!


puss


Måndag!

Idag har jag vart riktigt trött.. Har bara gått omkring och segat och käkat på jobbet idag. =/ Gjorde ju absolut ingen nytta alls! Men jag sov jätte dåligt i natt, vaknade vid 01.00 och var pigg.. Inte så kul! Sen hade jag mardrömmar =| Jaja, förhoppningsvis kanske jag får bättre sömn ikväll. Men förmodligen inte! Känner mig allmänt nere och deppig nu, men det är bara för att jag är hemma i Nynäs igen skulle jag tro! Men hur som helst har jag iallafall saknat min familj och det när jag vart borta, men jag skulle inte tveka att åka igen och vara borta..

Okej, nu tror jag att jag har klagat färdigt.. ;)
Jimmy mötte upp mig ungefär vid korsningen förut när jag var påväg hem.
Fick 3 snus av han! Tack min kära bror! =D
Imorgon åker jag, Jimmy, Therese, Vendela och Jonny till Ikea!
Hoppas jag får gå med stumpan i bärselet.. Saknar henne jätte mycket även fast jag träffade henne igår..

Men men, kanske skriver mera sen..
Eller så uppdaterar jag imorgon iställe efter jag kommit hem från Ikea!


puss


Hemma igen!

Kom hem ungefär hem vid 15.00.. Jag och J, Jimmy och Therese satt här hemma och fikade och pratade en stund.. Och lill stumpan var med. Fan vad glad jag blev av att se henne igen :D Har saknat henne så jävla mycket! Vi lekte och så ett tag, sen skulle dom åka iväg.. Sen var det även dags för J och röra sig hem igen!
Kan ju inte påstå att jag saknat Nynäs iallafall, bara familjen och det. Men inte annars =/ Så det är rätt trist och vara hemma igen.. :(
Men men, finns inte mycket och göra nu ändå så!!
Jag ska iallafall ner och hänga tvätt snart, för det blev ju rätt mycket tvätt nu här hemma!
Ikväll kommer det kännas konstigt att krypa ner i sängen, men ändå ganska skönt. Men ensamt kommer det ju och bli.. =/

Skriver mera imorgon....

puss

RSS 2.0