sov elvis?

verkar tydligen inte vilja göra det trots att han är jätte trött. har vart sådär i flera dagar. :/ fattar faktiskt inte varför.. och det slår heller faktiskt aldrig fel att han ska vakna när jag ska sova! jaja, det ger väl med sig när han blir äldre.. han vaknade 4 imorse och trodde typ han skulle vara vaken! jag själv var så äckligt trött att jag va nära på att spy, och imorse hade man nästintill migrän. :) mycket trevligt! :p
jag vill att elvis ska sova nu så jag kan få duscha så att man bara kan sätta sig i soffan sen och inte gör ett skit, att man kan somna när man vill..
efter djursjukhuset tidigare idag så var vi alla ganska så jävla hungriga, så jonny körde till max i hammarby sjöstöd så vi kunde få i oss något. (jag och emma) bölis jonny vägrade att äta där, för han skulle han sin jävla räkmacka på rosenhill.. vi körde via tungelsta vägen och sådär. hade hänt en ganska stor olycka där när vi åkte förbi men då hade inte ambulansen och det kommit än, och vi tog samma väg tillbaka. då hade 3 polisbilar kommit, brandkåren och ambulans helikoptern.. den där vägen är fan inte och leka med, jag mår illa jag bara tänker på vägen! :/ har känt mig så himla åksjuk mer eller mindre hela dagen i den där bilen. men det har vart riktigt varmt också, så beror ju på det. :)
nu tror jag att elvis har somnat?! nu ska jag DUUUUSCHA!! :D


sov gott

lilla dogge! ♥

lördag

undra vad som händer idag? har inte en aning. vädret är inte det bästa iallafall. :( ser dessutom som att det kommer börja regna när som helst! elvis har ju iallafall kul. :) han sitter i sin matstol och kikar på tv.. måste se sommarkrysset ikväll så att jag kan längta ännu mer till grönan ;) elvis får sova hemma hos lina och magnus. :) tack tack! så jag och elvis ska dit på måndag så att han kan få träffa lina lite.. han har en förmåga att bli en bölis när det inte passar bland människor han inte känner igen! men det kommer lösa sig.. kommer väl sluta med att han kommer sova hela natten och vara hur snäll som helst.. :)
jag och elvis ska strax gå ut.

älskar min son!

sjukt sviken.

yes. mindre trevligt, men vad gör man? hade en annan uppfattning av personen, och trodde inte det om den här. men skenet kan bedra gaanska mycket! säger bara precis som det känns nu, men jag trodde faktiskt vi betydde mer. för det var personens egna ord att han brydde sig mycket om oss... men ändå vill man bryta kontakten? tydligen fick jag personen att må mycket dåligt.. jaha, okej jag är ledsen för det. har du tänkt på hur jag har mått? neeeh.. har kanske inte haft tid och tänka så mycket alls på det. när man är nykär hinner man inte med det. för jag hade inte heller tid och tänka på andra än på den man var nykär i. så jag förstår dig! men som sagt, jag trodde vi faktiskt betydde mer!

äh, vafan. jag är så jävla negativ idag. men detta har faktiskt förstört hela min dag. och efter all skit som har hänt så känner jag mig mer eller mindre förstörd! det här är verkligen något som kommer följa mig hela livet ut. hoppas det inte kommer ivägen för annat, att jag låter det förstöras pga av det här!
nu har jag fått vart lite negativ här, så himla skönt och skriva av sig. nu ska jag sluta vara negativ och nedstämd och vara glad iställe.. vem fan orkar med annat? :)



Grattis lilla Ida som idag faktiskt blev 1 år. :)
( Dock lite besviken på Mamma Lina som borde fixat smörgåstårta. :(.. )
Men bullejävel var gott det med!


Söndag

Therese tog tillbaka min blogg som sagt.. Har inte den blekaste vad jag ska skriva, och jag tänker bara skriva när jag har något och skriva om såklart! Men kan lägga upp bild på mannen i mitt liv. :) Han är världens finaste son.. Trots att han kan skrika så mycket ibland att man nästan går in i väggen. ;)



Tillbaka!!!

Nu ska Linda (med H) börja blogga igen för jag har vart så duktig och aktiverat hennes konto igen,men inte på hennes begäran utan på min =)

/Tessi

RSS 2.0