Bilder







Det var ifrån playan igår! Nu ska jag lägga upp en bild på trollet.
Hon gillar att ta bilder på sig själv med Therese mobil, och detta kort är ju så jävla hett! :-D



Lördag.

Idag är man lagom seg i skallen sådär.. Känner mig inte speciellt pigg! Kom hur som helst hem vid halv 5 imorse.. Och när jag gick upp minns jag inte ens, så jaja. Var på kalas hos Jimmy och Therese förut.. Och jag tycker Therese borde bli bagare, för hon gjorde en jätte god tårta :-D Jag la mig just här i sängen så skönt, och nu blev jag akut kissnödig. =/ Så bara resa sig upp då..

Jag blir hemma hela kvällen ikväll med tanke på att jag och Johanna var ute igår. Men egentligen skulle vi gått ut idag, men gick igår ändå! Så ikväll blir det sova tidigt och ligga här med datorn ett tag och knappa.. Så länge man orkar! Just nu väntar jag på att sega Johanna ska skicka över ett par bilder till mig från igår..
Lägger upp dom senare!



puss så länge..

Barnvakt.

Yes yes.. Det var jag ungefär en timma åt Vendela medans Therese skulle upp till sjukhuset!
Och det går som alltid jätte bra och passa Vendela. <3 Hon åt sin mat och sin kräm jätte snällt.. Sen tog jag på henne kläderna och la henne i sin vagn så hon skulle somna! Det tog ungefär 5 minuter och så sov stumpan! :-D Sen kom Therese och hämtade henne! Jag har märkt att hon inte gillar Jonny så mycket, med tanke på att hon gallskrek åt han när han försökte hälsa på henne!


Hon gillar BARA mig! =D

Hurra hurra för Therese idag!


Grattis söta lilla Therese! <3


Fy fan!

Jag var precis glad och kände mig pigg.. Men det försvann nu! Nu är jag grinig och trött iställe.. Ligger här i sängen och dricker redbull. Men jag tror det kommer sluta med att jag som vanligt somnar med datorn på magen och vaknar till när det är mörkt ute.. Fast just nu spelar det ingen roll, för jag har ingenting och göra.. :-( Så jävla tråkigt! Men å andra sidan så orkar jag inte ens göra något, för jag är för trött.. Så varför klagar jag? Jag och Therese och Tobbe och lilla Vendela såklart skulle gått runt ringvägen idag. Men vi gick inte alls långt, det var jätte blött och just då kände jag mig inte alls på humör för att gå..

Men jag får se till och hitta på något som piggar upp mig och se till så att jag blir lite happy.
Kanske att man ska vila ett tag?

Vad händer nu?

Jag har jätte tråkigt.. :( Ligger här i sängen och lyssnar på Johnny Cash och dricker en redbull. Fast det är jobbigt och dricka när man ligger ner =/ Och jag som ligger så skönt nu också dessutom. Jag vill spela bejeweled med Therese på msn, men hon svarar ju inte nu! Teeeeesssi, jag vill speeeela!!!



Hmm.. Ja, som sagt, jag tycker det är skit kul med bejeweled.
Så hjälp mig nu Tessi så vi kan spela!

Onsdag.

Jag har precis duschat nu.. Jag ska föna håret och börja sminka mig sen klä på mig! Sen ska jag röra mig ner mot skotten och handla... Som vanligt,redbull ;-) Sen ska jag hem och städa! Skura golvet osv. Igår jobbade jag mellan 06.15 - 18.00 .. Och vi hade jävligt mycket och göra! Plåt efter plåt med semlor gjordes, och det kändes som att det aldrig skulle ta slut. Min hand är jätte öm.. Men jag hade iallafall jävligt kul igår, och tiden gick jätte fort. :-D Var meningen att jag skulle iväg till Täby idag, men det blir inte av.. Så nu kan jag passa på att städa idag och pyssla om!


Puss

The Hills.

Ja, det har vi kikat på nu! =) Nu är Life Of Rayan. Det kan bli kul och titta på! Har sett det förut ett par gånger..
Skulle bara skriva vad jag gjorde,eftersom det är så intressant och veta :-D

Bageriet imorgon.

Imorgon blir det till att ställa klockan tidigt och gå ner mot bageriet efter 6 tiden. Så jag tänkte ställa klockan på halv 6, så man hinner vakna till lite. :-) Men satan vad kul det ska bli imorgon. Vi kommer vara ett gäng nere i källaren och köra på med semlor utav helvete, sedan är det upp till Micke och dom att sälja. ;-) Men det kommer bli jätte bra iallafall. Jag har nämligen längtat, så det ska bara bli kul.. Förra året blev jag ju sjuk dagen innan och låg hemma i en vecka. Det var trist med tanke på att jag var så pass laddad för den dagen.. Men nu är jag mera laddad. :-D

Och på onsdag åker jag till Täby. :-)
På lördag är det även kalas för Therese & Jimmy.
Så det blir säkert tårta och sånt myspys.. :-D
Men det lär ju vara bra med liv här då, med tanke på alla syskon och deras barn, och från Therese familj! Så någon som säljer öronproppar? :-D
Nu ska jag sätta mig i soffan med Therese och kolla på tv! Vi inväntar på våra bästa år skulle jag tro..


Ha det bra!
Puss&Kram

Torkel i knipa.

HAHA.. Detta klipp är så jävla skönt ;


Ligger i sängen.

Sega söndagar så verkar tiden stå stilla.. Fast det gör inte speciellt mycket, för idag är det en slappis dag! La mig som sagt precis ner i sängen.. Det är jätte skönt och ligga här :-) Jag och Jonnie pratar på msn också, så det är bara trevligt! Igår hade jag och Therese planerat att se film och äta chips och dipp, vilket vi gjorde. Dock fanns det inte ett skit och se på tv, så vi glodde på Melodifestivalen. Men jag var lixom inte ett dugg intresserad.. Lite senare ber även Janna och Jelena mig att komma till mix och ta någon bira med dom. Och efter lite tänkande, så bestämmer jag mig för att göra sällskap. Jelena har jag ju inte träffat på evigheter, så vi hade mycket att prata om. :-D Himla trevligt var det iallafall och träffa henne igen.. Janna med för den delen, för vi träffas ju inte heller speciellt mycket!


Sen kommer även tjockis Sofie till mix, men hon hinner typ bara komma och så ska vi iväg igen! Fredrik kom och hämtade oss, och körde mig och Sofie ner till Playan där hon hade vart innan. Det var inte alls mycket folk dära, men trevligt ändå. :-) Sen drar vi till telegrafen ungefär 1 timma sådär innan dom ska stänga ner.. Sen kör Bayram mig till Jonas där jag stänger mina ögon och somnar DIREKT! Måste vart jätte trött.. =P


Det är väl ungefär det som har hänt och det jag gjort. Var förbi en sväng till Jimmy och Therese förut och lilla Vendela såklart. :-D Var där ett tag,sen skulle Jimmy hem till oss och redovisa, så jag åkte med han hem, för jag är överdrivet trött idag. Men men, jag ska dit imorgon bestämde vi.. Om du fortfarande vill lilla söta Tessi? :-D

Lördag.

Igår var det min sista kväll på playan. Varför behöver jag inte gå in på här, men det är skönt! Ikväll ska jag hem till Jimmy och Therese och svulla chips och dipp. :-) Hoppas Dimbö kan ladda ner någon bra film! Jag måste ha sovit på något konstigt vis i natt,för jag har ont i min arm.. Känns som blåmärken =/ Hm.. Skumt! Har inte mycket och skriva.. Så jag slutar av hära och önskar alla en trevlig lördag. :-)



Fredag.

Ikväll/natt jobbar jag. Men det ska dock inte bli kul alls, för jag är nämligen skit trött och grinig.. :-( Jag är hemma hos Therese och Jimmy nu. Fick äta nudlar här,så jag har lite mat i magen. Tack tack! ♥
Piercade näsan idag också, det blev riktigt bra. :-) Så det är jag nöjd med!

Neej, nu orkar jag inte skriva mer.
Hoppas alla får en trevlig kväll.

sex.

Jo, så många redbull har jag hinkat i mig idag! Och nu har jag jätte ont i magen :'(

Utmanad.

Jag blev utmanad av Zabina.
Jag ska tydligen skriva ner 5 saker jag vill göra innan detta år är slut. Hm, eller? Jag minns inte om det stämde. =/ Men nu kör jag på det. :-D




-
Köra klar min arm med tatueringar
- Mera piercingar
- Sluta snusa
- Egen lägenhet? (Helst bort från Nynäs)
- Sluta dricka redbull



Nöjd Zabina? :-D
Lite önskedrömmar, och förhoppningar.
Får se hur detta slutar!
Nu utmanar jag.. Alla? :-D

Onsdag.


Strax ska jag kila iväg till jobbet.. =)
Jag är jätte trött, men det finns inget jag kan göra åt saken. :-(
Sova tidigt ikväll. Nästa onsdag drar jag iväg till Täby! :-)
Fast jag kommer hem på torsdagen, så det är ju bara över natten..
Men iallafall ska det ju bli skönt att komma iväg under en dag! :-D

Vendela sover så sött.





Vendela ligger och sover så sött i min säng nu. :-)
Jag ser detta som en chans att vila jag med ett tag,
med tanke på att jag somnade strax efter halv 4 imorse. =/
Men var ju tvungen och ta en bild på henne när hon sover.

Tisdag.


Idag ska jag vara barnvakt åt Vendela ett tag, så Jimmy & Therese kan åka till Länna och handla. =)
Jag och Vendela ska leka så mycket. Så hon kommer vara tröttis ikväll! :-D




Jag älskar dig Vendela!



Min lilla sööötnos!

Tant Lindah.










Ja, jag ÄLSKAR min mössa! :-D

Hos Therese&Vendela.

Japp japp.. :-) Vendela blev glad när hon såg mig! Hon sa ingenting, utan hon loooog med hela sitt lilla söta ansikte! Sen gav jag henne en redbull hon gick och bärde på tills jag vald att öppna den. Den var riktigt kall, så det var inte speciellt gott.. =/ Så ska jag vänta ett tag!

Hur som helst, Vendela fick se sig själv i min cam. Och hon såg helt paff ut! :-D Ganska kul och se! Ska lägga upp bilderna.












Nu ska jag gosa med Vendela. :-)


Måndag.

God morgon..


I natt sov jag knappt alls. Även fast jag var jätte trött tidigt igår kväll,så låg jag bara och vände på mig hela tiden!
Och jag var typ klar vaken vid 01 när Jonnie skickade det sista smset! =/ Inte trevligt och bara ligga och inte kunna sova, fast man är trött! Sen när det väl var dags att gå upp, så hade jag så ont i huvudet så jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. :( Så jag blev hemma idag.. Jag lyckades somna om ett tag till imorse iallafall! Men seg är jag fortfarande.
Men det släpper väl snart?! Jag ska byta om och det nu.. Se till och kamma håret?! Undra om datorn ska med hem till Therese? :-) Lutar mot det!




SAKNAR ER!!!!! ♥

Söndag.


Idag har det bara vart lungt.. Har inte orkat gjort så mycket! Med tanke på att hela dagen igår gick åt till att sova, så känner man sig fortfarande sådär överdrivet trött idag igen. =/ Så tror att jag kommer krypa ner tidigt ikväll. :-) Imorgon efter jobbet ska jag se ifall Therese vill att jag kommer och leker med henne och Vendela! Dom var här idag ett tag, men jag såg ju min dokumentär om Johnny Cash, så jag hade inte tid! :-( Men om jag går över till dom imorgon, blir det och leka med lilla Vendela! ♥


Johnny Cash - Cocaine Blues


Johnny Cash At Folsom Prison.


 






Fredag.

Jag är hemma hos Therese och Jimmy nu.. Vi kollar på Oprah! Längtar tills 15.00 då Melrose Place börjar! :-D Senare idag när jag kommer hem, så ska jag städa. Det var dock bara 2 dagar sen jag städade, men jag känner för att göra det igen! Jag har haft väldigt skumma drömmar om alla möjliga i natt.. =/ Men men, så kan det vara! I helgen är jag ledig. Vilket är bra, med tanke på att jag börjar bli dålig. Har inte vart så klar i skallen på hela veckan, så jag trodde att det var något på g. Men kanske är för att jag har sovit så pass dåligt också nu i veckan? Jag vet inte. Hur som helst så kommer jag iallafall jobba nästa helg!


Så nu funderar man på vad man iställe ska göra?! Jag hatar nämligen och inte ha något planerat eller något att göra. Men än så länge har jag planerat att jag ska städa hemma, sen ska jag även hjälpa Jimmy senare ikväll med skotten! Sen börjar ju klockan bli sovdags. :-D Jonnie sa att det skulle vara en dokumentär om Johnny Cash på 2an 20.00 ikväll. Och precis vid 20.00 så kommer jag hem. Då får jag springa ner till tvn och se ifall Jonnie hade rätt! :-D


Jag och J har inte pratat med varann på 15 dagar nu! Bara bra för mig att jag inte har skickat något sms till han.. Duktig jag är som klarat av det! Men nu känner jag inte ens sug att ens försöka.. Bara lägga ner det, och inte ödsla tid.. :-) För det mår jag bäst av.. Så för en gångs skull gör jag något för min skull, och som får mig att må bra, iställe för att behaga någon annan och göra den glad! Måste lära mig detta, och inte alltid vara andra till lags,för att dom ska vara nöjda och glada. Måste ju kunna göra något för min skull någon gång, vilket jag gör nu!


Nu ska jag hålla Therese och Vendela sällskap. Som alla vet är Therese min allra bästa VÄN! :-D Hon och Vendela är det bästa jag har.. :-) Älskar dom så mycket och glad över att jag har dom! Vad som än händer, så vet jag att dom två iallafall finns vid min sida. =) Så tack Therese för att du alltid ställer upp för mig och gör mig starkare! ♥
Och Vendela, du säger ju inte alltid så mycket till mig. Men oftast skrattar du åt mig, och vill kramas och pussas eller helt enkelt bara snora ner mina kläder, men det gör absolut ingenting för du är så HIMLA söt! :-D Och faster älskar dig jätte mycket, och kommer stötta dig hela tiden, och finnas där för dig när när du än behöver mig! :-)


Torsdag.

Imorgon under dagen är jag ledig. Vilket betyder att jag får sova imorgon bitti.. :) Känner att jag behöver det,för jag har vart jätte trött hela veckan. Vet inte varför? Igår morse gick jag upp med huvudvärk, vilket satt i hela dagen. Men det var bara att jobba på. Jag trodde det skulle försvinna. Men jag la mig till och med huvudvärk igår kväll och allmänt tung i skallen.. Och nu har jag börjat fått ont i halsen också och jag är FORTFARANDE tung i skallen. :( Så jag antar att jag börjar bli sjuk =/ Blir jag sämre under dagen och imorgon, så kan jag inte jobba i helgen. Eller jo jag kan ju, men jag tänker inte göra det! Stå och vara sjuk och allmänt grinig och trött..

Jaha, nu vet ni det iallafall. Jätte intressant!
Nu ska jag ta på mig en kofta och gå ner och få i mig något varmt!




Puss&Kram

E













Måndag.

Idag har det bara vart jag och Mia på jobbet, men det har ändå gått jätte bra trots att Maggan ligger hemma och är sjuk!
Och imorgon ska jag extra jobba där, för i vanliga fall är tisdagar min ena lediga dag! Men alltid bra med extra pengar.. :-) Jag ska gå ner strax och kika på tv, och sätta mig ner ett tag innan jag ska hoppa in i duschen sen. Ikväll blir det till att somna tidigt?! Hoppas jag iallafall. Jag och Jonnie låg och skicka sms med varann i över 2 timmar igår, och sen helt plötsligt var klockan efter 00.00. =/ Låg och vände på mig ett tag innan jag lyckades somna!


Hur som helst, i helgen blir det till att jobba igen! Blir min 3e helg. På fredag är det magdans, och lördag trubadur!
Och nästa tisdag ska jag vara barnvakt åt Vendela. :-D Tessi, jag vill bara barnvakt åt söta lilla Vendela! Ställer alltid upp, när jag har tid! Vilket jag har nästa tisdag! Så räkna med tant Lindah alltid :-D




♥  Söta Vendela/trollet :-D

Trötter.

Varför blir jag inte piggare? Jag känner mig bara allmänt seg och trött.. Skulle vilja sova! Men det blir jag inte heller piggare av ju! Så bara att bita ihop och se glad och pigg ut ikväll. :D Jag är hemma hos Therese och Jimmy.. Har käkat här också, så tack Tessi! :-) Vendela håller på och går omkring och snurrar och skrattar.. Önskar jag kunde få vara lika glad som henne just nu!
Man kanske ska försöka vila en kvart sen och se hur det blir?! Eh, nej! Får sova när jag kommer hem i natt iställe.
Har inte mycket mer och säga..

Önskar alla en trevlig lördag!



Puss&Kram

God morgon.

Nu har man vaknat till liv.. Eller ja, lite iallafall! Är ju jävligt snygg i håret,nu när det står åt alla håll! Igår gick allt bra, var en hel del folk igår.. Får se hur det blir ikväll! Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva?! Så kanske skriver senare..

Natti natti.

Nu jävlar är det dags och sova! Äntligen. :-)

Fredag.

Therese har bjudit mig hem till dom på taco lite senare. :-) Tack snälla rara söta Therese! ♥
Sen är det lekdags med Vendela.. Så roligt och sitta och titta på henne när hon är inne i sin egna värld och tar upp leksaker och står och tittar på det jätte länge och försöker lista ut vad det är för något! Och ikväll blir det jobb då.. Det som blir jobbigt är om jag blir trött! =/ Jag som brukar gå och lägga mig tidigt.. Men det borde gå bra! :-)
Kanske skriver något ifrån Therese och Jimmy senare.. Nu ska jag fixa lite!











Puss&Kram

Helgen.

Imorgon jobbar jag mellan 21-02
Samma gäller även lördag. Tror jag?
För så jobbade jag förra helgen!
Men nu behöver jag ha pengar. :-D


Torsdag.


 
Jag ska strax kila hem till Jimmy och Therese.. =)
Jag och Vendela ska leka och busa.. Hon tycker om mig så mycket! ♥



 




Onsdag.

I natt blev det inte mycket sömn.. Och imorse när väl klockan ringde hade jag världens mensvärk! Så jag blev hemma idag! Men imorgon är det nya tag igen.. Min mensvärk är som värst 2 dagar.. Fast jag har bara haft mensvärk idag. =/
Jaja, mens är inte speciellt trevligt och sitta och diskutera! Men så är det nu iallafall.
Jag ska väl gå ner och lägga mig i badet snart. Ska få i mig min redbull, och sitta här och prata klart med Therese! Jag har bäddat rent i sängen, så det kommer bli mysigt och krypa ner ikväll. :-)
Igår var jag barnvakt åt min lilla sötnos Vendela! Jag och Johanna gick ner på stan med Vendela och Liam i Johannas tvillingvagn. Det gillade inte Vendela till en början, men sen gick det bra.. Dom satt och kollade på varann till och från, och var inte ett dugg sura alls. :-D Jag tänkte köpa en ny mössa på Lindex, för jag hade glömt min hos Jimmy och Therese. Men jag köpte aldrig en ny, för mössan tog jag ändå senare på kvällen. Intressant och veta va? Hm..










Tack Jimmy & Therese.

För att ni tvingade mig och se en skräckfilm.. Fan,fan,fan! =/
Jahaja, nu ska jag lägga mig i sängen och typ glo, för sova kommer jag inte kunna göra!
Hoppas jag är pigg imorgon bitti.. Fast du Therese, jag har sällskap av Menson nu iallafall :-D



God natt

RSS 2.0