Torsdag..

Valborg idag! :-) Händer inget speciellt sådär. Ska hem till Jimmy och Therese & Vendela sen.. Ska gå ut rätt tidigt idag så vi får bord och det.. ;-) Och jag ska leka med lilla Vendela! Ikväll tror jag att jag kommer måla om min sängstomme och sängborden! :-D Ska bli jätte roligt!

Nu ska jag ner och prata med Jimmy... :-)


Trevlig valborg alla..

Sthlm & donken..

Just nu känner jag att jag aldrig mer vill äta mat.. Men om ett tag igen kommer jag vara hungrig, och när jag väl kommer bli det har jag 2 extra cheesburgare som jag köpte med mig hem.. :-) Tänkte vila ett tag för sen blir det Grey´s anatomy.. Jag var orolig att jag skulle missa det ett tag förut, men nej.. Vad skönt att jag inte kommer göra det!

Mina fötter mår bättre nu när jag tagit av mig klackskorna..
Imorgon ska vi grilla.. Jag, Jimmy, Therese och Jonny.. Och en massa andra tydligen! Sen är ju Vendela med oss såklart.. Och andra barn, så imorgon blir det full rulle..
Ligger och lyssnar på Elvis - If I Can Dream .. En av många favoriter :-D

Bättre dag..

God morgon..

Idag känns det bättre.. Fast jag är jävligt trött! Vaknade vid 03 i natt och var både törstig och kissnödig (som vanligt..) Och det är strax efter 03 fåglarna börjar kvittra och hålla på.. =/ Fan då! Då låg man och lyssnade på dom.. Efter frukost ska jag duscha och sen fixa håret och sminka mig! Sen bestämma mig för kläder. Jag vet på ett ungefär vad jag ska ha på mig,för det passar till dom klackskorna jag hade tänkt ha på mig!

Undra hur mina fossingar kommer må med klackskor? Det var ju lixom inte igår man gick med klackskor.
I måndags mådde dom så bra efter jag fått min underbara massage av Zabina. :-D Tackar igen!
Och nu ska man plåga ner dom stackarna i klackskor.. Hoppas jag hinner hem till 17.35 idag!! Vad händer då?
Jo, Grey´s Anatomy såklart! ;-)

Nu kurrar min mage och är hungrig.. Men orkar inte äta riktigt än, måste ju vakna först!


Piss dag..

Eller inte hela dagen, men en timma eller något sånt ifallafall. Allt det glada bara försvann... Dyker väl kanske upp med lite tur! Hur som helst är jag skit irriterad och sur över ingenting om man säger så.. Fast det spelar mig ingen roll jag ska ändå gå och sova snart!

I helgen blir man instängd på rummet och lyssnar på Elvis och målar om sängstommen och sängborden..
Palla med något annat.. Imorgon måste jag ringa ett samtal, som jag egentligen inte vill! Men måste! Helvete...
Har tittat på barnvagnar idag tillsammans med Jimmy, Therese och Jonny stog med på ett hörn med sin mobil som han skriver med 24/7..

Okej, nu har jag inget intressant mer och skriva! Ska gå och lägga mig.




Måndag..

Idag har dagen gått segt,för hela dagen på jobbet har jag bara gått och väntat på min massage som Zabina skulle göra på mig.. :-) Och dom sega timmarna var det värt,för det var verkligen hur skönt som helst och få fotmassage av henne! TACK TACK!! :-D

I natt sov jag sådär.. Eller jag tror jag sov för hårt från 03 tills jag skulle upp, för jag var pissigt trött när klockan ringde och jag ville verkligen inte gå upp! Men jag ska strax ta och krypa ner och sova. :-)
Igår åkte jag, pappa, Jonny och Jimmy till Huddinge för att köpa en tvillingvagn som Jimmy och Therese måste ha! Och den var verkligen jätte fin.. :-) Bra pris för att vara så pass fin, så dom gjorde ett mycket bra köp! Påvägen hem började jag tjata om donken.. Vem sa emot?! Ingen. ;-) Men det slutade med att vi käkade på vegabaren iställe!

Jag var så hungrig så jag trodde jag skulle dö.. Och vad händer? Jo jag äter typ ett par tuggor av min kebab i bröd, och sen får jag inte i mig något mer alls.. Ett tag var jag orolig att det skulle komma upp.. =/ Men gjorde aldrig det! Minns inte riktigt när vi kom hem.. Men jag kastade av mig kläderna och duschade och gick upp och la mig. Mådde iallafall inte illa imorse, men jag hade då fan ont i huvudet. Men det gick över med tiden...

Men hur som helst TACK IGEN ZABINA! :-D Fan vad skönt det var... Mina fossingar tackar också!!!

Söndag..

Nu på morgonen har jag hjälpt Jimmy och städat! Det gick bra och fort.. :-) Sen körde han hem mig, och jag har käkat frulle och nu dricker jag cola! Det som är så nyttigt, jag dricker 3-4 om dagen skulle jag tro! Redbull har jag lagt av med.. Hur har jag lyckats..? Fast jag har inte alls gått och tänkt på det, det är bara nu när jag skriver om det jag tänker och saknar redbull. Igår gjorde jag inte alls mycket var med mamma och pappa ut på landet ett tag och käka min skagenmacka till frukost! Sen kom Jimmy och Therese, och Vendela ut.. Stannade och fikade ett tag,sen skulle dom hem, så jag åkte med dom hem.. När jag kom hem gick jag ner i källaren och letade efter sandpapper som jag skulle börja slipa mina sängben med (ska måla om..).. Jag hittade ett finare sandpapper till slut, gick upp och började jobba!

Första sängbenet var inte jobbigt alls och det gick fort.. Det andra var däremot lite segare och jag började få ont i armen, men jag körde på ändå!! Sen var jag helt plötsligt klar med sängen, nu är det dock bara sängborden kvar.. :-) Fast det ska pappa ta med slipmaskinen! Så får se till helgen om jag får min sängstomme och sängborden klara.. :-) Ska måla det vitt! Tror det kan bli jävligt bra, fast nu är dom också balla.. Dom ser slitna ut, fast på ett fint sätt.. Går det? :P

Senare idag tror jag att jag ska hem till Jimmy och Therese? Om Therese vill..:-) Leka med Vendela kommer jag ju självklart att göra!

Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Ska sysselsätta mig med något! Städa behöver jag inte göra,för det gjorde jag 2 gånger igår.. ;-)


Städar + sovdags..

Jag ska ta och snabba mig på med att bädda rent sängen, sen ska jag duscha.. Eller om jag orkar ta ett bad!? Nej, tror jag vill sova iställe.. :-)

Oj oj..

Nu läser mer och mer folk min blogg.. VILKA LÄSER?!

Lägga upp bilder..

Inte precis just nu.. När jag väl fått dom ifrån Therese så kommer jag lägga upp bilder. :-) Lägger ju knappt upp några bilder längre och det är synd! Hur som helst vi har vart ute precis hela dagen och det har vart jätte trevligt! Peter2 har försökt att få mig och dricka öl.. Sen berättade jag läget.. =P Sen ville även Peter1 bjuda mig på en öl, men sen kom han på att det kanske inte är någon bra idé.. ;-) Bra och glömma bort så där! Nu är Peter1 här, och när man själv inte dricker öl så vill man inte vara i närheten av den lukten, fy fan!

Men hur som helst så ska jag ladda upp bilder inom kort.. :-D
Puss


Fredag..

Idag blir det full rulle.. :-) Moa och jag ska strax iväg! Just nu kommer jag inte ens på vad det är jag ska göra..?!
Jo, men först ska jag med Johanna på stan, sen hem till Therese för jag ska med henne till sjukhuset idag! Sen ska vi även gå på stan och kika lite. :-) Sen senare ikväll ska jag städa!

Vaknade halv 6 imorse.. =/ Och då verkade Moa pigg, men vi båda somna om jätte fort igen, gick väl upp ungefär strax efter 7. Idag blir det nog jätte fint väder ute!

Torsdag.

Nu är det helg! Och hela veckan har jag sett Grey´s Anatomy hos Jimmy och Therese. Men nu hade våran nya digitalbox kommit hem.. Men spelar ingen roll när vid kopplar in den, för det är på måndag jag är i behov av tvn igen. ;-) Någon dag så ska jag se till och få mina toppar kippta, för jag har ju som sagt inte klippt mig sen 24e dec! Så det var ett tag sen.. Om 2 veckor ska jag skriva in mig på Mödravården.. :-)


I helgen händer det inte mycket alls vad jag vet..
Nu har jag inget mer och skriva...

Måste ha!

Äppelpaj och vaniljsås till Grey´s Anatomy ikväll! :-) Ska se det hemma hos Jimmy och Therese och lilla Vendela såklart,eftersom våran digitalbox bara la av i måndags när jag tittade.. Helt sjukt! Och då fanns det verkligen ingenting och göra heller.. För våran dammsugare har dessutom gått sönder, men pappa har köpt nya så jag har städat i 2 dagar nu!



Knäckt av avsnittet igår ju! Fan, det var riktigt hårt.. Men spännande! Och mera händer ju ikväll. :-)

Tisdag..

Idag har jag vart barnvakt åt Vendela medans Jimmy och Therese skulle iväg till Länna och handla.. Allt har gått jätte bra! Jag och Vendela gick nästan direkt till stan när dom kom med henne! Mötte upp Johanna och Peter också, vi gick upp på sjukhuset och tog en macka,för alla vi var svin hungriga! Sen gick vi till lindex där jag köpte en ny mössa åt Vendela. :-) Hon är så söt i den! Sen köpte jag två klännigar, två skärp, ett par skor, leggins.. :-) Leggins har jag behövt ha länge, men har aldrig brytt mig om och köpa det tidigare för jag spräcker dom bara =/ Så spricker dom nu, så tänker jag aldrig mer köpa sånna! Tog st 40, så jag vet inte ens hur dom kommer sitta. Dom lär ju vara lagom stora sådär, men jag växer ju i dom! Tog större storlekar på båda mina klänningar också! Blir nog bra tills sommar och när det blir varmare ute.. :-) Sen gick vi hem så Vendela fick äta, och så att jag kunde byta blöja innan vi skulle gå hem mot Jimmy och Therese! Hon somnade i sin vagn ett tag, eftersom hon skulle sova vid den tiden!

Jimmy och Therese var så snälla och köpa hem lilla menyn till mig med en extra cheesburgare :-D TACK TACK!!
Nu är jag så mätt så jag vet inte riktigt vad jag ska göra! Det har vart min dag det..
Igår slutade våran digitalbox hemma och fungera, och jag dampade ur! Varför? Jo för att jag helt enkelt MÅSTE se Grey´s Anatomy varje dag! Men jag såg det hemma hos Jimmy och Therese igår, och ska även göra det idag. :-)
Ska lägga mig på soffan och vila magen lite..


Hej hej!

E











Lördag...

Jag ska strax bädda sängen sen ska jag lägga mig och sova ett tag.. Kul va? Men jag har halsbränna och är spyfärdig pga av det! Ingenting händer idag.. Ligga i sängen.

Fredag ja...

Jag ska strax duscha så fort ena colan är slut.. Sen ska jag sova! :)
Ska bli intressant och se vilken tid man vaknar imorgon! Idag fick jag komma upp till tjockisen Sofie och se hennes mysiga 2a. Den var riktigt fin.. :-D

Har vart och hela dagen och lekt med Vendela en massa också..

Grill dag..

Stämmer bra det! Tydligen.. Det var Therese som bestämde att jag skulle vara med! Så jag får väl det då. :-D På måndag ska jag köpa lite större klänningar som jag ska ha i sommar. Har sett jätte fina. :-) Kanske ett par nya skor! Fast sommarskor då såklart. Fast jag har massor.. Fast det är klackskor!

Annars i helgen blir det lungt... Jag lär ju gå och lägga mig tidigt ikväll! Imorse vaknade jag innan 7, fast jag var ledig. Jag klev upp från sängen vid halv 8 ungefär..


På måndag så får jag ABSOLUT INTE missa Greys anatomy.


Det var så jävla spännande igår.. Så fan ta mig om jag skulle glömma!

Jag är kär!!


Jätte trevligt..

Att det första man känner när man vaknar halv 6 på morgonen är att man mår illa och vill dö, och att man dessutom har så jävla ont i huvudet att skallen är påväg att gå i bitar. Men jag somnade om till ungefär kvart över 6,sen gick jag upp.. Bad till gud att det skulle släppa.. Tror han lyssnade med tanke på att det värsta släppte efter ett tag! Käkade frukost och då kändes det ännu bättre. Men jag har vart lagom sådär trött idag, och det har man säkert sett på mig också! Men jag har vart så i 2 veckor ungefär. Men snart blir man väl piggare.. Jag hoppas det, men jag ska strax gå ner och duscha, sen ska jag krypa ner och sova. :-)

Jag ska ta och skynda mig och dricka upp min cola nu också.. I natt varje gång jag vaknade så drack jag från min festis..
Drömde att jag var på playan och drog i mig 2 bira, sen undrade jag vad fan jag gjorde.. Sen vaknade jag av att jag var pissnödig. Trevligt! Jag gillar inte och gå upp på nätterna och pissa,för jag väntar alltid på att någon ska komma krypandes upp för trappan med ett snett huvud och typ äta upp mig.. =/


Jimmy och Therese bjöd mig på en köttbit idag.. ♥
Förlåt att jag inte åt upp hela köttbiten, men jag tycker kött är lite läskigt..
Sen fick jag se lilla Ossian idag också... :-)

Jaa,det har vart min dag det!



Hej hej...


Hoppsan...

Min internet sladd hade bara hoppat ur, så inte så konstigt att inte mitt internet funkade.. ;-)
Men nu är allt som det ska!

Mitt internet funkar inte..

Fan vad jag blir irriterad. Eller internet funkar,med tanke på att jag sitter vid pappas dator nu. Men det är ju MIN dator det är fel på just nu! Det är inte kul... =(

Nu tänker jag sova!

Känns som det blir tidigare och tidigare för varje kväll som går.. Men jag är så jävla trött hela tiden. Men nu vill jag bara lägga mig i sängen och vila lite! Fast det hade jag tänkt igår också innan jag skulle sova, men jag somnade typ direkt. =/
Men hur som helst, god natt på er!

En bild på söta lilla Ossian!


Ossian ligger hos mamma och tittar.. :-)

Lördag..

Idag blir det påsk middag. Jimmy och Therese och lilla Vendela kommer hit på middag sen.. Och dom andra syskonbarnen! :-) Jag har ont i min arm. Ja, jag kan nämligen inte gå, här om dagen ramla jag rätt in i staketet. Kändes som jag slet upp hela armen. Gjorde sådär lagom ont, och jag blev skit sur.. Ser inte om jag har något blåmärke för det är precis på en tatuering. =/

Nu sitter jag och pratar med Cathrine och Therese på msn! :-)
Jag ska strax byta om och sminka mig! Jag klippte lugg igår.. Lite ångrar jag mig, för luggen är helt omöjlig på morgonen. Jag måste blöta luggen för att den ska bli bra. Men vi får se hur jag gör med håret idag.




Glad påsk alla!
Puss

Trött&hungrig...

Ja,det är som vanligt då. Imorse så orkade jag överhuvudtaget inte äta frukost.. Efter jag sminkat mig och dragit på mig kläder,så gick jag hem till Therese och Vendela. Vi skulle göra sällskap till Cattis, för vi skulle ut och gå. Vi gick förbi Peter innan och lämnade lite barnmat burkar som inte Vendela tycker om! Efter det gick vi till skotten för att handla.. Och då var jag så hungrig så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, så jag köpte en panpizza på skotten. Gillar egentligen inte dom, för dom är jävligt flottiga och ser äckliga ut. Men så länge det är mat äter jag vad som helst nu.. Käkade den hemma hos Cattis.. Jag mådde genast mycket bättre och blev piggare och gladare :-) Sen gick Therese och Vendela hem till sig.. Jag och Cattis väntade på att Ronnie skulle bli klar så vi kunde gå ut och gå.,.

Jag fick hålla Ossian för första gången idag.. :-D Så liten och söt! Men han är jätte stark ändå, och man känner verkligen i sina armar även fast det är en liten bebis. :-) Vi bestämde om som det var tänkt från början. Vi gick runt ringvägen.
Det gör jätte ont i mina ben efter ett tag.. Och det känns som att dom mest bara släpar efter. Och efter halva vägen kände jag att magen började kurra igen och jag blev överdrivet trött.. =/ Men nu är jag iallafall hemma.. Ligger i sängen och tänkte vila ett tag. Drog på mig mjukis byxor nu, för jag orkar inte ha på mig mina jeans.
Men det var ju skönt att få komma ut också även fast det är jobbigt och gå..

Natti natti för en stund.. :-D

Fredag..

Senare ska jag Cathrine och Ronnie och så lilla Ossian ut och gå.. :-) Blir runt ringvägen.. Och jag ska snart ner och prata med min mamma! Längtar tills imorgon.. Då kan man äta och svulla så mycket man vill. :-)
Idag lär jag inte träffa Therese och Vendela något. :-( Hennes mamma och lillasyster kommer ner till Nynäs idag.. Fast imorgon ses vi ju..

Nu ska jag iväg.. Eller ja okej, ner för trappan! Men en början iallafall.
Puss hej


Semla,semla,seeemla!

Gud vad det var gott!! :-D Kände att magen uppskattade det, för nu var det länge sen jag åt en semla.. Therese sitter och läser en bok just nu, och Vendela leker med sin gunghäst! Och jag sitter här och uppdaterar!

Tack Therese och Cahtrine för att ni gick med mig idag.
Självklart var ju Vendela och Ossian med också. :-) ♥
Men båda två låg och sussade!


Kanske uppdaterar mera sen!

Det har gått bra..

Allt gick så bra med Vendela idag :-) Vi var ute i flera timmar innan jag bestämde mig för att gå in.. Tänkte säga vi, men hon säger inte så mycket. Förutom att jag ska titta på allt som hon ser! Var en sväng på stan med Peter också! Han hade med sig Liam och Indra. Imorgon ska jag till bolaget åt J, och sen förbi bageriet för att hämta semlor, som jag kanske redan skrivit idag? Minns inte. Vet knappt vad jag tänker nu längre, så kanske upprepar saker. Men på så vis så glömmer inte ni heller.. ;-) Jag tänkte ta och krypa ner snart och försöka sova lite. Jag ska öppna min cola som min snälla bror köpte åt mig.. Sen i natt kommer jag vakna av att jag antagligen kommer vara hungrig, eller överdrivet kissnödig! Jag minns inte riktigt om jag var upp i natt och käkade? Tror inte det iallafall =/ Vet bara att jag hade en mardröm.. Vilket jag ofta vaknar av. Jimmy och Therese tvingade verkligen mig och se Unborn för någon dag sen. Och jag HATAR skräckfilmer.. Men eftersom jag är så snäll så gick jag med på det.. Och den kvällen blev det inte mycket sömn. Låg och tittade mest, och så fort jag kände att jag var påväg att somna så reste jag mig upp. Kände hur jag plågade mig igenom den där riktigt vidriga filmen.. Den var ganska konstig ändå, men inte i mina ögon! Tål inte det, dödsångest får jag. Tror jag lever mig in i filmen för mycket :-D Men inga mer skräckfilmer nu.. Ska komma ihåg det!

Nu ska jag krypa ner och dricka cola. :-)

Natti natti...


Barnvakt åt Vendela..

Idag ska jag vara det ja :-D Jimmy och Therese ska in på ultraljud i Södertälje för att se vad dom väntar.. Lycka till! ♥
Jag som trodde att jag skulle vakna av fint väder imorse.. Men nej, skit väder! =/ Fast hur som helst ska vi ändå gå på stan och en sväng förbi bageriet för att hälsa på. :-) Var länge sen jag var där, och imorgon slutar dom med semlor för i år! Sen efter stan ska vi gå förbi Peter och se ifall han vill gå med ut ett tag.. Fast det kanske är svin kallt, så man kanske inte ens vill vara ute idag! Så då kommer vi gå in och leka iställe :-)

Idag ska jag och Vendela ha så roooligt! :-D



Tisdag..

Idag har jag städat.. Eller jag gjorde det nyss! Jag ska strax ner och glo på tv.. Trevligt trevligt!

Vill inte ha någon rubrik.

Jag vill ha mera mat!


Grillat..

Jag och Therese gick ut förut med Vendela för att grilla. Jimmy och pappa hade åkt iväg till Huddinge för att köpa en bil på en firma. Så jag och Therese tände igång grillen. Men glöden kom lixom aldrig, så vi bestämde oss ändå för att grilla. Så Therese fick verkligen passa till köttet så att det inte brann upp.. :-D Nu har vi kommit fram till att Therese och jag är värsta grillmästare för köttet var helt okej! Och det var gott med mat.. Dock är jag hungrig igen, men maten räcker nog ett tag till innan det är dags för mat igen känns det som! Vi har vart ute hela dagen.. På baksidan och lekt i lekparken med Vendela!! Riktigt skönt har det vart ute. :-)

Vi gick även på en prommis tidigare idag, och när vi skulle hem igen så mötte vi Jimmy vid gnistan som hade köpt en glass åt oss. :-D Vilket satt fint,för glass har jag vart riktigt sugen på! Så tack tack Jimmy boy! Jag och Therese inväntar unga mödrar på kanal 5 som börjar 18.25 :-) Just nu tittar vi på Grey's Anatomy! Älskar det, har sett det varje dag i flera veckor nu! Och nu känns det som att jag måste se till och köpa boxar till alla säsonger.. Om det nu finns?!

Nu ska jag fortsätta titta på tv. :-)

E






Jävligt trött..

Ja,det är jag. Så nu tänker jag ligga och vila ett tag..

Tack!

Tack igen för igår Therese. <3


God morgon

Vaknade strax efter 6 imorse.. Men jag somnade om ganska fort igen. För en stund sen väckte pappa mig, och nu är jag typ överdrivet trött! Vaknar jag tidigt imorgon är det bara att gå upp.. Eller ligga i sängen och dra mig ett tag! Hur som helst är det väldigt jobbigt och vakna med magont.. Men det blir snart bra bara man rör lite på sig. :-)

Kväll..

Och snart är det lägg dags för min del.. Jag är jätte trött, med tanke på att jag vakna vid 7 imorse och kunde inte somna om. Och sen kunde jag knappt sova i natt heller! Så jag lär somna ganska fort.. Ligger i sängen nu och lyssnar på musik. Ska bli intressant och se hur långt mitt batteri på datorn räcker. Jimmy berättade att... Äh, orkar inte berätta! Men hur som helst var det smart och bra tänkt från både hans och Therese sida. Jag visste inte det.. Men nu vet jag det!! Jag vet inte om jag skrev det tidigare idag, men vi grillade ju iallafall tidigare idag, och det var jätte mysigt ute i värmen. :-) Hoppas på samma väder imorgon när man ska ut på Lisön!


Natti natti...

Jaha...

Nu sitter jag på Jimmys och Thereses balkong med Jimmys dator! Jag skulle tagit med min, men så långt tänkte jag inte. Vi ska grilla senare ikväll vilket vi gjorde igår också.. Men ikväll ska vi spela kubb också. Jag är himla trött,för jag har inte sovit mycket i natt. Men det är bara att man sover tidigt ikväll. :-) Ska väl ut på baksidan sen och leka när Vendela har sovit klart. Vendela och jag ska gunga.. Jag tycker nog mer om det än henne. Men hon kommer lära sig och gilla det.. ;-)

Nu ska jag glo på när Jimmy städar balkongen.



Puss

Lördag..

Får se vad som händer idag.. Vet iallafall att det blir ringvägen runt sen!


Fredag..

Och solen lyser :-D Vad härligt! Jag ska snart hem till Therese och Vendela! Vi ska gå ut och gå senare.. Tror jag?! Eller så skulle vi iallafall ut på baksidan och leka. :-)

RSS 2.0